Serie A 12/13 (24): JUVENTUS 2-0 Fiorentina
- JestIon
- Juventino
Panowie, gdzie można zobaczyć mecz w internecie?
Chodzi o jakąś płatna transmisję - przelewem, lub przez sms.
Męczą mnie już linki z meczyki.pl i inne, które się tną albo jakość jest do bani.
Ktoś pomoże? :lol:
Męczą mnie już linki z meczyki.pl i inne, które się tną albo jakość jest do bani.
- PlanetJuve
- Juventino
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sportsJestIon pisze:Panowie, gdzie można zobaczyć mecz w internecie?
sopcasta sobie wybierz i smiga ci caly mecz.
- Lypsky
- Juventino
Marchisio ledwo co wstał z łózka, a gra od 1 minuty. Isla na trybunach, a De Ceglie po raz kolejny będzie nas raczył swoimi nieziemskimi umiejętnościami. Do szczęścia brakuje tylko ataku Vucinić-Giovinco.
Dziwne ruchy naszego trenera ostatnimi czasy. Liczę na Matriego i Vidala.
Dziwne ruchy naszego trenera ostatnimi czasy. Liczę na Matriego i Vidala.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- filippo
- Juventino
Zgadza się Isla ma gorączkę. Tak czy siak Isla dla mnie jest skończony, bo jeśli De Ceglie wygrywa z nim rywalizację (jak oczywiście obaj są zdrowi) to coś tu jest nie tak. Odkąd sięgam pamięcią w tym sezonie, nie przypomniam sobie, żebysmy grając z DC w podstawowym skladzie nie stracili gola. Z tego powodu mam złe przeczucia... Bardzo złe. Mam nadzieję, że w końcu Vucinic pokaże się jakoś lepiej i będzie kluczem do zwycięstwa dzisiaj
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Matri nie strzelał ale jak zaczął to nawet bosą nogą, myślałem ze nie wytrzymam ze śmiechu :rotfl:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Matri po raz kolejny pokazuję, że jest jak na razie naszym najlepszym napastnikiem. Próg 10 bramek w sezonie na pewno przekroczy 
De Ceglie - większość meczu niewidoczny, a jak się już pokazywał to grał dno.
Edit:
1 minuta - minął się z zawodnikiem Violi, po czym poszła groźna kontra wyczyszczoną lewą stroną.
3 minuta - groźna akcja, oczywiście po błędzie Cegły
14 minuta - po 10 minutach niewidoczności, De Ceglie popisuję się ,,Super" dośrodkowaniem w pole autowe.
23 minuta - faul w polu karnym Fiorentiny i strata piłki...

De Ceglie - większość meczu niewidoczny, a jak się już pokazywał to grał dno.
Edit:
Nie rozśmieszaj mnie.bajbek17 pisze:kapitalnie dzisiaj. Nawet DC gra dobrze, a Vidal i Pirlo
1 minuta - minął się z zawodnikiem Violi, po czym poszła groźna kontra wyczyszczoną lewą stroną.
3 minuta - groźna akcja, oczywiście po błędzie Cegły
14 minuta - po 10 minutach niewidoczności, De Ceglie popisuję się ,,Super" dośrodkowaniem w pole autowe.
23 minuta - faul w polu karnym Fiorentiny i strata piłki...
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 18:50 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- morfeuszrejowiec
- Juventino
- bajbek17
- Juventino
http://drhtv.tv/streams/soccer-pl-4.htmlNadziej pisze:panowie poratujcie linkiem do transmisji bo za nic nie moge znalezc nic dobrego.
Matri się odblokował i to na dobre mam nadzieje.
- LordRahl
- Juventino
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjK0sFI ... rWXDBMdgVf z n-ki.Nadziej pisze:panowie poratujcie linkiem do transmisji bo za nic nie moge znalezc nic dobrego.
Gramy świetnie, ale Mirko mnie wkurzył tym swoim nonszalanckim marnowaniem doskonałej okazji...