Serie A 12/13 (23): Chievo 1-2 JUVENTUS
- dawid1897
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Mecz bez polotu w naszym wykonaniu, ale właśnie tak powinno się grać z ogórkami. Spokojne rozegranie, wykorzystywanie sytuacji, a nie gra na zabój i nerwówka.
Środek fajnie rozgrywa, brakowało tego w meczu z Lazio.
Marrone nigdy nie powinien już zagrać jako pomocnik.
Matri bardzo ładnie, chyba nasz najlepszy obecnie napastnik. No i Giovinco gra nawet, nawet.
Środek fajnie rozgrywa, brakowało tego w meczu z Lazio.
Marrone nigdy nie powinien już zagrać jako pomocnik.
Matri bardzo ładnie, chyba nasz najlepszy obecnie napastnik. No i Giovinco gra nawet, nawet.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 13:29 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- pumex
- Juventino

Niech zgadnę? Cegła mija 3-ch dryblingiem, podaje do Giovinco, który wykonuje jedno efektywne podanie zamiast bezsensownych bączków i Rysiek tylko dostawia nogę?Ouh_yeah pisze:Poczekaj lepiej na wrzutę na youtube bo po opisie stwierdzisz, że wszyscy Cie robią w konia.pumex pisze:Ja to mam szczęście. Poszedłem za potrzebą i ominęła mnie bramka Ryśka. Ktoś będzie łaskaw przedstawić mi kto do kogo i jak?
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 13:29 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- sebastian10
- Juventino

wszystko fajnie ale tak na prawde przeciwni duzo pozwala, Giovinco na takic słabszych drużynach wyglada pozytywnie, ale jak nie kiwa na siłe ,gorzej jak gramy z kims lepszym, dzisiejszy przeciwnik jest dobry na odblokowanie sie .
- juvemaroko
- Juventino

Znow dominujemy i wygramy bitwa w srodek pola.
Jednak dzis gramy skutecznie oraz pewnie w obronie, i to wlasnie brakowalo ostatnio.
Jednak dzis gramy skutecznie oraz pewnie w obronie, i to wlasnie brakowalo ostatnio.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zapewne bardzo się mylisz :lol:albertcamus pisze:Pięknie nam się w końcu klei gra bez Vucinica :-) Mam nadzieję, że do końca sezonu Czarnogórzec nie powącha już murawy
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- hellspawn
- Juventino

Konus jak zwykle musiał się wmieszać (przy drugiej bramce) Matri zagrał do Lichego, miałby asystę a tak to trzeba ją przypisać kurduplowi. Matri widać że się ogarnął po przyjściu Anelki. Gio gra słabo i te jego strzały to nieporozumienie. Drugi do zmiany zaraz po Kuczerze który robi za tyczkę taką której podasz po to by za chwilę oddała jak dobrze pójdzie. Caceres to jednak klasa i pewność w obronie. Dobry Pirlo, słabiej Vidal z Pogbą
- pumex
- Juventino

Hmm. Zawsze wierzyłem w SebęMate.G pisze:
pumex, druga brama
Życzenie moje na przyszłość jest takie, aby Mirko V. starał się przynajmniej w połowie tak, jak Matri
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 13:34 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- bajbek17
- Juventino

Nie czepiajcie się Marrone w środku pomocy bo Conte wpuścił go tam w końcu, ale dopiero w bardzo ciężkim meczu z Lazio na ich terenie. Mógł się nie popisać. Osobiście chce go tam jeszcze pare razy zobaczyć.
- Lypsky
- Juventino

Ty od dłuższego czasu nie ogarniasz. Matri w swoich ostatnich występach grał dobrze lub bardzo dobrze. Dziś po raz kolejny jeden z najlepszych na boisku.Mate.G pisze:To co robi Matri.. nie ogarniam
Mam - Giovinco nie gra nic nadzwyczajnego, brawo za asystę - bo gdyby strzelał zapewne celowałby gdzieś w okolicę jaj bramkarza. Matri jest lepszy i to on powinien być naszym pierwszym napastnikiem.KondzioJuveFans pisze:Coś jeszcze masz do powiedzenia na temat Giovinco hejterze? ;>Lypsky pisze:De Ceglie i Giovinco![]()
Możemy spodziewać się gradu bramek - pierwszy będzie asystował, drugi wykańczał.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- booyak
- Juventino

hellspawn pisze:Konus jak zwykle musiał się wmieszać (przy drugiej bramce) Matri zagrał do Lichego, miałby asystę a tak to trzeba ją przypisać kurduplowi. Matri widać że się ogarnął po przyjściu Anelki. Gio gra słabo i te jego strzały to nieporozumienie. Drugi do zmiany zaraz po Kuczerze który robi za tyczkę taką której podasz po to by za chwilę oddała jak dobrze pójdzie. Caceres to jednak klasa i pewność w obronie. Dobry Pirlo, słabiej Vidal z Pogbą
★ ★ ★
- Dante93
- Juventino

Część z Was mówi, że Pogba wyraźnie słabiej, ale ja się niezgodze. Ok w ofensywie zazwyczaj gra więcej ale dziś za to najlepiej z naszej trójki w środku spisuje się w odbiorze (3 odbiory przy żadnym Vidala). Do tego ma obok Pirlo więc nie dziwne, że zostawia mu piłkę do rozgrywania. Poprostu dziś wykonuje bardziej robote Marchisio (tj odbiory, pomoc w przejęciu środka pola, schodzenie do skrzydła co swoją drogą dzis bardzo dobrze robi) a te bardziej 'widoczne' zadania wykonują Pirlo i Vidal. A no i jeszcze słówko co do Pirlo- genialnie dziś sobie radzi. Zero strat, dobre rozegranie no i do tego świetnie maltretuje przeciwników swoją techniką (tj świetne dryblingi/utrzymanie się przy piłce).
Byle nie staneli.
Byle nie staneli.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do przerwy wygląda to wszystko tak, jak powinno. Skuteczność całkiem niezła. Posiadanie bardzo dobre. Generalnie grając małym nakładem sił wygrywamy 2-0.
Brawa dla Matriego! Bramka super - strzał mierzony i techniczny, anie lufa na ślepo jak zazwyczaj. Do tego kilka ładnych odegrań tyłem do bramki.
Seba fajna asysta, ale poza tym słabiutko.
Najlepsi na boisku oczywiści Vidal i Pirlo. Najsłabiej Marrone i Giovinco. Boję się o drugą połowę, bo De Ceglie w pierwszej nic nie zawalił tfu tfu tfu...
Brawa dla Matriego! Bramka super - strzał mierzony i techniczny, anie lufa na ślepo jak zazwyczaj. Do tego kilka ładnych odegrań tyłem do bramki.
Seba fajna asysta, ale poza tym słabiutko.
Najlepsi na boisku oczywiści Vidal i Pirlo. Najsłabiej Marrone i Giovinco. Boję się o drugą połowę, bo De Ceglie w pierwszej nic nie zawalił tfu tfu tfu...