Mercato (2012-2014)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
No dobra, a skoro Anelki nie potwierdzili dzisiaj do 19-ej to mogą go jeszcze potwierdzić? Przecież do tej pory były tylko oficjalne info o testach medycznych.D-Rose pisze: Anelka, Peluso.
- Arbuzini
- Juventino
Marchisio, Pirlo, Vidal
Poli = vice-Marchisio, Veratti = vice-Pirlo, Pogba = vice-Vidal
Wszystko ładnie i cacy, ale znowu robione jest dosłownie wszystko, WSZYSTKO, tylko nie kupno porządnego napastnika. Zaś jakieś tasowanie w środku pola, a potrzebujemy nowych napastników (liczba mnoga!). W wzmocnienia typu prawa noga dla Asamoaha, czy celownik dla Isli nie wierzę.
Poli = vice-Marchisio, Veratti = vice-Pirlo, Pogba = vice-Vidal
Wszystko ładnie i cacy, ale znowu robione jest dosłownie wszystko, WSZYSTKO, tylko nie kupno porządnego napastnika. Zaś jakieś tasowanie w środku pola, a potrzebujemy nowych napastników (liczba mnoga!). W wzmocnienia typu prawa noga dla Asamoaha, czy celownik dla Isli nie wierzę.
- annihilator1988
- Juventino
Widziałeś Poliego w interze? Chłopak niczym się nie wyróżniał, zachowywał się jak typowy defensywy pomocnik, dodajmy do tego średniej jakości. Jego rozegranie ograniczało się do rozprowadzania piłek na boki, i to na odległość nie większą niż 10 metrów. Z Pirlo ma wspólne imię i tylko tyle. Za największe, zimowe, wzmocnienie Juventusu uważam rychły powrót Pepe i mam nadzieje AsyRobaku pisze:A co ma kreatywnośc w tworzeniu ofensywy do wykorzystywania sytuacji strzeleckich / bramek?strong return pisze:No, kreatywny po byku, a ile asyst zaliczył. Ooo. Pogba gra rzadziej, strzela dwa razy częściej.
Bo sorry, ale ja nie widzę połaczenia. Bo jakoś nie widzę, żeby Paul dobrze rozgrywał. swietny przecinak i skuteczny pomocnik, ale bez szalu jesli chodzi o jakośc w kreowaniu sytuacji innym. Już uważam, że Luca ma w tej dziedzinie więcej skillsów niż Francuz.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, 19:07 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- D-Rose
- Juventino
Jest potwierdzony.Crunny pisze:No dobra, a skoro Anelki nie potwierdzili dzisiaj do 19-ej to mogą go jeszcze potwierdzić? Przecież do tej pory były tylko oficjalne info o testach medycznych.D-Rose pisze: Anelka, Peluso.

- Robaku
- Juventino
Widziałem go tylko w meczu z nami. I dawał radę, uderzenia z dystansu, z linii pola karnego, probował działać.annihilator1988 pisze:Widziałeś Poliego w interze? Chłopak niczym się nie wyróżniał, zachowywał się jak typowy defensywy pomocnik, dodajmy do tego średniej jakości. Jego rozegranie ograniczało się do rozprowadzania piłek na boki, i to na odległość nie większą niż 10 metrów. Z Pirlo ma wspólne imię i tylko tyle.Robaku pisze:A co ma kreatywnośc w tworzeniu ofensywy do wykorzystywania sytuacji strzeleckich / bramek?strong return pisze:No, kreatywny po byku, a ile asyst zaliczył. Ooo. Pogba gra rzadziej, strzela dwa razy częściej.
Bo sorry, ale ja nie widzę połaczenia. Bo jakoś nie widzę, żeby Paul dobrze rozgrywał. swietny przecinak i skuteczny pomocnik, ale bez szalu jesli chodzi o jakośc w kreowaniu sytuacji innym. Już uważam, że Luca ma w tej dziedzinie więcej skillsów niż Francuz.
Ja bym wolal:
Pogba = vice Vidal, Veratti = vice Pirlo , Marrone = vice Markiz. A Poli sobie może tam być takim wolnym elektronem. Chyba, że mimo wszystko to zabezpieczenie na wypadek gdyby Veratti nie przyszedł do nas przez kolejne 2-3 lata.
Ghana gra z Cape Verde - republika zielonego przylądka ( w cwiercfinale). Jak dla mnie Ghana skonczy w finale, jeśli wczesniej będę zszokowany. Czy W PNA gra sie mecz o 3 miejsce?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, 19:09 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- rosomak
- Juventino
Poliego nie zdazylismy kupic, braklo czasu.
Widzicie, mi caly czas o to chodzi, jezeli kogos chca kupic to czemu nie dzialaja szybciej tylko czekaja na ostatnia chwile?
Nawet jezeli chcieli tego Poliego to przeciez caly miesiac byl.
Widzicie, mi caly czas o to chodzi, jezeli kogos chca kupic to czemu nie dzialaja szybciej tylko czekaja na ostatnia chwile?
- Crunny
- Juventino
Właśnie patrzę na oficjalną stronkę Juve i ostatni news o Anelce to ten z poniedziałku, o jego testach medycznych: http://www.juventus.com/juve/en/news/28 ... anelka_engD-Rose pisze:Jest potwierdzony.Crunny pisze:No dobra, a skoro Anelki nie potwierdzili dzisiaj do 19-ej to mogą go jeszcze potwierdzić? Przecież do tej pory były tylko oficjalne info o testach medycznych.D-Rose pisze: Anelka, Peluso.
Nie było jeszcze potwierdzenia podpisania kontraktu (zawsze najpierw są badania, a kilka/kilkanaście godzin potem podpisanie kontraktu). Transfermarkt dodał go już wczoraj do naszej drużyny, ale na jego oficjalnym facebookowym koncie nic o transferze do Juve nie ma (ostatnie zdjęcie to to z samolotem).
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, 19:12 przez Crunny, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mi sie czasmi wydaje ze Marotta to kupuje w panice bo słaby z niego negocjator.rosomak pisze:Poliego nie zdazylismy kupic, braklo czasu.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Crunny
- Juventino
Wg. Transfermarkt jest do nas wypożyczony na pół roku z tego chińskiego czegoś-tam.Tengen pisze:A nie jest czasem tak, że Anelka rozwiązał kontrakt ze swoim poprzednim klubem i może z nami podpisać po zakończeniu okienka jako wolny zawodnik?
- Zbyniu
- Juventino
Z Anelką sprawa ma się trochę inaczej ponieważ jego transfer musi potwierdzić FIFA. Ma to nastąpić podobno jutro. Dlatego chyba nie ma znaczenia czy jego oficjalne potwierdzenie nastąpiło dziś przynajmniej tak mi się to wydaje.
Wygląda to na coś takiego, ze według prawa transferowego on sta się naszym zawodnikiem przed zamknięciem okienka ale by móc z nim oficjalnie podpisać kontrakt musieliśmy czekać na dostarczenie dokumentów przez chińczyków do FIFY i ich potwierdzenia tych dokumentów.
Wygląda to na coś takiego, ze według prawa transferowego on sta się naszym zawodnikiem przed zamknięciem okienka ale by móc z nim oficjalnie podpisać kontrakt musieliśmy czekać na dostarczenie dokumentów przez chińczyków do FIFY i ich potwierdzenia tych dokumentów.