Mercato (2012-2014)
- Arbuzini
- Juventino
:shock: Viola przeprowadziła najlepsze okienko w całej Serie A.Crunny pisze:W lecie konkurencja nieśmiało się wzmacniała (Inter, Roma, Fiorentina)
Barcelona, Real, oba kluby z Manchesteru, Bayern, Borussia - te kluby też nie były zbyt aktywne podczas zimowego okienka. Królowie brzydzą się i gardzą styczniowym mercato.Wiem, że nie możemy mieć wszystkich, ale teraz to my śpimy (Peluso i Anelka - chociaż jeszcze nie potwierdzony), a konkurencja za niewielkie pieniądze ściąga bardzo ciekawych graczy SPOZA WŁOCH (Rolando, Salamon, Sissoko, Wolski, Balotelli, G. Rossi) oraz nie wykorzystujemy tych okazji, o których tyle mówi Marotta (Boccheti, ten drugi Sissoko, Demba Ba).
E:
Po wacława ten Poli? Uparli się na niego, a to ten sam poziom, co Marrone. Qłality kufa!
- bramek
- Juventino
ale Marrone już będzie chyba only w obronie występował. więc Poli to uzupełnienie pomocy. Prawdopodobnie pożegnamy się z Padoinem. Jak widać przy zmożonej ilości meczów, kontuzje już nas zaczęły nękać i to sporo więc przyda się jako uzupełnienie do tego Verratti i mamy fajny 6 osobowy skład pomocy MVP + Poli,Pogba, Verrati. Wygląda mega spoko 

- Dolce Vita
- Juventino
Podobno Louis Saha rozwiązał umowę z Sunderlandem i jest wolnym piłkarzem. Marotta - działaj! 

- D-Rose
- Juventino
A ponoć Puchałke potwierdził transfer Villi, Jove i Varane.Levsky pisze:Agnelli na facebooku najprawdopodniej potwierdził transfer Icardi'ego.
Wez mu nie podpowiadaj :lol:Dolce Vita pisze:Podobno Louis Saha rozwiązał umowę z Sunderlandem i jest wolnym piłkarzem. Marotta - działaj!

- Principino
- Juventino
Przeglądając "jutuba" natrafiłem na to: choć znając życie pewnie kolejna plota.
- annihilator1988
- Juventino
Jezus, ale alibi (Poli )zrobił sobie Giuseppe na ostatnie godziny okienka transferowego. Niech go niebo obsra na rzadko, za tak bierną postawę. Anelka zbawieniem linii ataku 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- strong return
- Juventino
Poli, aha, znowu poszerzanie ławki lub wymiana z serii "to samo przez to samo". Tak, to się możemy bawić bez końca. Do przodu trzeba iść!
- Robaku
- Juventino
Ale co on już teraz czy w lato? Ja to jestem zaa, co prawda za wiele nie zagra jeśli odpadlismy z CI. Ale wg mnie jest dużo bardzeij kreatywny ofensywnie niż Pogba czy Marrone, pewni to ma być zastępca Pirlo w przypadku jego kartek czy kontuzji.
- strong return
- Juventino
No, kreatywny po byku, a ile asyst zaliczył. Ooo. Pogba gra rzadziej, strzela dwa razy częściej. 

- Robaku
- Juventino
A co ma kreatywnośc w tworzeniu ofensywy do wykorzystywania sytuacji strzeleckich / bramek?strong return pisze:No, kreatywny po byku, a ile asyst zaliczył. Ooo. Pogba gra rzadziej, strzela dwa razy częściej.
Bo sorry, ale ja nie widzę połaczenia. Bo jakoś nie widzę, żeby Paul dobrze rozgrywał. swietny przecinak i skuteczny pomocnik, ale bez szalu jesli chodzi o jakośc w kreowaniu sytuacji innym. Już uważam, że Luca ma w tej dziedzinie więcej skillsów niż Francuz.