Wszystko o Milanie
- Hoffman
- Juventino
To prawda, trochę mnie to niepokoi bo specjalnie kupiłem eNkę po to, na razie żadnemu z nich pierwszy skład nie grozi, ale jednak obawiam się, że w końcu zrezygnują z Juve, tym bardziej patrząc po ludziach którzy tam pracują/są zapraszani, wszyscy anty-Juve, pożyjemy zobaczymy.
Generalnie cieszę się, że Balo przyszedł do Milanu, będzie na co popatrzeć.
Generalnie cieszę się, że Balo przyszedł do Milanu, będzie na co popatrzeć.
- Dante93
- Juventino
Tak Ci się tylko wydajecouec pisze:Po za tym strzeliłby taki Mario dla Juve z 10 bramek i fapał byś jaki to jest on piękny i gładki.
No dobra, ale tak na dobrą sprawe to gdyby nie pewne fakty co do których mnie uświadomiliście (tj że niekoniecznie z niego taki wielki interista był) to każda jedna przeicętna osoba by stwierdziła, że poprostu się podlizuje, a kibice to łapią jak młode pelikany.Sandro. pisze:Dante93, przeczytaj post zaraz nad twoim, pogrubiony fragmenty cytatu + to co inni łącznie ze mną przytoczyli, nie ma co, wychodzi Interista pełną parą
No ale dobra, jeżeli rzeczywiście on taki wierny Milanista (niczem jak Cassano i Zlatan
Chociaz z boku i tak mi to wygląda przekomicznie

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Alfa i Omega
- Juventino
Jejku, no chyba nie. Nie pamiętam złego słowa Balotelliego odnośnie Milanu, za to pamiętam elementy stroju Rossonerich na treningach jak i słynna koszulkę w Inter Channel. Nie dziwie się, że tym ich kupił.Dante93 pisze:Mnie najbardziej rozwalają komentarze milanistówPrzychodzi do nich facet który jest jednoznacznie kojarzony z ich najgorszym wrogiem, wychowanek największego rywala który jeszcze nie tak dawno pewnie by za przeproszeniem gó**nem ich klub obrzucił
Już pomijając jego prowokacje, biorąc pod uwagę brak pyskówek w stronę ich klubu, upodobnia to transfer Pirlo do Juve - rywal, przeciwnik, ale nie wróg, nic złego nie zrobił drugiemu zespołowi nigdy.
- zahor
- Juventino
Zarzut o podlizywanie się Mario kibicom Milanu jest zupełnie nietrafiony, natomiast ja bym się zastanowił nad tym czy nie było to wręcz odwrotne zachowanie - czy to nie jest tak, że Balotelli tak naprawdę czerwono-czarną część Mediolanu ma w czterech literach, a tamte incydenty służyły tylko prowokowaniu kibiców Interu.Alfa i Omega pisze: Jejku, no chyba nie. Nie pamiętam złego słowa Balotelliego odnośnie Milanu, za to pamiętam elementy stroju Rossonerich na treningach jak i słynna koszulkę w Inter Channel. Nie dziwie się, że tym ich kupił.
Już pomijając jego prowokacje, biorąc pod uwagę brak pyskówek w stronę ich klubu, upodobnia to transfer Pirlo do Juve - rywal, przeciwnik, ale nie wróg, nic złego nie zrobił drugiemu zespołowi nigdy.
Gdyby tak było naprawdę, mogłoby dojść w przyszłości do niezwykle kuriozalnej sytuacji. Jeżeli Balotelli przez swoją głupotę w kolejnym klubie stanie się kulą u nogi i antybohaterem, przypuszczalnie kibice nie zapałają do niego sympatią. A wówczas Balotelli pewnie również będzie chciał się im odpłacić, na przykład przychodząc do studia w koszulce Juventusu

Do Pirlo bym go nie porównywał, bo to zupełnie inni ludzie, inni piłkarza, zmieniający kluby w zupełnie innych okolicznościach.
- Alfa i Omega
- Juventino
Okej, a którą z tych okoliczności wziąłem pod uwagę przy porównaniu?zahor pisze:Do Pirlo bym go nie porównywał, bo to zupełnie inni ludzie, inni piłkarza, zmieniający kluby w zupełnie innych okolicznościach.

Jakbyś czytał wcześniejsze posty, zahorze zorientowałbyś się, że ja również uważam, że Mario ma Milan gdzieś, tylko po prostu lubi być w centrum uwagi.
- charles
- Juventino
bo zamieszki były! plus Polacy pamiętają jak Balotelli walną dwie bramy Niemcom i odesłał ich do domu na Euro! na tvn24 graja to cały dzieńDe Rossi pisze:No jestem zaskoczony, w głównym wydaniu informacji na polsacie i tvn o transferze Balotellego.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- deszczowy
- Juventino
Salamon, Salamon. Ciekawe. Mrozzi napisał, że to za szerokie wody, trochę jak w przypadku Wolkiego. Być może. Ja się wszelako cieszę, że mamy kolejnego Polaka w Serie A. Chciałbym, żeby sobie poradził.
Dokładnie, zwłaszcza że w kadrze stoperów jak na lekarstwo. Przydało by się, żeby koleś naprawdę się wyrobił.deszczowy pisze: Ja się wszelako cieszę, że mamy kolejnego Polaka w Serie A. Chciałbym, żeby sobie poradził.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- bramek
- Juventino
Hmm De facto Milan zrobił , z punktu widzenia Serie A w naszym kraju dwa super transfery. Balo, może przywrócić Serie A na pierwsze strony tabloidów na świecie(od czasów Ibry, brakuje takiego wariata), natomiast Salamon w naszym kraju wraz z Wolskim, do tego jeszcze Glik w Toro.
Jeżeli Bartkowi wyjdzie, to nieźle zapowiada nam się obrona. Glik-Salomon. Dwóch środkowych z najbardziej taktycznej ligi, Piszczek i Boenisch (czy jak mu tam). Do tego gk z Anglii. Wyglądało by to na prawdę optymistycznie
Jeżeli Bartkowi wyjdzie, to nieźle zapowiada nam się obrona. Glik-Salomon. Dwóch środkowych z najbardziej taktycznej ligi, Piszczek i Boenisch (czy jak mu tam). Do tego gk z Anglii. Wyglądało by to na prawdę optymistycznie
- bendzamin
- Redaktor
Nie ogladam Serie B, ale czuje, ze z Salamona jest taki sam srodkowy obronca, jak i z Marrone - dosc duzy chlop, ktoremu czasami pod nogi spadnie jakies podanie i ktory potrafi podac pilke do pomocnikow. Taka charakterystyka wystarcza do grania na srodku obrony w slabej-sredniej druzynie w 3-x-x, ale na tworzenie dwojki stoperow to bedzie za malo.