Premier League
- PrzemasJuve
- Juventino
ale sobie znalezliscie temat... rudzki i pol napisali o tym wszystko i wystarczy, hazard czerwien, mlody out na trubuny do tatusia, bo na pewno dobre miejsce na stadionie mu zalatwi i tyle czesc piesni
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Następny oświecony. Przeczytał co myślą na ten strasznie głupi temat Pol i Rudzki i jest ponad jakieś głupie forumowe spory.
Dobrze, że Ci dwaj dziennikarze nie piszą o meczach Juventusu bo musielibyśmy forum zamknąć.
Dobrze, że Ci dwaj dziennikarze nie piszą o meczach Juventusu bo musielibyśmy forum zamknąć.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Czyżby Liverpool wracał? Ostatnio grają jakby lepiej, a gdzieś czytałem, że po tym sezonie ma być spora kasa na transfery. Zapowiada się, że w tym sezonie będą walczyć o miejsce w LM.
I dobrze, bo to mój ulubiony angielski klub, ale szkoda, że będzie trudniej wyciągnąć Suareza. Choć i tak nie wierzę, by jakikolwiek włoski klub było na niego stać (chyba, że wygralibyśmy albo chociaż doszli do finału LM), bo Suarez to ok. jakieś 35-45 mln za transfer + pensja 6-8 mln. Raczej nie wystarczy mu tu samo pewne miejsce w składzie, walka o Scudetto i LM i pokój z Caceresem. Zresztą podobno City dlatego puściło Balotelliego, żeby zrobiło się miejsce dla Suareza.
I dobrze, bo to mój ulubiony angielski klub, ale szkoda, że będzie trudniej wyciągnąć Suareza. Choć i tak nie wierzę, by jakikolwiek włoski klub było na niego stać (chyba, że wygralibyśmy albo chociaż doszli do finału LM), bo Suarez to ok. jakieś 35-45 mln za transfer + pensja 6-8 mln. Raczej nie wystarczy mu tu samo pewne miejsce w składzie, walka o Scudetto i LM i pokój z Caceresem. Zresztą podobno City dlatego puściło Balotelliego, żeby zrobiło się miejsce dla Suareza.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Powiem Ci, że L'pool jest autentycznie na wznoszącej fali. Szkoda, że nie dowieźli wyniku do końca zarówno z Arsenalem jak i dzisiaj z City. The Reds przypominali mi trochę Juventus za Delneriego czy Ferrary/Zaccha. Trochę mi ich było szkoda, ale jak głównym kąskiem transferowym miałbyć Downing to nie mogło być dobrze.Crunny pisze:Czyżby Liverpool wracał? Ostatnio grają jakby lepiej, a gdzieś czytałem, że po tym sezonie ma być spora kasa na transfery. Zapowiada się, że w tym sezonie będą walczyć o miejsce w LM.
Po dołączeniu Sturridga Liverpool może włączyć się do walki o TOP4. Pod warunkiem, że nie będą przegrywać z Wigan czy innymi ogórkami. Ogólnie walka o czwarte miejsce w PL jest mega ciekawa.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Liverpool nie wygrał jeszcze meczu z drużynami z miejsc 1-10. Może Serie A da się wygrać wyłącznie klepiąc ogórków, ale wątpię by wystarczyło to choćby na miejsce w TOP 4 PL. No, ale niech walczą, będzie ciekawiej.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ciągle jeszcze nieodżałowany przeze mnie Berbatov strzelił dziś zwycięskiego gola w meczu Fulham - Stoke. I to jakiego
8 bramka, 3 asysty, olbrzymi wpływ na grę zespołu. W Juventusie w miejscu Mirasa mógłby zdziałać naprawdę sporo.
8 bramka, 3 asysty, olbrzymi wpływ na grę zespołu. W Juventusie w miejscu Mirasa mógłby zdziałać naprawdę sporo.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Dla mnie Berba to nie jest dziewiątka (zwłaszcza pamiętając jego karierę w Leverkusen jeszcze). W obecnym Juventusie zdecydowanie pasowałby do roli Mirka. W Manchesterze oczywiście, głównie grał dziewiątkę, bo tam od transferu Rooneya każdy gra dziewiątkę, ale pamiętam, że czasem występował w parze z Chicharito.
- wagner
- Juventino
też oglądam mecz Liverpoolu z Tottenhamem. I o ile Coutinho widziałem ostatnio w Interze i uważałem go za kiepskiego krajka tak teraz .. ten chłopak tak też dobrze radził sobie w Hiszpanii ? czy tak odżył dopiero w Anglii :shock: oj tam Suarez tak ją .. dzióbnąłpablo1503 pisze:Nie wiem czemu Inter puścił tego Coutinho. Jeżeli nie było dla niego miejsca przy ich obecnej taktyce, to specjalnie dla Brazola powinni zrobić miejsce.
Wykończenie Suareza
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Co Everton robi z City, po prostu poezja i świetne rozpoczęcie kolejnego meczowego weekendu.
Cpt. Obvious state: Mancini to miernota trenerska porównywalna z trio Ranieri, Del Neri, Stramaccioni. Przy takim potencjale kadrowym zupełny brak pomysłu, stylu, no czegokolwiek.
Cpt. Obvious state: Mancini to miernota trenerska porównywalna z trio Ranieri, Del Neri, Stramaccioni. Przy takim potencjale kadrowym zupełny brak pomysłu, stylu, no czegokolwiek.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Świetny mecz w 'Evertonie' Już dawno żaden mecz anglielskiej PL mnie tak nie emocjonował. To co robili Mucha i Coleman w tym meczu, to najwyższa półka światowa. Brawa dla niebieskiej części Liverpool'u
A propos Evertonu. Baines idealnie nadaje się na lewego wahadłowego. Dobry zarówno z przodu, jak i z tyłu. Poza tym obdarzony bardzo dobrą techniką(jak na obrońcę) i posiadający to, czego u nas nikt nie potrafi, czyli rewelacyjne wrzutki.

A propos Evertonu. Baines idealnie nadaje się na lewego wahadłowego. Dobry zarówno z przodu, jak i z tyłu. Poza tym obdarzony bardzo dobrą techniką(jak na obrońcę) i posiadający to, czego u nas nikt nie potrafi, czyli rewelacyjne wrzutki.
Mecz meczowi nierówny. :-Dfrancois pisze:Ten Mucha, co puścił ostatnio 3 gole w 4 minuty?
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013, 15:49 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- francois
- Juventino
Ten Mucha, co puścił ostatnio 3 gole w 4 minuty?pablo1503 pisze:Świetny mecz w 'Evertonie' Już dawno żaden mecz anglielskiej PL mnie tak nie emocjonował. To co robili Mucha i Coleman w tym meczu, to najwyższa półka światowa. Brawa dla niebieskiej części Liverpool'u![]()

Mancini siedzi na gorącym krześle. Od maja chyba będzie szukał roboty, skoro nie potrafi pokonać zespołu grającego w osłabieniu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- gucio_juve
- Juventino
Boruc, Mucha i Fabiański w pierwszych jedenastkach swoich klubów w najlepszej lidze świata. Polska szkoła bramkarska, trollu.francois pisze: Ten Mucha, co puścił ostatnio 3 gole w 4 minuty?Cóż, polska szkołą bramkarska
![]()