Wszystko o Milanie
- bendzamin
- Redaktor
Pol zycia spedzamy, dyskutujac o tym, co nam sie podoba, smakuje, sprawia przyjemnosc, a co nie.mateelv pisze: O gustach się nie dyskutuje, w tym tkwi problem prostactwa niektórych.
A jesli osoba publiczna plci meskiej zaklada spodnice, to uwazam, ze mam prawo to skomentowac, bo na tym polega wolnosc slowa.
- Alfa i Omega
- Juventino
Oczywiście, że się dyskutuje o gustach, to jedna z najgłupiej powtarzanych sentencji ever jest. Zresztą, "de gustibus et coloribus non est disputandum" znaczyło kiedyś coś zupełnie innego, przeinaczono biedną frazę na taką paskudną modłę.mateelv pisze:O gustach się nie dyskutuje, w tym tkwi problem prostactwa niektórych.Ouh_yeah pisze:Każdy jest wolny i może wyrazić swoje zdanie na temat czyjegoś ubioru.
A ubrał się dramatycznie, mi by było wstyd z nim po ulicy iść.
Milan w tym sezonie gra słabo.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Okej, ja też bym się tak nie ubrał, ale nie należy tego wyśmiewać. To indywidualna sprawa każdego.bendzamin pisze:Pol zycia spedzamy, dyskutujac o tym, co nam sie podoba, smakuje, sprawia przyjemnosc, a co nie.mateelv pisze: O gustach się nie dyskutuje, w tym tkwi problem prostactwa niektórych.
A jesli osoba publiczna plci meskiej zaklada spodnice, to uwazam, ze mam prawo to skomentowac, bo na tym polega wolnosc slowa.
Nie chodzi o fakt, że tak czy siak czymś normalnym i naturalnym jest dyskusja o gustach, ale o to, że nie wypada komentować takich tematów. Zwyczajnie. Tak jak i wytykać chociażby palcem downa na ulicy. Nie i już.Alfa i Omega pisze:Oczywiście, że się dyskutuje o gustach, to jedna z najgłupiej powtarzanych sentencji ever jest.
A ubrał się dramatycznie, mi by było wstyd z nim po ulicy iść.
Czuć tu stęchłe, nadwiślańskie podejście do wszystkiego, co tylko delikatnie odbiega od wydumanych kiedyś, gdzieś tam, norm społecznych.
Istnieje pewna granica, a przylatywanie tutaj ze zdjęciem Boatenga w gaciach z krokiem u kolan trochę mija się z sensem tego tematu. Chodzi o to, żeby wklejać tu fotki piłkarzy w róznych ciuchach, szydzić i podciągać to pod topic "Wszystko o Milanie"?
Bez przesady, gwiazdeczki.
Ostatnio zmieniony 20 października 2012, 11:41 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jest jednak pewna subtelna różnica pomiędzy Boatengiem w takich gaciach a downem (down nie jest osobą publiczną
). Nie no, przecież to tylko trochę śmiechu a nic złośliwego. Jak Miras zapuścił tego kretyńskiego wąsa to też był polew z niego.
Wracając do Milanu - dziś duet Hernanes&Klose prawdopodobnie zwolni Maxa więc po weekendzie zacznie się dziać w tym klubie. Bojany będą latać po kątach.

Wracając do Milanu - dziś duet Hernanes&Klose prawdopodobnie zwolni Maxa więc po weekendzie zacznie się dziać w tym klubie. Bojany będą latać po kątach.
- bendzamin
- Redaktor
No widzisz, Ty uwazasz, ze nie nalezy, ja - ze mozna. Ty mnie do swojego punktu widzenia nie przekonasz, nawet wymyslajac mi od zacofanego Polaka, ja Ciebie przekonac nawet nie bede probowal.mateelv pisze: Okej, ja też bym się tak nie ubrał, ale nie należy tego wyśmiewać. To indywidualna sprawa każdego.
Jezu, porownanie tak glupie, ze :doh:mateelv pisze: Tak jak i wytykać chociażby palcem downa na ulicy. Nie i już.
mateelv pisze: Istnieje pewna granica, a przylatywanie tutaj ze zdjęciem Boatenga w gaciach z krokiem u kolan trochę mija się z sensem tego tematu. Chodzi o to, żeby wklejać tu fotki piłkarzy w róznych ciuchach, szydzić i podciągać to pod topic "Wszystko o Milanie"?
Nie zadne przylatywanie, tylko komentujac link do filmu na YT, przypomnialem sobie, ze czytalem o tych zdjeciach na okladce LGDS pare dni temu i postanowilem je tu wkleic. Nie wiem, o co chodzi, ale w tematach "wszystko o ..." nigdy nie zabraknie wysmiewania i szydzenia z rywali i nie mow, ze Cie to dziwi.
Galliani przyznal sobie i milanowi finansowe scudetto. Coz, wypada pogratulowac i zapytac, czy daja za 10 takich jakas gwiazdke?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Like itOuh_yeah pisze:down nie jest osobą publiczną

Widzisz, to Cię ładnie podsumowuje, żegnam.bendzamin pisze:Jezu, porownanie tak glupie, ze :doh:mateelv pisze: Tak jak i wytykać chociażby palcem downa na ulicy. Nie i już.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Candreva - według mnie jeden z największych pechowców pierwszych kolejek, praktycznie w każdym meczu z trzy-cztery razy ociera się o bramkę i chyba jedna mu tylko wpadła, w końcu się wstrzelił I TO JAK 

- Supersonic
- Juventino
Tysiaka mam do wygrania jak bedzie remis i teraz nie wiem czy za tysiac juz oplaca mi sie im kibicowac czy nie :twisted:
Dziwny mecz, gladkie 3:0 spacer po lace, a nagle 2 chwasty i jeszcze Lazio tego nie wygra :shock: teraz pytanie czy to Milan nie umarl jeszcze calkiem, czy jednak liga taka slaba. Chociaz ja tam Lazio nigdy za max 3 miejsce nie uwazalem.
Moze byc dzis dzien super come backow: PSV, City, Valencia...
Dziwny mecz, gladkie 3:0 spacer po lace, a nagle 2 chwasty i jeszcze Lazio tego nie wygra :shock: teraz pytanie czy to Milan nie umarl jeszcze calkiem, czy jednak liga taka slaba. Chociaz ja tam Lazio nigdy za max 3 miejsce nie uwazalem.
Moze byc dzis dzien super come backow: PSV, City, Valencia...
- RuTeK
- Juventino
15 pkt przewagi nad Milanem, a ja dalej uważam że są najgroźniejszą drużyną w walce o Mistrzostwo z Nami 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Il Fenomeno
- Juventino
Mnie szkoda El Shaarawiego. Dobra technika i imponuje ile wkłada pracy w odbiorze.