Mecze Juve w TV
- stahoo
- Juventino
Jeden mecz we wtorek i jeden w środę.daderga pisze:A jak to jest z tymi nPremium w najniższym pakiecie?? Ile meczy kolejki LM jest na nPremium ?
Żeby mieć dostęp do wszystkich trzeba kupić 3 pakiety po 2 dychy. (mówie o karcie)
- binio
- Juventino
Ktoś się orientuje jakie kanały są za 20 pln, jakie za 40 a jakie za 60 przy n na kartę?
http://n.pl/co-ogladac/pilka-nozna
http://n.pl/co-ogladac/pilka-nozna

- slay_mac
- Juventino
Ktoś się orientuje jak wygląda kwestia zrywania umowy z canal +? Od kwietnia mam przedłużoną umowę na rok w zamian dostałem dekoder HD, płacę około 90 zł/m. Nic mnie przy nich nie trzyma, okazyjnie oglądam ligę angielską. Z chęcią wymieniłbym to na Nke za tą samą cenę.
- wojokamil
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
jak klikniesz 'zamawiam' wyskakuje: "Przepraszamy, telewizja na karte sd jest juz niedostepna w sprzedazy online'Krystek pisze:http://telewizjanakarte.pl/czarny93 pisze:Daj jakiś link do tego.Krystek pisze:Ja się zastanawiam na Telewizją na Kartę(bez HD). Za 10zł miesięcznie jest nSport. Jakość SD mi powinna wystarczyć.
I mam pytanie, bo różni ludzie różnie mówią. Czy Serie A będzie tylko w nSport HD czy również w zwykłym nSport bez HD, bo być może będę miał ten pakiet za 39 zl gdzie jest nSport zwykły.
https://n.pl/nsklep/promocje/nnakarte/zamow tutaj jest mozliwosc tylko zamowienia pakietow za ~60 zł, albo cos przegapilem.
to zeby miec tylko ten za ~20zł to trzeba je dezaktywowac? http://n.pl/oferta/n-na-karte/aktywuj i to wylaczaja dopiero po miesiacu.
- Brutalo
- Juventino
Bardzo się cieszę z tej decyzji. Od marca mam w kablówce i pakiet c+ i N (sport premium itp). Po decyzji c+ bardzo się wkurzyłem, ale zamianę na enkę uważam za korzystną. Dużo bardziej trafiają do mnie tamtejsi komentatorzy, a moim osobistym faworytem jest Sergiusz Ryczel.
- Swider10
- Juventino
Orientuje sie ktos jak to jest dokłądnie z tą N-ką czy mecze Serie A będą pokazywane na kanale głównym N-sport, czy będą tworzone (jak to się ma przy okazji LM) pod kanały?
PS> Jeżeli padło takie pytanie kilka stron pędzej to przepraszam! (brak czasu na dokładne przeczytanie wszystkiego...)
PS> Jeżeli padło takie pytanie kilka stron pędzej to przepraszam! (brak czasu na dokładne przeczytanie wszystkiego...)
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- bendzamin
- Redaktor
Jesli ktos planuje kupowac telewizje na karte rowniez z mysla o ogladaniu Ligi Mistrzow, to chyba lepiej pomyslec nad oferta abonamentowa n-ki. Nie wiem dokladnie, jak wyglada teraz ich oferta, ale u mnie w domu jest od jakiegos czasu za ~50 zl miesiecznie nSport HD + jak leci Liga Mistrzow, to aktywuja mi nPremiumy. No i oczywiscie jakies inne pakiety tez mam wlaczone, sporo jest kanalow, ale i tak nikt tego nie oglada 

- krab13
- Juventino
Nie polecam w tej chwili zrywać umowy bo w tym roku kanały platformy N powinny być w Cyfrze+ dzięki fuzji.slay_mac pisze:Ktoś się orientuje jak wygląda kwestia zrywania umowy z canal +? Od kwietnia mam przedłużoną umowę na rok w zamian dostałem dekoder HD, płacę około 90 zł/m. Nic mnie przy nich nie trzyma, okazyjnie oglądam ligę angielską. Z chęcią wymieniłbym to na Nke za tą samą cenę.
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Co do fuzji to tylko czekać na decyzji KRRiTV - z tego co mi wiadomo to raczej mimo wszystko decyzja uznaniowa, ale powinno być wszystko ok ( dlatego Canal + nie chciał się narazac z PPV za mecz POL- CZAR i POL - MLV).
Jakie pakiety są/ będą nie wiadomo, ale przynajmniej w pubie będzie można obejrzeć Juve w HD. Jeśli nie w ten weekend to za tydzien mecz Juve będzie.
Dla użytkowników, którzy nie posiadają ani Canal + ani N, poczekałbym do fuzji bo mogą okazać się naprawdę fajne zniżki za przyjście do tej platformy.
Najważniejsze, że któraś z polskich ma SERIE A.
Jakie pakiety są/ będą nie wiadomo, ale przynajmniej w pubie będzie można obejrzeć Juve w HD. Jeśli nie w ten weekend to za tydzien mecz Juve będzie.
Dla użytkowników, którzy nie posiadają ani Canal + ani N, poczekałbym do fuzji bo mogą okazać się naprawdę fajne zniżki za przyjście do tej platformy.
Najważniejsze, że któraś z polskich ma SERIE A.
- wloski
- Juventino
No właśnie jak to jest npremium jest włączane podczas LM? Bo z tego, co czytałem kiedyś na forum enki to tak miałobyć, ale miałem niedawno na nowo podpisaną umowę i cały pakiet npremium miałem darmo. Potem zrobiły się wakacje i teraz nie wiem jak będzie, no oby takbendzamin pisze:Jesli ktos planuje kupowac telewizje na karte rowniez z mysla o ogladaniu Ligi Mistrzow, to chyba lepiej pomyslec nad oferta abonamentowa n-ki. Nie wiem dokladnie, jak wyglada teraz ich oferta, ale u mnie w domu jest od jakiegos czasu za ~50 zl miesiecznie nSport HD + jak leci Liga Mistrzow, to aktywuja mi nPremiumy. No i oczywiscie jakies inne pakiety tez mam wlaczone, sporo jest kanalow, ale i tak nikt tego nie oglada

- Brutalo
- Juventino
Podczas meczów Champions League na głównym kanale sportowym (Nsport) leci główny mecz, a na pozostałych czterech innych lecą inne mecze. W suchej ofercie N są dostępne od 59 złotych. Nsport ma prawo do dwóch meczów w kolejce.wloski pisze:No właśnie jak to jest npremium jest włączane podczas LM? Bo z tego, co czytałem kiedyś na forum enki to tak miałobyć, ale miałem niedawno na nowo podpisaną umowę i cały pakiet npremium miałem darmo. Potem zrobiły się wakacje i teraz nie wiem jak będzie, no oby takbendzamin pisze:Jesli ktos planuje kupowac telewizje na karte rowniez z mysla o ogladaniu Ligi Mistrzow, to chyba lepiej pomyslec nad oferta abonamentowa n-ki. Nie wiem dokladnie, jak wyglada teraz ich oferta, ale u mnie w domu jest od jakiegos czasu za ~50 zl miesiecznie nSport HD + jak leci Liga Mistrzow, to aktywuja mi nPremiumy. No i oczywiscie jakies inne pakiety tez mam wlaczone, sporo jest kanalow, ale i tak nikt tego nie oglada