Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 22:05

alina pisze:Kapitan Statystyka:
Obrazek

Szkoda, ze Gio nie dorzucili. Mirko, jak widać, rządzi.
Aerials won - 2,66, kiedy reszta napadziorów nie ma nawet 0,5.

To jest chyba to co może Duńczyk wnieść do tej drużyny. Ostatecznie, może się okazać niezłym zadaniowcem.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 22:21

alina pisze:Szkoda, ze Gio nie dorzucili. Mirko, jak widać, rządzi.
Ok, tyle, że oprócz tego miał chyba najwięcej strat z czołowych lig Europy wg WS. Ew byl w absolutnej czołówce. Coś za coś.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 22:42

Vimes pisze:Moggi krytykuje Inter za sprzedaż Pazziniego i uważa, że Pazzo byłby świetnym partnerem dla Vucinicia oraz dodaje, że przepłaciliśmy za Giovinco: "Moggi: Inter made a mistake selling Pazzini". Widać Lucek też się podpalił trzema bramkami. Zobaczymy ile Pazzini ich zdobędzie w całym sezonie.
Szanuję Lucka, ale coraz bardziej zaczyna mnie denerwowac, już od niemal roku zaczyna się wtrącac jak jest "mleko rozlane". Jak się powiedzmy Giovinco zostanie królem strzelców czy najlepszym piłkarzem ligi to będzie mówił, że on wiedział że tak będzie. Nie potrafię sobie teraz przypomnie o kim już tak się wypowiadał, ale zaprzeczał sam sobie.

Pamiętam jak Schelotto błysnał w Cesenie raz czy dwa razy to też obwieszczał że on wiedział, że ten piłkarz powinien byc u nas -

TO jest mój pierwszy raz kiedy mówię pejoratywinie wypowiadam się o Moggim :D, ale zaczyna już przesadzac. "On wiedział, on to by" - to czemu nie mówił wcześniej?

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 00:04

Wszyscy teraz są tacy mądrzy, ale ciekawe ile inter chciał dopłaty za wymianę Quag-Pozzo, podejrzewam że kolo właśnie 7 mln. Przecież on by miał w Turynie strasznie ciężko... Ja sam bym wyśmiał coś takiego, oddać Quaga i 7mln za Pozzo...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 00:43

Ech. Warto zaznaczyć, że według tej statystyki Olek i Q. przegrywają ze wszystkimi :)
Vimes pisze:Moggi krytykuje Inter za sprzedaż Pazziniego i uważa, że Pazzo byłby świetnym partnerem dla Vucinicia oraz dodaje, że przepłaciliśmy za Giovinco: "Moggi: Inter made a mistake selling Pazzini". Widać Lucek też się podpalił trzema bramkami. Zobaczymy ile Pazzini ich zdobędzie w całym sezonie.
Moggi się skończył na ...

to czasami on nie miał jakiś odkrywczych zdań nt. Vucinica, że beznadzieja czy o kimś podobnym ?

W ogóle strasznie go mało ostatnio. A zawsze lubiłem się pośmiać z jego wypowiedzi od zarządzania przez 'Skośnookiego'.

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 16:35

Tymczasem chodzą pogłoski, że w ramach swojego kontraktu, Vincenzo Iaquinta wykonuje teraz inne prace na Juventus Stadium:

Obrazek

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 19:08

bentner jak to on. Szału nie ma ale zawsze jak grał to robił szum w polu karnym :) prawde mówiąc wolał bym immobile w ataku, który pewnie i tak zostanie sprzedany. Gościu jest mieszanką ibry z treze. Kiwnie, wyczeka, jak trzeba to dostawi w fajny sposób noge do futbolówki i sporo strzela. ZOb jak poradzi sobie w genoi. COś się zmienia w tej polityce juve, więc może nie pójdzie w odstawke jak giovinco tylko dostanie szanse jak marrone...

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 19:32

PABLO pisze:bentner jak to on. Szału nie ma ale zawsze jak grał to robił szum w polu karnym :) prawde mówiąc wolał bym immobile w ataku, który pewnie i tak zostanie sprzedany. Gościu jest mieszanką ibry z treze. Kiwnie, wyczeka, jak trzeba to dostawi w fajny sposób noge do futbolówki i sporo strzela. ZOb jak poradzi sobie w genoi. COś się zmienia w tej polityce juve, więc może nie pójdzie w odstawke jak giovinco tylko dostanie szanse jak marrone...
Jeśli będzie się wyróżniać przez większość sezonu jak do tej pory. I pokaże się z ładnej strony z mocnymi jak MY, Napoli, Roma, Fiorentina, Inter, Milan. To nie ma innej opcji, aby nie wrócił do nas. Conte i Marotta nie będą ślepi. Po cichu liczę, że Immobile to będzie "wyhodowany" nasz top player i nie trzeba będzie wywalać grubej gotówki na takowego zawodnika :) .

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 20:57

święte słowa :) giovinco też się wyróżniał... :)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:17

Zastanawiając się ostatnio, zauwazyłem ze Falcao ma odstępne tylko 60 milionow. Stosunkowo mało przy obecnych kwotach płaconych za graczy.

Nasz klub posiada 180 milionów fanów.

12 w samej Italii, 43 w Europie.

Gdyby połowa z nich była tak 'zakochana' jak uczestnicy tego forum to zorganizowanie akcji 'kupmy Falcao' dla Juventusu było by.. proste.

Wiesz ze to troszke abstrakcyjne. Wiem że moze po prostu głupie.
Aczkolwiek.

Kupienie domeny ,facebook plus newsy. Do uzbierania (zakłądając ze Klub dołozy 20) byłoby 40 milionow euro. jakieś 0,50 eurocenta na głowę.

Jeżeli nasz klub zgodził by się na taką akcje, zakrojoną na szeroką skalę i utworzył subkonto przeznaczone na te wpłaty - żeby nie było że wpłacamy pieniadze do kogos 'w skarpete' - to akcja naprawdę miała by powodzenie. Cel - Kupic Falcao. Sam dałbym "NAWET" 2-3 euro co wyręcza 4-6 ludzi.

Nie musicie mi mówić jak bardzo jest to niemożliwe. Gdyż w dobie Facebooka jest. Webmaster? Proste. Tłumaczenie? Tez. Decyzja Juventusu? Kwestia ludzi od PR Juve i organizacji Tifosich w Turynie.

Jeżeli akcja nabrałaby rozpędu to wszystkie media by o tym wspominały.

Jak myślicie? Może warto wystartować z czymś takim? Nic nie kosztuje.
JP troche gosci ma.

Znam jednego z dyrektorów goal.com - może by pomogli?

Zastanawia mnie to.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 28 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:23

iltalismano pisze:Zastanawia mnie to.
Zupełnie niepotrzebne, ponieważ jest to pomysł głupi po prostu. Zostając na moment na takim poziomie myślenia zapytam, co w sytuacji gdy inni też zaczną tak robić, kibice Manchesteru, Realu, Barcelony też pójdą w te ślady i ceny wszystkich piłkarzy po prostu skoczą w górę, nic więcej. Po co to komu?

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:27

szczypek pisze:
iltalismano pisze:Zastanawia mnie to.
Zupełnie niepotrzebne, ponieważ jest to pomysł głupi po prostu. Zostając na moment na takim poziomie myślenia zapytam, co w sytuacji gdy inni też zaczną tak robić, kibice Manchesteru, Realu, Barcelony też pójdą w te ślady i ceny wszystkich piłkarzy po prostu skoczą w górę, nic więcej. Po co to komu?
Dokładnie. Lepiej wysyłać te pieniądze bardziej potrzebującym, np. ojcu Rydzykowi :prochno:

evilboju, trochę się spóźniłeś z tym obrazkiem. To ma przynajmniej 2 lata :wink:

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:37

evilboy pisze:Tymczasem chodzą pogłoski, że w ramach swojego kontraktu, Vincenzo Iaquinta wykonuje teraz inne prace na Juventus Stadium:

Obrazek
Za taką kasę to powinien buty jeszcze czyścić.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:39

Alfa i Omega, dosłownie kilka godzin temu w odpowiedzi na pomysł zbierania dotacji dla Juventusu pisze:Akcję "JuvePoland zbiera na Cavaniego" uważam za otwartą :lol:
Kraaaa, kraaaaa :prochno:

Nie myślałeś o branży charytatywnej? :D

Nie sądzę, abyś uzbierał tyle, ile myślisz - co najwyżej ileś-tam tysięcy minus podatki.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 23:02

Pan Mietek pisze:evilboju, trochę się spóźniłeś z tym obrazkiem. To ma przynajmniej 2 lata :wink:
A nadal akutalny jest... :smile:
Ja moge żółciaki na Falcao dorzucić. Chociaż.. :think: Jak już ja mam płacić to wole Cavaniego :twisted:

Zablokowany