Mercato (2012-2014)
- jareckik
- Juventino
Po 20 minutach meczu o superpuchareuropy pocieszam się, że mamy bardzo dobrą pomoc...
- Antek666
- Juventino
a ja też tym,że te chelsea wcale taka mocna,dobra nie jest jak to pisali u nas jej fanijareckik pisze:Po 20 minutach meczu o superpuchareuropy pocieszam się, że mamy bardzo dobrą pomoc...

jak się ma dobrego nosa,dawkę szczęścia i nie sprowadza się martinezów i amaurich to się spłacarufi8 pisze: He he Falcao drugi gol, kasa się spłaca...
Lass Diarra w Anży
- rufi8
- Juventino
Jeszcze a propos Bendtnera, gość ma coś z banią, to tylko jeden z przykładów:
http://euro2008.blox.pl/2011/12/Jak-Nic ... powal.html
Sądzę, że jego kariera w Serie A potrwa co najwyżej rok.
Falcao 3, szlag mnie trafia. Dlaczego my nie potrafimy od dłuższego czasu sprowadzić takiego napadziora ???
Falcao 3, szlag mnie trafia. Dlaczego my nie potrafimy od dłuższego czasu sprowadzić takiego napadziora ???
- jareckik
- Juventino
Bo nasza polityka nie zaklada wydania 47mln€ na jednego napastnika?rufi8 pisze: Falcao 3, szlag mnie trafia. Dlaczego my nie potrafimy od dłuższego czasu sprowadzić takiego napadziora ???
- Dolce Vita
- Juventino
Wiedziałem oglądając ten mecz, że zaraz na forum zaczną się smuty, że nie mamy u siebie Falcao 8) to forum robi się strasznie przewidywalne.
- Antek666
- Juventino
wierzysz naprawdę w tę pizzę?rufi8 pisze:Jeszcze a propos Bendtnera, gość ma coś z banią, to tylko jeden z przykładów:

Falcao w tym okienku byłby do wyjęcia myślę za minimum te 50-60mlnojro,bo kupili go za 40 .... więc za rok to chyba jakies shity czy inne szejki lub ruskie to będą musiały z 70-80 sypnąć

Co do tego Duńczyka... Marrotta i całe Juve sami sobie psujemy pozycję na rynku transferowym.... bo kto będzie traktował poważnie dyrektora sportowego który całe mercato interesuje się minimum kilkoma dobrymi napastnikami i obiecuje "wisienke na torcie" a sprowadza grajka kompletnie zbędnego w Arsenalu i w całej premier league...
- @Maras@
- Juventino
Pewnie dlatego że drugiego takiego nie ma, a 60 baniek na niego też nie mamy...rufi8 pisze:Jeszcze a propos Bendtnera, gość ma coś z banią, to tylko jeden z przykładów:
Jeśli chodzi o samego Falcao to z każdym meczem w jakim go widzę, jestem pod coraz większym wrażeniem tego zawodnika. Koleś na prawdę wymiata. W Atletico jest jeszcze bardziej dojrzałym zawodnikiem niż w Porto. W ekipie z Portugalii był bardzo bramkostrzelnym napastnikiem. Teraz jest (nie boję się użyć tego słowa) napastnikiem kompletnym, który z łatwością strzela bramki o których większość piłkarzy może tylko pomarzyć...

- Castiel
- Juventino
Nie ma się co podniecać Falcao - o ile transfermarkt nie kłamie to Atletico dało za niego 47 mln i taniej go nie sprzeda. Co dla nas znaczy, że oczywiście go nie kupimy, ani za rok ani nigdy, ale przydałby się taki zawodnik...
Chociaż kto wie...może John znowu rzuci groszem.
Chociaż założe się, że stojąc przed wyborem Falcao - Cavani do Juve trafiłby ten ograny w Serie A nawet za większe pieniądze.
Chociaż założe się, że stojąc przed wyborem Falcao - Cavani do Juve trafiłby ten ograny w Serie A nawet za większe pieniądze.
- Dolce Vita
- Juventino
Ciekawe czy Vidal + dopłata jakieś 20-25mln euro przekonałoby Atletico do sprzedaży Falcao? Ciekawe co byście mówili na forum gdyby taką ofertę złożył Marotta. Fakt faktem kolumbijczyk zjada na śniadanko takiego Cavaniego czy RvP.
- zahor
- Juventino
To raz, a dwa że w temacie o LM można już przeczytać że jedziemy bez większych problemów po pierwsze miejsce w grupie. Ale tam to przynajmniej jest na temat, a tutaj rozpływanie się nad Falcao nijak.Dolce Vita pisze:Wiedziałem oglądając ten mecz, że zaraz na forum zaczną się smuty, że nie mamy u siebie Falcao 8) to forum robi się strasznie przewidywalne.
Kiedy zamykane jest okno transferowe w Rosji?
- ZZX
- Juventino
Mogę się założyć że za 80 go puszczą, no, minimum 70;)Castiel pisze:Nie ma się co podniecać Falcao - o ile transfermarkt nie kłamie to Atletico dało za niego 47 mln i taniej go nie sprzeda. Co dla nas znaczy, że oczywiście go nie kupimy, ani za rok ani nigdy, ale przydałby się taki zawodnik...
jareckik pisze:Po 20 minutach meczu o superpuchareuropy pocieszam się, że mamy bardzo dobrą pomoc...
To w końcu jest ta kupa, czy coś się zmieniło w przeciągu niecałej dobyjareckik pisze:Wszyscy są zgodni co do tego że jest wielka kupa, jeśli chodzi o naszą kadrę.

- bendzamin
- Redaktor
Pisaly o tym angielskie media, jest nawet jakies nagranie na YT. Zreszta, sam zawodnik wydal jakos w grudniu tamtego roku oficjalne przeprosiny po tym, jak zostal aresztowany za demolowanie samochodow w Newcastle i tam wymienia tez ten wystepek w pizzerii.Antek666 pisze: wierzysz naprawdę w tę pizzę?znajdź inne,poważne źródła niż ten śmieszny blog i coś takiego jak "ekstrabladet.dk" ,to może i ja w to uwierzę
![]()
Komu konczy sie kontrakt w 2013? Llorente, Huntelaar, Walcott, Sturridge, Dempsey, Assou-Ekotto, Yarmolenko, Bocchetti, Konoplyanka, Yanga-Mbiwa, Douglas. Na pewno przynajmniej polowa z tych nazwisk zacznie sie pojawiac w Tuttosportach juz niedlugo