Liga Mistrzów 2012/13
- Monte Cristo
- Juventino
Dziwne ze Marotta siedzi tam a nie zalatwia transfery w ostatnie dni mercato.
Ogolnie to lepsza taka grupa niz Barcelona i Benfica.
Ogolnie to lepsza taka grupa niz Barcelona i Benfica.
- strong return
- Juventino
Było dosyć blisko, a mając w perspektywnie brak napadu, mogło być gorąco. Nadal może być, jak wylosują nam Borussię.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- Damiankarol
- Juventino
od początku było wiadome, że trafimy do grup "niebieskich".yanquez pisze:Ufff... Już myślałem, że Real i City.
chyba miałem zwidy, bo widziałem na blankiecie Juventus bez dopisku FC?!
liczyłem na grupę z Barceloną, ale wiadomo Włosi nie trafiają na Hiszpanów ale na Anglików

Forza Juve !! Forza Alex !!
- Monte Cristo
- Juventino
No i mamy ladne losowanie. W takiej grupie to my mamy realne szanse na pierwsze miejsce.
Grupa D
Grupa D

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 18:40 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
Grupa absolutnie do wyjścia. Jednak te wyjazdy dadzą w kość, no cóż nie można mieć wszystkiego. Lepsze to, niż odpadnięcie w grupie przez brak normalnego strikera, jak na normalną drużynę przystało.
Dzięki Beppe za Teveza!
- pęto
- Juventino
Szkoda, że nie jesteśmy w D - to byłaby prawdziwa Liga Mistrzów.
Mecz w TV może będzie - http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Nordsj%C3%A6lland - z uwagi na grę Piotra Kordomira :PPP
A patrząc na niektóry grupy (A,B) aż chciałoby się rzec, co by Ligę Mistrzów jednak zmniejszyć tak o połowę.
Mecz w TV może będzie - http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Nordsj%C3%A6lland - z uwagi na grę Piotra Kordomira :PPP
A patrząc na niektóry grupy (A,B) aż chciałoby się rzec, co by Ligę Mistrzów jednak zmniejszyć tak o połowę.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 18:43 przez pęto, łącznie zmieniany 1 raz.
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
Verbum Labile debet non esse stabile.
- Krystek
- Juventino
Jedynie jest mała szansa jak będziemy grac z Chelsea, a akurat nie będzie meczu Bayern-Valencia i TVP nie będa tylko Barcy z tych 4 grup pokazywać. I ten mecz z Chelsea musi być w środe. Jak by tak było to pokażą nas i oby to było na Juventus Stadium, bo go cała Polska zobaczy.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 18:44 przez Krystek, łącznie zmieniany 2 razy.
Forza Juve!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba większość zapomniała ile nas w LM nie było. Albo nawet jeżeli byliśmy to licho się to dla nas kończyło.
Skąd ta pewność u was, że będzie tak łatwo? Dla mnie Chelsea będzie cholernie trudna do przejścia, podobnie jak Szachtar. Kto wie, może i jakiś fajny remisik się zdarzy w meczu z Norasfasfasdfasdfasdfasammffmfm, bo Matri czy Quag nie trafi X 100% sytuacji.
Nie ma się co napalać.
Szkoda, że grupowe mecze będą do oglądania tylko na streamach w necie :-(
Skąd ta pewność u was, że będzie tak łatwo? Dla mnie Chelsea będzie cholernie trudna do przejścia, podobnie jak Szachtar. Kto wie, może i jakiś fajny remisik się zdarzy w meczu z Norasfasfasdfasdfasdfasammffmfm, bo Matri czy Quag nie trafi X 100% sytuacji.
Nie ma się co napalać.
Szkoda, że grupowe mecze będą do oglądania tylko na streamach w necie :-(
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 18:43 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.