Mercato (2012-2014)
- Krystek
- Juventino
Podobno Wenger potwierdził transfer na konferencji prasowej i powiedział że to dla Bendtnera duża szansa. Będzie to wypożycznie(Bogu dzięki że nie definitywny) za 1.5mln, z opcją wykupu za 6mln.
Forza Juve!
- Mate.G
- Juventino
Nie śmieje się z Isli bystrzaku lecz z tego, że Marotta potrafi zapłacić za połamańca 18mln a jak ma szanse sprowadzić dobrego napastnika za 25mln którego potrzebujemy bardziej niż Isli to nie kupimy, bo za drogi, bo My nie przepłacamy... łapiesz ?_Piotrek_ pisze:
Isla jeszcze piłki nie kopnął, ale już się śmiejesz z transferu. Jechanie po Marotcie widzę wypiera szare komórki. Pośmiej się z Chilijczyka pod koniec sezonu.

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 15:25 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobrze zbudowany, sliny, umiejętnie potrafiący grac głową zawodnik.
Na takich warunkach, jak wypożyczeniem możemy go sprawdzic
Lepszy on niż żaden. Chyba, że cos ruszy na ostatnią chwilę z Drogbą...
Na takich warunkach, jak wypożyczeniem możemy go sprawdzic

- Ivory
- Juventino
Całe szczęście, że to wypożyczenie, bo jakby to był transfer definitywny to mielibyśmy casus Martineza.
Marotte na tydzień przed końcem mercato trzeba następnym razem zamknąć w odosobnieniu, bo działa po omacku.
Marotte na tydzień przed końcem mercato trzeba następnym razem zamknąć w odosobnieniu, bo działa po omacku.
- pablo1503
- Juventino
Ja jestem załamany tym, że przyjdzie do nas Bendtner, a tym, że nie będziemy mięli napastnika z prawdziwego zdarzenia. Powiem szczerze. Nie przypominam się, żebym widział w akcji Duńczyka. Rok temu Sunderlandu nie oglądałem, a zanim poszedł na wypożyczenie, to zbyt wielu szans na grę w Arsenalu nie dostawał.
Mam nadzieję, że chodzi tylko o wypożyczenie.
Chociaż jak czytam wasze komentarze, to szykuje się na najgorsze.
PS. Nadal wierzę w Llorente.
Mam nadzieję, że chodzi tylko o wypożyczenie.
Chociaż jak czytam wasze komentarze, to szykuje się na najgorsze.
PS. Nadal wierzę w Llorente.

- cerb
- Juventino
"Prasa sugeruje, iż do Juventusu przyjdzie ktoś z grona czterech piłkarzy: Nicklas Bendtner, Lucas Barrios, Sergio Floccari, Marco Borriello."
Patrząc na ten zestaw to Bendtner to najlepsze rozwiązanie ... za 5-6 mln to już w ogóle dobry transfer.. czeka nas gra na kilku frontach poprostu potrzebujemy dodatkowego gracza... jak sie nie sprawdzi to sie go odda tak jak Borriello a jak sie sprawdzi to wykup tylko 6mln.. gościa nie lubie ale tych 6mln nawet nikt nie zauwazy jak znikną z budżetu
Patrząc na ten zestaw to Bendtner to najlepsze rozwiązanie ... za 5-6 mln to już w ogóle dobry transfer.. czeka nas gra na kilku frontach poprostu potrzebujemy dodatkowego gracza... jak sie nie sprawdzi to sie go odda tak jak Borriello a jak sie sprawdzi to wykup tylko 6mln.. gościa nie lubie ale tych 6mln nawet nikt nie zauwazy jak znikną z budżetu
- Virgil
- Juventino
Ciekawe czy Marotta wykupi go jak Mottę, bo jestem pewien , że będzie podobnym do Motty "hitem"Ivory pisze:Całe szczęście, że to wypożyczenie, bo jakby to był transfer definitywny to mielibyśmy casus Martineza.
- Buffalo
- Juventino
Ale mam beke z siebie. Temat mercato obserwuje jednym okiem z racji tego, że nie lubi takich dywagacji... ale przechodzac do meritum:
Pojawily sie glosy o Barriosie - pomyslalem, Boże, zeby sie interesowac takim drewnianym Czechem, ktory juz wszystko co najlepsze ma dawno za sobą... no i dopiero pozniej teraz sie zczailem, że to chodzi o Lucasa, a nie Milana Barosa
Pojawily sie glosy o Barriosie - pomyslalem, Boże, zeby sie interesowac takim drewnianym Czechem, ktory juz wszystko co najlepsze ma dawno za sobą... no i dopiero pozniej teraz sie zczailem, że to chodzi o Lucasa, a nie Milana Barosa

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Szilgu
- Juventino
Czekaj, czekaj. Skąd wymyśliłeś te 18mln? Czyli od Genoi dostaliśmy już 10mln za Ciro, tak? Parma od nas wykupiła całą kartę Giovinco za 7mln?Mate.G pisze:Nie śmieje się z Isli bystrzaku lecz z tego, że Marotta potrafi zapłacić za połamańca 18mln a jak ma szanse sprowadzić dobrego napastnika za 25mln którego potrzebujemy bardziej niż Isli to nie kupimy, bo za drogi, bo My nie przepłacamy... łapiesz ?_Piotrek_ pisze:
Isla jeszcze piłki nie kopnął, ale już się śmiejesz z transferu. Jechanie po Marotcie widzę wypiera szare komórki. Pośmiej się z Chilijczyka pod koniec sezonu.
Geniusz :lol: Przeinaczasz fakty, żeby Ci było wygodnie?
- _Piotrek_
- Juventino
To czy Marotta przepłacił za Islę dopiero się dowiemy. To czy Dzeko był do wyjęcia za 25 mln się nie dowiemy. Ergo rozumowanie Twoje nielogiczne jest, kolejna komórka wyzionęła ducha.Mate.G pisze:Nie śmieje się z Isli bystrzaku lecz z tego, że Marotta potrafi zapłacić za połamańca 18mln a jak ma szanse sprowadzić dobrego napastnika za 25mln którego potrzebujemy bardziej niż Isli to nie kupimy, bo za drogi, bo My nie przepłacamy... łapiesz ?_Piotrek_ pisze:
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cóż pozostaje wierzyć, że Nicklas się u nas odrodzi? prędzej rozwinie, na szczęscie to piłkarz wciąż dość mlody, który moze faktycznie rozwinie sie pod skrzydłami naszego KOŁCZA. WIARA WIARA WIARA i nic innego nie pozostaje że może jeszcze Bendtner nie będzie topem, ale chociaż topikiem ! 
typneks, nie zapomnij że rywalizujemy ze siena i fioentina a przegrywamy z fulham...

typneks, nie zapomnij że rywalizujemy ze siena i fioentina a przegrywamy z fulham...

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 15:49 przez MishaAveJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- typkens
- Juventino
Bendtner... Gianni wraz z resztą Agnellich przewracają się w grobach. Powiedzcie mi proszę co kierowało Marottą przy wyborze tego napastnika? Nie potrafię tego pojąć.
Przy okazji wytłumaczcie mi na jakim jesteśmy poziomie, jeśli rywalizujemy o napastnika ze Sieną, czy Fiorentiną? Z każdym dniem mercato wzrasta we mnie trwoga, że jednak nie ma Boga...
Przy okazji wytłumaczcie mi na jakim jesteśmy poziomie, jeśli rywalizujemy o napastnika ze Sieną, czy Fiorentiną? Z każdym dniem mercato wzrasta we mnie trwoga, że jednak nie ma Boga...
- TheDomin07
- Juventino
Bendtner ?
To jakiś kiepski żart i zarazem upadek. Z czym do Europy?
To jakiś kiepski żart i zarazem upadek. Z czym do Europy?
- Lypsky
- Juventino
Po wczorajszych wydarzeniach i słowach Marotty, było to do przewidzenia.
Nie potrafię pojąć jak można sprowadzać takie piłkarskie dno, do klubu aspirującego do zaistnienia w LM i obrony scudetto. Berbatov to było coś, Bendtner to nic.
O ile od początku mercato broniłem Marotty i byłem zadowolony z jego działań, to teraz zwątpiłem w niego. Jak można przeprowadzać tak bezmyślne transfery?
Nie potrafię pojąć jak można sprowadzać takie piłkarskie dno, do klubu aspirującego do zaistnienia w LM i obrony scudetto. Berbatov to było coś, Bendtner to nic.
O ile od początku mercato broniłem Marotty i byłem zadowolony z jego działań, to teraz zwątpiłem w niego. Jak można przeprowadzać tak bezmyślne transfery?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 15:49 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady