Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:43

Marian. pisze:Haha, nie było mnie 3 godziny, a tu takie cyrki. Beka. Liczę na Llorente. Jak przyjdzie Bendtner czy Bosski Marco to parsknę śmiechem.

Generalnie grubo, yanquez możesz dołożyć Berbatova do stonogi :smile:

http://www.youtube.com/watch?v=ITfMU-fWHQA :C
To już możesz zacząć parskać bo Bendtner wita do Turynu.

Hmm może Fiora będzie chciała się odgryźć i podkupi nam Bendtnera.
Chociaż z drugiej strony lepiej nie bo Bosski zawita...
Boże widzisz , a nie grzmisz.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:50

blagam Marotta bierz Llorente nie chce zadnych bentnerow i esesmanow

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:53

To co obecnie się dzieje, to wypisz wymaluj sytuacja z roku 2010 i genialne transfery "last minute" - Rinaudo i Traore.

Nazwiska jakie wymienia się w kontekście naszego ataku - Boriello, Bendtner, Gilardino, Floccari.

Brak słów. Naiwnie wierzę w to, że Marotta wyciągnie kogoś solidnego z kapelusza.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:04

Kur@#, ja się przejmuję jakimś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>@#$ mercato, a książek do szkoły jeszcze nie mam... :prochno:

Wierzę w Llorente.

Obrazek
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:05

Jeżeli nie przyjdzie do nas żaden sensowny napastnik - a wszystko na to wskazuje no to yanquez Marotta do stonogi i to do następnego Mercato !!

Nic Szczypku nic bym nie zrobił fulham to taki potentat, a gdzie my do nich. Oni mają wszystkie argumenty po swojej stronie, nowy stadion, konkurencyjna drużyna, mistrzostwo kraju, gra w LM, pieniądze, historie - na pewno uprał się na fulham każdy głupi woli fulham niż Juve, absolutnie masz rację Marotta zawsze jest taki biedny i pokrzywdzony, nikt go nie lubi pewnie przez tego zeza i dlatego nikt porządny nie chce u nas grac (porządny napastnik)

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:07

Marian. pisze:Kur@#, ja się przejmuję jakimś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>@#$ mercato, a książek do szkoły jeszcze nie mam... :prochno:
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie to ubawiło :D poprawiłeś mi humor.

Co do zakupu napastnika, wypowiedź Marotty w tonie, że monitoruje sytuacje Bendtnera a Llorente to utopia powinna nas uspokoić, bo on z reguł kupuje tych o których mówi, że nie kupi, albo o których nic nie mówi. Bendtner nie przyjdzie :) i hope so.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:08

Lypsky pisze:To co obecnie się dzieje, to wypisz wymaluj sytuacja z roku 2010 i genialne transfery "last minute" - Rinaudo i Traore.

Nazwiska jakie wymienia się w kontekście naszego ataku - Boriello, Bendtner, Gilardino, Floccari.

Brak słów. Naiwnie wierzę w to, że Marotta wyciągnie kogoś solidnego z kapelusza.
Jeszcze do tej wesolej gromadki dochodzi jeszcze Gilardino? Boże chroń :pray: grymasilismy na Destro za 10 mln, bo marzyły nam sie tapstrajki jak Van Persie czy Higuainy to teraz mamy do wyboru: esesman, duński drzewiec, jakiś no name z Lazio i niezawodny Gilardino który od czasów gry w Parmie stacza się po równej pochyłej... :x

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:10

MishaAveJuve pisze:Jeżeli nie przyjdzie do nas żaden sensowny napastnik - a wszystko na to wskazuje no to yanquez Marotta do stonogi i to do następnego Mercato !!

Nic Szczypku nic bym nie zrobił fulham to taki potentat, a gdzie my do nich. Oni mają wszystkie argumenty po swojej stronie, nowy stadion, konkurencyjna drużyna, mistrzostwo kraju, gra w LM, pieniądze, historie - na pewno uprał się na fulham każdy głupi woli fulham niż Juve, absolutnie masz rację Marotta zawsze jest taki biedny i pokrzywdzony, nikt go nie lubi pewnie przez tego zeza i dlatego nikt porządny nie chce u nas grac (porządny napastnik)
Przecież oficjalna wersja brzmi, że chce zostać w Anglii z powodów rodzinnych. Historia klubu, gra w LM, gra o mistrzostwo może nie mieć tu nic do rzeczy, więc zluzuj chłopie.

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:18

Lypsky pisze:Nazwiska jakie wymienia się w kontekście naszego ataku - Boriello, Bendtner, Gilardino, Floccari.
Takie tuzy, że nawet Cardozo dobrze przy nich wygląda.

Nieźle nas Berbatov urządził. O stosunki z Violą się nie martwię. One są dobre, póki to oni bujają nas, a nie my ich. To nie są nasi kumple i nie wiem, dlaczego tak przeżywacie sprawę Joveticia... Pierwsi nas wyrolowali.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:30

Il Fenomeno pisze:Obrazek

Mnie tak zrobiło się żal kibiców Violi.

Ehh... 20:28, wtedy jeszcze nie wiedziałem, że i siebie mi żal.

Podobno Borriello już oficjalnie.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:41

Il Fenomeno pisze:Podobno Borriello już oficjalnie.
Mam nadzieję, że piszesz tak, żeby nie było offtopu.
Skoro nie wyszło z Berbatovem, to trzeba czekać do ostatnich minut Mercato i liczyć, że Bilbao zejdzie do 18mln.
A tak swoją drogą, to Llorente jest wart 20mln, ale jak ma ważny długi kontrakt. Bardzo dobry piłkarz, ale z jego kontraktem - max 13-15mln.

Obrazek
vieira4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:44

No cóż, życie. Obiecana wisienka położona na tort to chyba wyglądać będzie tak:

Obrazek

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:45

Wiedzialem, że od razu znajdą się ludzie obwiniający Marotte za porażke z Berbatovem :lol: Koles zrobił co mogł, włączył sie do negocjacji w chwili gdy dowiedzial się o odrzuceniu oferty Fiory, zlożył oferte, wygrały powody rodzinne, czyli pewnie żona wraz z dzieckiem nie chciała się po raz kolejny wyprowadzac do następnego kraju, wiec nawet jesli Mierny dałby mu pensje 8mln euro i tak by to nic nie dalo i tyle w tym temacie.

Lepiej się zacznijcie modlić by City cos kupiło na atak bo Llorente to nie jest dobre rozwiązanie. Nawet za 20 mln.
Zresztą Mierny ma jeszcze 2 dni zeby sie wykazać...żeby tylko nie miał nauczyki,że gwiazdy nalezy kupować na początku mercato a nie 31 sierpnia.Amen.

KLIK ==>www
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 01:48

Bartek88 pisze:Wiedzialem, że od razu znajdą się ludzie obwiniający Marotte za porażke z Berbatovem :lol: Koles zrobił co mogł, włączył sie do negocjacji w chwili gdy dowiedzial się o odrzuceniu oferty Fiory, zlożył oferte, wygrały powody rodzinne, czyli pewnie żona wraz z dzieckiem nie chciała się po raz kolejny wyprowadzac do następnego kraju, wiec nawet jesli Mierny dałby mu pensje 8mln euro i tak by to nic nie dalo i tyle w tym temacie.
Dzięki Bartek, miałem to pisać. Widać, że też potrafisz trzeźwo spojrzeć na sprawę. Co niektórzy pewnie wymagają, żeby w takim momencie Marotta skontaktował się z Cosa Nostrą i na szybko porwać żonę i dziecko Dimitra i zamknąć w szafce Pirlo - to na pewno skłoniłoby Bułgara to ponownego przemyślenia swojej decyzji.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 02:11

Odnośnie tych genialnych piłkarzy, jacy wymieniani są jako potencjalne transfery... to Owen jest bez klubu :smile:
Nie winię Marotty za sprawę Berbatova, ale już się napaliłem ;)
Obrażam się :stop: Niech przyjdzie Dżeko lub Llorente (ale ten drugi za max 18mln) albo nikt. Nie chcę widzieć półśrodka, który tylko zapcha nam ławkę, bądź jak Boriello - będzie dużo 'pracował' na boisku.
Z drugiej strony oddaliśmy Boakye. Giovinco jest przez chwilę kontuzjowany i już zostajemy z trójką napastników. Teoretycznie trzeba kogoś ściągnąć i tego się boję. Skoro Marotta oddaje młodzika lekką ręką, a Berbatovem zainteresował się dopiero po południu to jestem pewny, że ma plan B.
Więc są dwie opcje: mamy kasę i jeśli się nie znajdzie promocja to rzucimy kasę na jakiegoś prawie tapmadl, albo pogadaliśmy z Floccarim/Boriello/Bendtnerem i jakby co to wyciągniemy tego 'asa' na koniec mercato. Patrząc na plotki o Bendtnerze... opcja numer dwa jest bardziej niż prawdopodobna.

Zablokowany