Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:39

MishaAveJuve pisze:Co miał zrobic Marotta? a PRZEKONAC GO, jak można miec w ręku tyle agumentów i przegrac walkę o piłkarza z fulham, ja rozumiem w tamtym roku ale w tym?
Zluzuj poślady. Nie każdemu piłkarzowi zależy na sukcesach, może miał inne motywacje i po prostu nic nie byłoby go w stanie przekonać. Ciężko Ci będzie w to oczywiście uwierzyć, bo dla Ciebie dyrektor sportowy ma wszystko, aby przekonać każdego zawodnika, to tylko pokazuje jak naiwnym jesteś człowiekiem.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:40

mrozzi pisze:http://fcjuventustorino.blogspot.com/20 ... t=FaceBook

Marotta jest przekonany, że relacje między Juve a Fiorą są bardzo dobre i nie ulegną pogorszeniu przez sytuację z Berbatovem. :rotfl:
W którym miejscu o tym czytasz? :) Marotta wypowiada się na temat relacji z Manchesterem, nie Fiorą - mówi o dobrych relacjach z Anglikami, zwłaszcza po transferze Pogby do Juve...

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:40

pumex pisze:Misha, nie odpowiadaj za mnie bo mi przypału narobisz. Jeszcze pomyślą, że coś nas łączy.
Szczypkowi i innym odpowiem jutro, bo teraz piszę z telefonu.
Siary to Ty możesz mi narobic, swoimi pustymi komentami, (jak to miałbyc pojazd z Twojej strony no to stary - żenuła, wiele nauki przed Tobą) a ja odpowiedziałem na głupoty jakie wypisuje Szczypek a nie ZA ciebie, ale komu ja to tłumacze

Szczypku dobrze, ale nie opowiadaj, że Marotta nie miał co zrobic

Widząc kolejnych kandydatów, naprawdę szkoda pieniędzy nawet 10 euro za nich i dla nich na wypłaty, zostańmy z tym co jest.

A my jak zawsze jesteśmy takim biednym klubikiem gdzie nikt nie chce grac, gdzie nie stac nas na nikogo...
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 23:51 przez MishaAveJuve, łącznie zmieniany 2 razy.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:41

Kubba pisze:Moggi też sprowadzał bubel.
Ryzyko zawodowe, tylko buble były sprowadzane jako uzupełnienia lub wymiana jednego klocka z 11. Zarabiał, mądrze kupował więc mógł sobie pozwolić na wpadkę. Wpadki, których się nie wypominało, bo odchodziły w zapomnienie tylko przy Marottcie te wpadki próbuje się na silę odkurzyć.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 23:43 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:43

mrozzi pisze: Co do Llorente - możliwość pozyskania go w ostatnich dniach mercato Łysy określa jako "utopię", bo Bilbao nie chce odpuścić i żąda 36 mln za swojego napastnika (...)
Słowem KUPA. :smile: BORRIELLO :dance:
Idioci :doh:
Mieliśmy kłaść się spać ze świadomością, że Berbatov zostanie piłkarzem "Starej Damy". Obudzimy się,a rano naszym oczom ukarze się fikuśna informacja o kupnie Bendtera :prochno:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:48

mnowo pisze: W którym miejscu o tym czytasz? :) Marotta wypowiada się na temat relacji z Manchesterem, nie Fiorą - mówi o dobrych relacjach z Anglikami, zwłaszcza po transferze Pogby do Juve...
Wszystko jest w końcówce :smile:

L’affare Berbatov non compromette i rapporti tra Juve e Fiorentina, garantisce Marotta: “I rapporti sono buoni, sono buoni tra i due presidente. Questa situazione di Berbatov non intacca i rapporti”.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:49

Jak cholera potrzebowaliśmy top-strikera, bo u nas z przodu widać tylko same lebiody.

A tymczasem ściągniemy zapewne następne badziewie... Bendtner... Dla mnie taki typ napastnika to zwykły, wysoki facet, który w piłkę gra tylko wtedy jak zadzwonią po niego kumple z liceum. Potęgujemy drewniany styl w ataku.
Dlaczego... kułwa.. DLACZEGO?!
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 23:49 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:49

Transakcje z Arsenalem? Dziękuje bardzo, już kiedyś się "kolegowaliśmy" :stop:
Dla przypmnienia:
Henry do Kanonierów.
Vieria do Nas
Traore do Nas.

I teraz jeszcze super Duńczyk? Blehhh...

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:50

logatus pisze:A już chwaliłem Marotte za transfer!.To ten partacz nawet nie potrafi drewna z Man utd zakontraktować bo jakaś dz....a się wtrąca!
MOGGI WRÓĆ!!!!
Marotta zwolnienie dyscyplinarne!!
Patrzcie jak inter czy napoli się genialnie wzmocniło(co zawocowało piękną grą w pierwszej kolejce).A Juve kupuje odpady typu Lucio czy zawodników po cięzkiej kontuzji typu Isla i to dzięki szanownemu panu M.Tragedia,czarno widze LM w tym roku.Będzie jak za Ferrary Juve się z błaźni w grupie i z niej wogóle nie wyjdzie.
Szkoda że nie ma już Moggiego to był genniusz i tyle,potrafił zrobic tak że niemożliwe stało możliwe.
Szkoda mi tylko Conte że musi to wszystko znosić.
yanquez, wiesz co z nim zrobić. Winszuję.

Boże, jaki żal :(

Ostatni raz się tak głupio czułem w zerówce, jak przyszedłem na bal przebierańców w kostiumie Zorro, a okazało się, że wszyscy chłopacy też przyszli w kostiumie Zorro (prócz takiego jednego kolegi, który był biedny i przyszedł ubrany za pirata z jakąś szmatą obwiązaną dokoła głowy i przepaską na oko z papieru).

Będzie Bendtner.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:52

mrozzi pisze:
mnowo pisze: W którym miejscu o tym czytasz? :) Marotta wypowiada się na temat relacji z Manchesterem, nie Fiorą - mówi o dobrych relacjach z Anglikami, zwłaszcza po transferze Pogby do Juve...
Wszystko jest w końcówce :smile:

L’affare Berbatov non compromette i rapporti tra Juve e Fiorentina, garantisce Marotta: “I rapporti sono buoni, sono buoni tra i due presidente. Questa situazione di Berbatov non intacca i rapporti”.
Heh ;p kurza ślepota. No cóż, zobaczymy, jak to się faktycznie nie popsują ;)

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:53

Ja cieszyłem się na transfer ale się nie napaliłem jak niektórzy przed oficjalnym info, bo jak nie ma czegoś na papierze to mamy takie sytuacje jak ta. Jeśli wierzyć informacjom gazet można wywnioskować że Marotta dal się zrobić w konia. Ale jeśli przyjmiemy że wersja wydarzeń przedstawiona przez Marotte jest prawdziwa to nic takiego nie miało miejsca, po prostu gazety rzuciły się na ten news( ofertę z Juve) jak szczerbaty na suchary i nad interpretowały fakty. Szkoda że do nas nie przyjdzie ale Fulham jedynie co mogło zaoferować więcej od nas to to że są z Wielkiej Brytanii i Berbatov zna terenera, innych argumentów raczej nie mieli.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:54

MishaAveJuve pisze:Szczypku dobrze, ale nie opowiadaj, że Marotta nie miał co zrobic
Powiedz mi więc konkretnie co miał zrobić? Co Ty byś zrobił na jego miejscu, kiedy zawodnik upiera się, że nie chce się przeprowadzać do Włoch, chce zostać w Anglii. Słucham.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:05

W przypadku pozyskania Bendtnera puszczę pawia, potwierdzone info.

Kontraktowanie takich nieudaczników jak Boriello czy Bendtner na tym etapie mercato byłoby policzkiem dla kibiców.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:11

Lypsky pisze:W przypadku pozyskania Bendtnera puszczę pawia, potwierdzone info.

Kontraktowanie takich nieudaczników jak Boriello czy Bendtner na tym etapie mercato byłoby policzkiem dla kibiców.
Synu, nie tak dawno Jezus powiadał: jeśli ktoś uderzy Cię w policzek - nadstaw mu i drugi :D

to moze double combo? :D Matri na sell i...

Bendtner do nas

Obrazek

Boriello do nas

Obrazek

co wy na to? :D

Ja osobscie mialbym ubaw, widzac jak Marotta wykorzystujac naiwnosc, zrobil nas wszystkich w buca :D

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 00:17

Haha, nie było mnie 3 godziny, a tu takie cyrki. Beka. Liczę na Llorente. Jak przyjdzie Bendtner czy Bosski Marco to parsknę śmiechem.

Generalnie grubo, yanquez możesz dołożyć Berbatova do stonogi :smile:

http://www.youtube.com/watch?v=ITfMU-fWHQA :C

Obrazek
Zablokowany