Mercato (2012-2014)
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie grają tak. Tzn. zdarzyło się w dwóch meczach - dwumecz z Czechami bilans bramek: 3 stracone, 0 strzelonych.pumex pisze:Obaj grają w parze w reprezentacji, tylko nie wiem, który jest wysuniętym, a który cofniętym.bendzamin pisze:ciezko mi sobie wyobrazic dwoch Czarnogorcow w ataku w 3-5-2.
- Shark
- Juventino
jeśli sprowadzimy to wyłącznie do wyboru zawodnika, Jovetic zagra w Juventusie, na bankbadecki pisze:Bój zespołów o zawodnika to jedno, druga sprawa w jakim trykocie sam zainteresowany widziałby siebie w następnym sezonie.
raz - klasa zespołu
dwa - jest tu przecież jego krajan Vucinic, który na pewno go już przekabacił
a Fiorentina przy takiej ofercie 25 + Krasic nie powinna się zastanawiać, tylko ją przyjąć ;D
sądziłem, że będziemy na tym forum dyskutować z wzajemnym szacunkiem, ale skoro jest inaczej, to ja podziękuję, wolę kibicować w zaciszu domowym mojemu Juventusowi, z którym jestem od 15 lat i będę z pewnością dalej
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
badecki pisze:Marco Verratti wpadł w oko Manchesterowi City, więc Ci prawdopodobnie zagęszczą ruchy i możliwe, że włączą się w walkę o podpis zawodnika. Jeśli jesteśmy przy Man City to wycenili Kolarova na kwotę 12 mln EUR i interesuje ich tylko i wyłącznie transfer gotówkowy, definitywny.
Wywiad z Verattim w ktorym deklaruje 'trenta' oraz na końcu, z wyboru Inter,Napoli, Juventus - wybiera potwierdzajac to kilka razy - Nas.
Marotta niech zadziała i chłopak bedzie nasz. Licze na to bardziej niz na Pogbe i innych.
Mam nadzieję że te 25 milionów oraz Krasic nie sprawią że naszym głownym napastnikiem będzie Destro czy Matri.Shark pisze:jeśli sprowadzimy to wyłącznie do wyboru zawodnika, Jovetic zagra w Juventusie, na bankbadecki pisze:Bój zespołów o zawodnika to jedno, druga sprawa w jakim trykocie sam zainteresowany widziałby siebie w następnym sezonie.
raz - klasa zespołu
dwa - jest tu przecież jego krajan Vucinic, który na pewno go już przekabacił
a Fiorentina przy takiej ofercie 25 + Krasic nie powinna się zastanawiać, tylko ją przyjąć ;D
Licząc to co sprzedamy (Melo,Matri,Pepe i inni). Naprawdę stać nas na wylozenie kolejnych 35 na Cavaniego/VP.
Isla jest lepszy od Pepe , Asamoah zagęsci środek,Kolarov za 12? W City jak w Biedronce.
Nic tylko realizowac.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012, 11:05 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pumex
- Juventino
A poza tym dwumeczem? Nie grali razem w dwuosobowym ataku? Jakoś miałem wrażenie sprawdzając oceny pomeczowe z innych spotkań, że właśnie występowali w duecieyanquez pisze:Nie grają tak. Tzn. zdarzyło się w dwóch meczach - dwumecz z Czechami bilans bramek: 3 stracone, 0 strzelonych.pumex pisze:Obaj grają w parze w reprezentacji, tylko nie wiem, który jest wysuniętym, a który cofniętym.bendzamin pisze:ciezko mi sobie wyobrazic dwoch Czarnogorcow w ataku w 3-5-2.

- yanquez
- Juventino
Grali najczęściej (w ostatnich dwóch latach) 4-2-3-1 z Joveticiem na lewym i środkowym ofensywnym i z Vuciniciem na lewym ofensywnym / napastniku.pumex pisze:A poza tym dwumeczem? Nie grali razem w dwuosobowym ataku? Jakoś miałem wrażenie sprawdzając oceny pomeczowe z innych spotkań, że właśnie występowali w duecieyanquez pisze:Nie grają tak. Tzn. zdarzyło się w dwóch meczach - dwumecz z Czechami bilans bramek: 3 stracone, 0 strzelonych.pumex pisze:Obaj grają w parze w reprezentacji, tylko nie wiem, który jest wysuniętym, a który cofniętym.
Zastrzegam, że oglądałem max 10meczy przez te dwa lata więc może coś pominąłem.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012, 11:06 przez yanquez, łącznie zmieniany 2 razy.
- Shark
- Juventino
hmm:
czyli co gramy tak:
Vucinic - SNAJPER - Jovetic
Pirlo Marchisio
Vidal
czy raczej:
Vucinic - SNAJPER
Jovetic
Pirlo Marchisio
Vidal
EDIT: mimo, że wcześniej nie byłem do tego skłonny, to powiem, że przy transferze Jojo i ewentualnym stworzeniu ataku z Vuciniciem i Jojo po bokach do tej drużyny idealnie pasowałby Lewandowski
a w ogóle info do tych co fapali nad nim - Kucharski zdementował informacje, zgodnie z tym co mówi Juventus nie pytał się o Lewego, to tylko wymysły włoskiej prasy
czyli co gramy tak:
Vucinic - SNAJPER - Jovetic
Pirlo Marchisio
Vidal
czy raczej:
Vucinic - SNAJPER
Jovetic
Pirlo Marchisio
Vidal
EDIT: mimo, że wcześniej nie byłem do tego skłonny, to powiem, że przy transferze Jojo i ewentualnym stworzeniu ataku z Vuciniciem i Jojo po bokach do tej drużyny idealnie pasowałby Lewandowski
a w ogóle info do tych co fapali nad nim - Kucharski zdementował informacje, zgodnie z tym co mówi Juventus nie pytał się o Lewego, to tylko wymysły włoskiej prasy
sądziłem, że będziemy na tym forum dyskutować z wzajemnym szacunkiem, ale skoro jest inaczej, to ja podziękuję, wolę kibicować w zaciszu domowym mojemu Juventusowi, z którym jestem od 15 lat i będę z pewnością dalej
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Grali tak między innymi przeciwko Anglii i Walii.pumex pisze:A poza tym dwumeczem? Nie grali razem w dwuosobowym ataku? Jakoś miałem wrażenie sprawdzając oceny pomeczowe z innych spotkań, że właśnie występowali w duecieyanquez pisze:Nie grają tak. Tzn. zdarzyło się w dwóch meczach - dwumecz z Czechami bilans bramek: 3 stracone, 0 strzelonych.pumex pisze:Obaj grają w parze w reprezentacji, tylko nie wiem, który jest wysuniętym, a który cofniętym.
http://www.transfermarkt.de/en/monteneg ... 43866.html
Bardziej jednak było to trójzębne ustawienie ataku.
Z tego co zdąrzylem rano wyczytać, Fiora jest zainteresowana bardziej Matrim/Boriello(sic!) niż Krasicem.
Matri + 18 za Jojo? Lepiej!
@Lewandowski powyżej
I dzięki bogu! Ostatnim napastnikiem jakiego chciałbym oglądać u nas jest ten Robert "spieprze 40 sytuacji zeby 4 wykorzystać" Lewandowski.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- yanquez
- Juventino
Wkleiłeś dowód, że właśnie tak nie graliiltalismano pisze:
Grali tak między innymi przeciwko Anglii i Walii.
http://www.transfermarkt.de/en/monteneg ... 43866.html

W Twoim linku Jovetić jest na ofensywnym środkowym, choć uwaga - to nie prawda

Oglądałem tamten i mecz i jestem pewny, że Jovetić grał na lewym skrzydle.
Edyta: Tutaj masz jak to mniej więcej wyglądało:
http://www.football-lineups.com/team/Mo ... paign/?p=2
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012, 11:47 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Nie pasuje nam ten Jovetić do taktyki, nie pasuje. Ale skoro odejście DP jest przesądzone - niech fani Alexa dostaną jakieś pocieszenie. Czarnogórski "Del Piero II" niewątpliwie byłby kimś takim.
W kadrze Czarnogóry jest problem - dwie największe gwiazdy grają na tej samej pozycji (coś jak konflikt Lampard-Gerrard w kadrze Anglii), stąd różne są kombinacje ze składem... Jovetić, który najlepiej wygląda na cofniętym napastniku/lewym skrzydle/ofensywnym pomocniku, grywał czasem jako prawoskrzydłowy (ze średnim skutkiem), a Vucinić jako striker... Będziemy mieć w Juve ten sam problem, jeśli uda się go sprowadzić. Ale chyba lepiej, żebyśmy my mieli ten problem, niż miałby biegać w koszulce Interu czy innego Napoli.
@yanquez - liczę

W kadrze Czarnogóry jest problem - dwie największe gwiazdy grają na tej samej pozycji (coś jak konflikt Lampard-Gerrard w kadrze Anglii), stąd różne są kombinacje ze składem... Jovetić, który najlepiej wygląda na cofniętym napastniku/lewym skrzydle/ofensywnym pomocniku, grywał czasem jako prawoskrzydłowy (ze średnim skutkiem), a Vucinić jako striker... Będziemy mieć w Juve ten sam problem, jeśli uda się go sprowadzić. Ale chyba lepiej, żebyśmy my mieli ten problem, niż miałby biegać w koszulce Interu czy innego Napoli.
@yanquez - liczę

Mocna melisa dla Pumiego, raz.
Curva: Juve daje 4,5 mln za Peluso, Atalanta chce 7.
E:
Jest też duże zainteresowanie naszą primaverą. Gabriela chce wiele klubów Serie B, Schiavone Ternana albo Modena, Libertazzi Brescia albo Crotone, Gouano interesują się Chievo i Bologna.
Curva: Juve daje 4,5 mln za Peluso, Atalanta chce 7.
E:
Jest też duże zainteresowanie naszą primaverą. Gabriela chce wiele klubów Serie B, Schiavone Ternana albo Modena, Libertazzi Brescia albo Crotone, Gouano interesują się Chievo i Bologna.
- francois
- Juventino
Ktoś niedawno rzucił informacją, że sprowadzimy dwóch napastników - topowego snajpera i jednego młodszego.Virgil pisze:Jovetićto by nawet tłumaczyło zrezygnowanie z sprowadzenia Giovinco. Wtedy realny jest też transfer Destro i wszystko układa się jak należy
Kupno tylu nowych napastników w jednym mercato chyba nie wchodzi w grę.
Zastanawiam się, czy możliwe jest przyjście tego lata Giovinco i Joveticia

Propozycja 25 mln + Krasić wydaje mi się przesadnie wysoka, ale sama możliwość wplecenia w tą transakcję Milosa jest ciekawa.
Taka opcja chyba nie wchodzi w grę :naughty:Shark pisze: Vucinic - SNAJPER
Jovetic
Pirlo Marchisio
Vidal
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
<czyta informacje o Peluso> <krztusi się>
Jeśli chodzi o Kolarova:
- może chce grać regularnie
- może nie chodzi mu tylko o pieniążki
- coraz wyraźniej przegrywa rywalizację z Clichym (któremu współpraca z Nasrim i Silvą idzie wyraźnie lepiej)
- na dobrą sprawę poza jedną z bombą z wolnego, nie pokazał za wiele/rozwinął się - stąd pewnie 12-15 mln €
Brać !!!!

Jeśli chodzi o Kolarova:
- może chce grać regularnie
- może nie chodzi mu tylko o pieniążki
- coraz wyraźniej przegrywa rywalizację z Clichym (któremu współpraca z Nasrim i Silvą idzie wyraźnie lepiej)
- na dobrą sprawę poza jedną z bombą z wolnego, nie pokazał za wiele/rozwinął się - stąd pewnie 12-15 mln €
Brać !!!!
francois pisze:Zastanawiam się, czy możliwe jest przyjście tego lata Giovinco i JoveticiaWówczas Vucinić grywałby jako wysunięty napastnik, ale przecież nie jest to dla niego obca pozycja.
Sobie odpowiedziałeśfrancois pisze:Taka opcja chyba nie wchodzi w grę :naughty:
Tyś widział jak gra Juventus...Shark pisze:czyli co gramy tak:
Pirlo Marchisio
Vidal
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012, 12:09 przez jackop, łącznie zmieniany 4 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Łukasz
- Juventino
Nie, to nie jest możliwe. Wszyscy są lewoskrzydłowymi/cofniętymi napastnikami; dwóch z trzech musiałoby grać na nieswojej pozycji.francois pisze: Zastanawiam się, czy możliwe jest przyjście tego lata Giovinco i Joveticia![]()