Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]
- pakman
- Juventino
Emblemat na czesc Alexa
Swietny pomysl !

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- pablo1503
- Juventino
'Nasz' Paragwajczyk gra dziś nieźle. Oby tak dalej.
Neapolitańczycy grają dość agresywnym pressingiem i nie mamy zbyt dużej swobody na rozegranie.
Vucinić > Borriello.
Całkiem przyjemnie się słucha tych panów z pomarańczowego sportu
Neapolitańczycy grają dość agresywnym pressingiem i nie mamy zbyt dużej swobody na rozegranie.
Vucinić > Borriello.
Całkiem przyjemnie się słucha tych panów z pomarańczowego sportu

- bendzamin
- Redaktor
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> smieciarzy.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sedziego.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> hamsika, niech gnije w neapolu do konca zycia i walczy co roku o smieszny puchar.
Dzieki chlopakom za piekny sezon. Wzmacniamy sie w mercato i za rok znow niszczymy.
Nie zal mi nawet tego pucharu, ale tego, ze Del Piero mial takie smutne pozegnanie.
Dobranoc.
Zapomnialem, prosze o kartke.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> hamsika, niech gnije w neapolu do konca zycia i walczy co roku o smieszny puchar.
Dzieki chlopakom za piekny sezon. Wzmacniamy sie w mercato i za rok znow niszczymy.
Nie zal mi nawet tego pucharu, ale tego, ze Del Piero mial takie smutne pozegnanie.
Dobranoc.
Ty no wez, bo mi sie smutno zrobimarek.siedlce pisze: A mi Ciebie kolego żal... za pierwsze trzy zdania
Zapomnialem, prosze o kartke.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 23:04 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To samo chciałem napisać.bendzamin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> smieciarzy.
Dobranoc.
Źle podeszliśmy do tego meczu.
- Ein
- Juventino
No i wykrakali, że jednak piłkarze Neapolu potrafią nam bramki strzelać. Szkoda. Zagraliśmy padake, nie ma co ukyrwać. Przyda się doświadczenie w takich meczach żeby w LM się nie spalić. Teraz wzmocnienia, zapomnieć o Alexie i żyje się dalej.
- marek.siedlce
- Juventino
A mi Ciebie kolego żal... za pierwsze trzy zdaniabendzamin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> smieciarzy.
Dobranoc.
Szkoda tej porażki... Ale trudno
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 23:01 przez marek.siedlce, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE !!!
- pablo1503
- Juventino
Nie ma co rozpaczać. Sami się o to prosiliśmy :doh:
Przed sezonie naszym celem była gra w LM, a skończyliśmy z Majstrem. CI przy Scudetto jest tylko nagrodą pocieszenia. Fajnie byłoby mieć dublet, ale mówi się trudno.
za sezon.
Żegnaj Alex ;*
Co robił Vucinić jak wszedł na boisko?
Przed sezonie naszym celem była gra w LM, a skończyliśmy z Majstrem. CI przy Scudetto jest tylko nagrodą pocieszenia. Fajnie byłoby mieć dublet, ale mówi się trudno.

Żegnaj Alex ;*
Co robił Vucinić jak wszedł na boisko?
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 23:03 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- KondzioJuveFans
- Juventino
dokładnie , Storari zepsuł pierwszą bramkę i to ustawiło mecz. Niech się Napoli cieszy póki może bo Juventus w nowym sezonie będzie jeszcze mocniejszy a w SI rozniesie w pył Nepolitańczyków. Poprawił mi humor Quagliarella , który rozwalił nos gościowi , który cały czas prowokował.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Robaku
- Juventino
szkoda, liczylem nawet bardziej na CI niż majstra. dostalem odwrotnie. ale jakoś cieżko przyzwyczaic sie do pierwsszej porazki, choć wstawić skląd drugooplanowny na najlepszy sklad Napoli moglo w jakis sposob pokazac jak bardzo jestesmy zdeterminowani.
4 piwka pozwolą jakoś to przetrawic, aczkolwiek szkoda i smutno.
4 piwka pozwolą jakoś to przetrawic, aczkolwiek szkoda i smutno.
- Kubba
- Juventino
Byli lepsi. Gratulacje...
Ehh... Giorgio
Można pobawić się w "co by było gdyby", ale nie ma sensu.
Ale nie ma co się załamywać! Mamy Mistrzostwo Włoch! To jest najważniejsze.
PS. Gości z Orange całkiem przyjemnie się słuchało

Ehh... Giorgio

Ale nie ma co się załamywać! Mamy Mistrzostwo Włoch! To jest najważniejsze.
PS. Gości z Orange całkiem przyjemnie się słuchało

Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 23:04 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.