Kto napisałby prośbe do TVP aby puścili mecz Juve-Napoli
- pumex
- Juventino
Buhehe, doprawdy, rozbawiacie mnie.Sorek21 pisze:Proponuję uderzyć do Orange Sport z prosbą pokazania finału.
Jak nie mają praw do pokazywania Coppa Italia, to nie pokażą. Jakby mieli, to by pokazali. Przecież nikt nie wykupi praw do CI na tydzień przed finałem, byleby pokazać jeden mecz :roll:
- pakman
- Juventino
Ja sie ciesze - ESPN pokazuje na zywo ESPN ma wykupione prawa na Serie A i Puchar Wloch rowniez
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Piotr Juvefan
- Juventino
Dlatego najlepszym sposobem byłoby zwrócenie się do TVP,bo Oni pare razy pokazali już finał Pucharu Włoch,ostatnio jak Totti kopnął Barwuaha.
Obawiam się,że może być już za późno
Zesztą Szpakowski i tak nie umiałby wymówić De Czelie,tak samo jak nie umiał poradzić sobie z Amaurim w meczu z Realem
Obawiam się,że może być już za późno
Zesztą Szpakowski i tak nie umiałby wymówić De Czelie,tak samo jak nie umiał poradzić sobie z Amaurim w meczu z Realem
- pumex
- Juventino
Ja już nie wiem, od której strony mam tłumaczyć tak prostą rzecz :doh: Nie ważne, czy TVP, czy Orange Sport, czy Playboy TV... jak dana telewizja przed sezonem nie wykupi praw do nadawania jakiejś ligi/pucharu, to trudno, żeby tylko przez prośbę fanów uczyniła to tylko, żeby pokazać jeden, ostatni mecz. A może marzy się Wam, żeby ktoś transmitował Juve-Napoli bez nabycia praw do Coppa Italia, tylko dlatego, że kiedyś, kiedyś te prawa miał? :lol:Piotr Juvefan pisze:Dlatego najlepszym sposobem byłoby zwrócenie się do TVP
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nie chodzi mi o kanał TVP Sport gdzie przykładowo pokazywaliby całe rozgrywki i oczywiście finał, a zwykły otwarty kanał TVP 2. Pare lat temu pokazali finał Pucharu Włoch a nie transmitowali rozgrywek na TVP Sport,tak mi sie wydaje...pumex pisze:Ja już nie wiem, od której strony mam tłumaczyć tak prostą rzecz :doh: Nie ważne, czy TVP, czy Orange Sport, czy Playboy TV... jak dana telewizja przed sezonem nie wykupi praw do nadawania jakiejś ligi/pucharu, to trudno, żeby tylko przez prośbę fanów uczyniła to tylko, żeby pokazać jeden, ostatni mecz. A może marzy się Wam, żeby ktoś transmitował Juve-Napoli bez nabycia praw do Coppa Italia, tylko dlatego, że kiedyś, kiedyś te prawa miał? :lol:Piotr Juvefan pisze:Dlatego najlepszym sposobem byłoby zwrócenie się do TVP
Tak samo jak z Pucharem Króla,którego finał na pewno pokazali mimo tego,że całych rozgrywek nie transmitowali na sportowych kanałach TVP.
- ewerthon
- Juventino
Chodzi Ci pewnie o sezon 2008/2009. Bo wtedy ostatni raz widziałem Puchar Włoch na TVP1. Wtedy właśnie pokazywali tam więcej niż finał. Wiem, bo sam oglądałem tam półfinał Juventus - Lazio. Oczywiście przegrany przez podopiecznych Ranieriego.Piotr Juvefan pisze: Nie chodzi mi o kanał TVP Sport gdzie przykładowo pokazywaliby całe rozgrywki i oczywiście finał, a zwykły otwarty kanał TVP 2. Pare lat temu pokazali finał Pucharu Włoch a nie transmitowali rozgrywek na TVP Sport,tak mi sie wydaje...
- Piotr Juvefan
- Juventino
Czyli jednak,ale jeśli chodzi o Puchar Króla to pokazali tylko i wyłącznie finał tych rozgrywek i nie zdziwiłbym się jak w tym roku znowu go pokarzą.ewerthon pisze:Chodzi Ci pewnie o sezon 2008/2009. Bo wtedy ostatni raz widziałem Puchar Włoch na TVP1. Wtedy właśnie pokazywali tam więcej niż finał. Wiem, bo sam oglądałem tam półfinał Juventus - Lazio. Oczywiście przegrany przez podopiecznych Ranieriego.Piotr Juvefan pisze: Nie chodzi mi o kanał TVP Sport gdzie przykładowo pokazywaliby całe rozgrywki i oczywiście finał, a zwykły otwarty kanał TVP 2. Pare lat temu pokazali finał Pucharu Włoch a nie transmitowali rozgrywek na TVP Sport,tak mi sie wydaje...
Widać są równi i równiejsi.
- Sorek21
- Juventino
Jakbyście zrobili jakąś akcję to z chęcią podpiszę czy poprę. A tak poza tym mogę się z Was tylko głośno śmiać. Mecz będzie na Rai 1 lub 2 a ja mam pewność 100% że nie będę miał czarnego obrazu. Wystarczytrochę poczytać i klucze wklepać.W przypadku kodowania RAI jest to banał.pumex pisze:Buhehe, doprawdy, rozbawiacie mnie.Sorek21 pisze:Proponuję uderzyć do Orange Sport z prosbą pokazania finału.
Jak nie mają praw do pokazywania Coppa Italia, to nie pokażą. Jakby mieli, to by pokazali. Przecież nikt nie wykupi praw do CI na tydzień przed finałem, byleby pokazać jeden mecz :roll:
- D-Rose
- Juventino
No widzisz, jaki ty jestes cool . Zazdroszcze ci tej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Pewnie wrodzona. :twisted:Sorek21 pisze:Jakbyście zrobili jakąś akcję to z chęcią podpiszę czy poprę. A tak poza tym mogę się z Was tylko głośno śmiać. Mecz będzie na Rai 1 lub 2 a ja mam pewność 100% że nie będę miał czarnego obrazu. Wystarczytrochę poczytać i klucze wklepać.W przypadku kodowania RAI jest to banał.pumex pisze:Buhehe, doprawdy, rozbawiacie mnie.Sorek21 pisze:Proponuję uderzyć do Orange Sport z prosbą pokazania finału.
Dobrze, ze leci na ESPN. Bo jakbym mial Szpakowskiego sluchac jak on wymawia wloskie nazwiska to chyba bym sie pochlastał.
- Qrczak
- Juventino
No to może tak byś podpowiedział jak ? Ja mam rai sport 1 i 2 no ale jak mówisz ,że zakodują to wiesz co zrobić to chętnie dowiem się co zrobić .Sorek21 pisze:
Jakbyście zrobili jakąś akcję to z chęcią podpiszę czy poprę. A tak poza tym mogę się z Was tylko głośno śmiać. Mecz będzie na Rai 1 lub 2 a ja mam pewność 100% że nie będę miał czarnego obrazu. Wystarczytrochę poczytać i klucze wklepać.W przypadku kodowania RAI jest to banał.
To na 100 % nie bd w polskiej telewizji finału CI ?