Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
mario86_JUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 21:41

jareckik pisze:
mario86_JUVE pisze:witam.potrzebuje pomocy w sprawie zakupu biletow na juve vs lecce 2 maja 2012.na stronie ktora znalazlem na forum przez internet nie mozna kupic jedynie w punkcie lub przez call center wie ktos czemu?
Dobre :C Bilety są soldout czyli wyprzedane... Próbuj u koników
szał <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> im sie zachcialo stadionu na 40tys...............

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2012, 13:57

HA! Stwierdziłem, że sobie sprawdzę co tam na listicket, czy są jeszcze bilety w punktach w Turynie dostępne (bo tam to była moja jedyna szansa), a tu się okazało, że... bilety były dostępne online! Pojedyncze sztuki. Kupiłem swoje upragnione bilety. Warto było wierzyć. Do zobaczenia na stadionie! FORZA JUVE!

edit:
Oczywiście mowa o meczu z Lecce. Sorry za podjarkę. Polujcie, może coś jeszcze jest/będzie.

Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2012, 21:53

zna ktoś może jakąś fajną knajpkę w Turynie najlepiej pizza gdzieś centrum lub w okolicach w dobrych pieniądzach.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2012, 22:05

Tristan pisze:zna ktoś może jakąś fajną knajpkę w Turynie najlepiej pizza gdzieś centrum lub w okolicach w dobrych pieniądzach.
najtaniej i w miarę dobre jest tuż za rogiem obok Juvestore! na mieście jest sporo dobrych pizzerii tylko pamiętaj ze otwierają się dopiero po 18 czy nawet później!

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 00:58

Macie jakieś ogólne wskazówki albo rady o czym trzeba pamiętać idąc na mecz na Juventus Stadium?
Można wnosić normalnie na stadion picie w butelkach plastikowych? Bo coś innego przeczytałem na stronie Juventusu.. chyba, że źle zrozumiałem.
[Proszę, bez głupich komentarzy i napinek, bo już rzygam tym.]

*edit:
Okej, dzięki Wiatrak.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2012, 01:35 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 01:01

mi niech ktoś powie, czy wniosę lustrzankę na stadio ??

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 01:03

gawron pisze:Macie jakieś ogólne wskazówki albo rady o czym trzeba pamiętać idąc na mecz na Juventus Stadium?
Można wnosić normalnie na stadion picie w butelkach plastikowych? Bo coś innego przeczytałem na stronie Juventusu.. chyba, że źle zrozumiałem.
[Proszę, bez głupich komentarzy i napinek, bo już rzygam tym.]
Weź ze sobą dowód a z butelką nie wejdziesz.

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 02:15

Czy bilety na mecz można dorwać online przez listicket.it, czy w jakichś stacjonarnych punktach we Włoszech również będą dostępne do nabycia?

PS. Wybiera się ktoś na Atalantę i świętowanie Scudetta :) ?

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 11:02

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie miejsc na stadionie. Udało mi się kupić jeden bilet na sektor 111 (wejście D) i jeden na sektor 114 (wejście C1 - D). Myślicie, że jeżeli będą wolne miejsca na jednym albo drugim sektorze, to będziemy mogli usiąść razem? Nie chce zostawiać dziewczyny samej, i to jeszcze koło sektora gości. :roll:
[sektory tu]

olga.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 12:03

Jeśli będą wolne miejsca, to nie powinno być problemów. Ja miałam bilet na 117, a siedziałam też na 114:)

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:01

Super. Mam nadzieję, że się uda. Jak ona nie będzie mogła przyjść na mój sektor, to przynajmniej powinni pozwolić nam "usiąść" razem w wolnych miejscach na tańszym sektorze, jeżeli jeden bilet jest droższy. Poza tym nie myślę nawet o siedzeniu w takim momencie. Wystarczy nam kawałek betonu, żeby postać razem. :prochno: Już mam ciary myśląc o tym meczu.

juventusiak_94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 19:48

1. Podbijam pytanie o lustrzankę. Można wnosić ? Dodam że trafiły mi się bilety w 1 rzędzie na samym środku stadionu (szukajcie Polskiej flagi ^^ ) i czy tam mogą dokładniej sprawdzać ? ew. Już po wniesieniu mogą mi zabrać/kazać schować itp ?
2. Czy zwiedzanie stadionu jest tylko o godzinie 10 rano? (jak na stronie listticket) i czy można bilety kupić na miejscu?
3. Wybiera się ktoś na mecz z Lecce ? :?
4. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z treningami w Vinovo ? wybieram się jutro (dzień po meczu) będzie możliwość spotkania się z piłkarzami czy coś ?

http://www.youtube.com/user/buffi33

your life your freestyle ylyf !

* Juventus&Freestyle *
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 20:13

juventusiak_94 pisze:1. Podbijam pytanie o lustrzankę. Można wnosić ? Dodam że trafiły mi się bilety w 1 rzędzie na samym środku stadionu (szukajcie Polskiej flagi ^^ ) i czy tam mogą dokładniej sprawdzać ? ew. Już po wniesieniu mogą mi zabrać/kazać schować itp ?
można wnieść. jak wrócisz zapodaj jakieś ciekawe fotki.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 20:20

charles pisze:
juventusiak_94 pisze:1. Podbijam pytanie o lustrzankę. Można wnosić ? Dodam że trafiły mi się bilety w 1 rzędzie na samym środku stadionu (szukajcie Polskiej flagi ^^ ) i czy tam mogą dokładniej sprawdzać ? ew. Już po wniesieniu mogą mi zabrać/kazać schować itp ?
można wnieść. jak wrócisz zapodaj jakieś ciekawe fotki.
Ty jedziesz na mecz czy strzelać sobie focie :lol: może jeszcze kamerę wnieś :lol:

Zdjęć po każdym meczu masz pełno w sieci. Także w galerii JuvePoland. Z resztą to z Ciebie bekę będą mieć więc rób jak chcesz :prochno:

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 20:23

drozdi pisze: Ty jedziesz na mecz czy strzelać sobie focie :lol: może jeszcze kamerę wnieś :lol:

Zdjęć po każdym meczu masz pełno w sieci. Także w galerii JuvePoland. Z resztą to z Ciebie bekę będą mieć więc rób jak chcesz :prochno:
Może pierwszy raz w życiu wybiera się na mecz i po prostu chce sobie zrobić wspaniałe pamiątki
:roll:

Obrazek
ODPOWIEDZ