Liga Mistrzów 2011/12
- jakku1
- Juventino
Borriello by dogonili obroncy i zabrali mu pilke, Matri by strzelil prosto w bramkarza, a Quagliarella po przedryblowaniu VV by sie potknal i strzelil nad poprzeczka.marek.siedlce pisze:Ciekawe czy nasz Boriello wpakowal by te setke co mial Torres ;>
- Filippo911
- Juventino
Wygląda na to że Barca jest wypalona , zachłysnęli się opinią najlepszej drużyny świata i odbiło im sie czkawką.
Podobna sytuacja była w z Brazylia w 2006 roku przed meczem z Francją - łatwa grupa , ogólna podjara Brazoli (sprzedawanie biletów na treningi , zamiast pracy). I nagle w ćwierćfinale z Francja "baterie się skończyły" - R10 i spółka wrócili do domów.
Może nareszcie ten "balon" pt. najsuperarcywspaniała Barca się skończy.
Podobna sytuacja była w z Brazylia w 2006 roku przed meczem z Francją - łatwa grupa , ogólna podjara Brazoli (sprzedawanie biletów na treningi , zamiast pracy). I nagle w ćwierćfinale z Francja "baterie się skończyły" - R10 i spółka wrócili do domów.
Może nareszcie ten "balon" pt. najsuperarcywspaniała Barca się skończy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale za to Vidal by piznął już z połowy i wpadłoby idealnie w okieneczko <3jakku1 pisze:[Borriello by dogonili obroncy i zabrali mu pilke, Matri by strzelil prosto w bramkarza, a Quagliarella po przedryblowaniu VV by sie potknal i strzelil nad poprzeczka.
Boski Żoze będzie musiał z ciężkim sercem zwinąć puchar sprzed nosa swoim byłym żołnierzom.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:59 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
myślałem, że napiszesz że nie chcesz oglądać staszka walącego gruchę do ekranu z livescorem.wojczech7 pisze:Obyś nie był tak cudowny, jak wskazuje na to powyższy cytat, bo mimo wszystko nie chciałbym oglądać cieszącej się gęby Mourinho i spółki...pan Zambrotta pisze:to napisałem ja, przed meczem. Wszystko idealnie przewidziałem. Czasami jestem tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym, co robię, że aż sam się nie łapię, jak ja to robię.Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.
(...)
Nie ma już talizmanu Iniesty. Messi nie potrafi strzelać goli CFC. Torres uwielbia strzelać bramki Barsie.

:C
- Bartek88
- Juventino
Ręka w polu karnym przed podaniem do Torresa byla i powinien byc karny.
Ale teraz pytanie, czy Torres w momencie podania nie byl czasem na spalonym?
Fajno, ze Chelsea wygrala, Barcelona ciagle w finale zaczynala byc juz nudna ;]
I cos czuje,ze Guardiolla odejdzie po sezonie...
- Wojtek
- Juventino
Już się bałem że Torres nie trafi, ależ piękny wieczór. Kiedy sędzia pokazał czerwo dla Terrego to odrazu wyłączyłem mecz ale jak zobaczyłem że do przerwy jest 2:1 powiedziałem sobie może być ciekawie
Niewykorzystany karny, słupek i wkońcu gol Torresa troche się działo
Messi chyba jeszcze nigdy nie strzelił Chelsea nie?
Ciesze się bardzo że nie zobacze barcy w finale, ale chciałbym żeby jego przeciwnikiem zostali piłkarze Bayernu.

Ciesze się bardzo że nie zobacze barcy w finale, ale chciałbym żeby jego przeciwnikiem zostali piłkarze Bayernu.
- stahoo
- Juventino
Odnosiłem się do Quizu na Eksperta Everpan Zambrotta pisze:staszku, możesz jedynie zamknąć mordę i przeczytać co napisałem:stahoo pisze:Ze mnie taki ekspert jak z koziej d... a nie, taki ekspert jak z Pana Zambrotty.Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.

2 paczki chusteczek left.
Podobno Barca odpadła, a Messi nie strzelił karniacza.
- evilboy
- Juventino
Bardzo emocjonujące spotkanie. Zgadzam się z IGIm, bohaterem meczu był bezsprzecznie Drogba, który walczył w obronie nie gorzej od rasowych stoperów, a przy tym - jako jedyny zawodnik Chelsea - potrafił utrzymać się przy piłce.
Najważniejsze, że w końcu "najsuperświetniejsza drużyna ever" przegrała i w tym sezonie - prawdopodobnie - już nic nie wygra. Jutro oczywiście trzymam kciuki za Bayern
Najważniejsze, że w końcu "najsuperświetniejsza drużyna ever" przegrała i w tym sezonie - prawdopodobnie - już nic nie wygra. Jutro oczywiście trzymam kciuki za Bayern

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- MaxFromJam_89
- Juventino
W momencie podania był na swojej połowie więc jak mógł być spalony?Bartek88 pisze:Ręka w polu karnym przed podaniem do Torresa byla i powinien byc karny.
- Mate.G
- Juventino
Torres był na swojej połowie w momencie podania nie było więc spalonego
- Bartek88
- Juventino
Czyli spalony na swojej polowie nie obowiązuje? Nie wiedzialem tegoMaxFromJam_89 pisze:W momencie podania był na swojej połowie więc jak mógł być spalony?Bartek88 pisze:Ręka w polu karnym przed podaniem do Torresa byla i powinien byc karny.

Zastanawia mnie tylko, czy Di Matteo dostanie szanse od Abramowicza nwaet jak nie zgarnie pucharu...
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 23:07 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- jareckik
- Juventino
Szkoda mi Chelsea, bo znowu przegra w finale
Ale szacun dla nich i tak. Messi był pierwszy do zmiany, zabrakło jaj panie Guardiola...