Thuram:Musimy tracić mniej goli, inaczej żegnaj Scudetto
- nookie
- Juventino
Thuram ma racje..to musi sie zmienic..tylko czy sie uda??mysle ze tak jak cala druzyna czasem ma kryzys tak i jedna formacja rowniez moze go miec..oby jak najszybciej uwierzyli w siebie i zaczeli dobrze grac..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Kebab88
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Na JP jest ten sam news ale inaczej przetłumaczony i nie pisze, że Thuram powiedział, iż tracenie dużej ilości goli możem mieć skutek na nie zdobycie przez nas Scudetto :?
Lecz zgadzam się z Lilianem, naprawdę tracimy zbyt dużo goli. Pamiętam jak większość mówiła, to co ważne, że strzelamy więcej. No to teraz widzimy. Tracimy gole niestrzelamy i nawet nie możemy zremisować.
Ja tam paniki nie sieję 8) 2 wpadki o niczym nieświadczą. Ale wiem, że w przeciewieństwie do 2 poprzednich sezonów, nasza defensywa nie będzie najlepsza :?
Ten tekst przetłumaczyłem, za zwroty których nie byłem pewien sprawdzałem w słowniku!!!
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!