Kontrakt Del Piero
- deszczowy
- Juventino
37-letni, dynamiczny jak fundament pode reaktorem jądrowym piłkarz, który od pół roku praktycznie siedzi na ławie? Bez urazy, Łukasz, ale myślałem, że mocniej stoisz nogami na ziemiŁukasz pisze:Jeśli dostałby angaż w Arsenalu to byłaby potwarz dla naszych włodarzy.

- Łukasz
- Juventino
Klubowa legenda, wzór, ideał, inspiracja dla młodych - myślałem, że wiesz, Deszczu.deszczowy pisze:37-letni, dynamiczny jak fundament pode reaktorem jądrowym piłkarz, który od pół roku praktycznie siedzi na ławie? Bez urazy, Łukasz, ale myślałem, że mocniej stoisz nogami na ziemiŁukasz pisze:Jeśli dostałby angaż w Arsenalu to byłaby potwarz dla naszych włodarzy.
- filippo
- Juventino
To by była świetna sprawa, myśle że Del Piero byłby naprawdę szczęsliwy grając w Premiership, bo kiedyś mówił, że zawsze chciał się spróbować w tej lidze.
Jeśli Del Piero miałby być w Arsenalu szczęśliwy to i ja bym był, bo chciałbym pooglądać jeszcze Alexa w jakiejś fajnej drużynie. Bądźmy szczerzy - W Juventusie już nie pogra, przede wszystkim przez Conte, który po prostu go nie lubi i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. W zimie kombinowali jak mogli, żeby ściągnąc kogokolwiek do ataku, żeby mieć pretekst, zeby Alex nie grał. To ściągneli tego pseudo piłkarza Boriello, który skompromitował siebie i zarząd. Del Piero grałby gorzej?
Jeśli Del Piero miałby być w Arsenalu szczęśliwy to i ja bym był, bo chciałbym pooglądać jeszcze Alexa w jakiejś fajnej drużynie. Bądźmy szczerzy - W Juventusie już nie pogra, przede wszystkim przez Conte, który po prostu go nie lubi i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. W zimie kombinowali jak mogli, żeby ściągnąc kogokolwiek do ataku, żeby mieć pretekst, zeby Alex nie grał. To ściągneli tego pseudo piłkarza Boriello, który skompromitował siebie i zarząd. Del Piero grałby gorzej?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Raczej kolejny argument świadczący o degradacji sportowej Arsenalu, który już reaktywował Sola Campbella, Lehmanna czy Herny'ego. Przy każdym był wielki szum, pokopał dwa miesiące w piłkę grając trzy mecze i tyle.Łukasz pisze:Jeśli dostałby angaż w Arsenalu to byłaby potwarz dla naszych włodarzy.
- LordJuve
- Juventino
OK, ale czy tego same go nie robi wlasnie w Juve? Jak chce grac i byc bogiem n a boisku to niech ucieka do USA, ewentualnie Azji.Łukasz pisze:Klasę, wielkość, doświadczenie i tytuły. To fajna inspiracja dla młodych. Z tym że Arsenal nie da mu gry, a przecież o to mu chodzi.LordJuve pisze:Hm a w roli kogo mialby tam pojsc? Etatowego zawodnika, solidnego zamiennika, jokera czy moze lidera szatni? Co ma Alex czego brak w Arsenal? Czy moze i m dac wiecej niz oferuje obecnie Juve? Bezsensowny transfer.
- deszczowy
- Juventino
Łuki, na litość boską, ja też lubię Alexa, ale bądźmy szczerzy: on tak pasuje do Premiership, jak Gilmour do Acid Drinkres. No bądźmy poważni. Skoro Wenger nie potrafi ogarnąć tego cyrku na kółkach, to miałby to zrobić niegdysiejszy idol, który od kilku lat nie osiągnął niczego wielkiego, nie wniósłby wiele do gry zespołu bo zwyczajnie nie miałby już na to wystarczającej motoryki? Bez jaj.Łukasz pisze:Klubowa legenda, wzór, ideał, inspiracja dla młodych - myślałem, że wiesz, Deszczu.deszczowy pisze:37-letni, dynamiczny jak fundament pode reaktorem jądrowym piłkarz, który od pół roku praktycznie siedzi na ławie? Bez urazy, Łukasz, ale myślałem, że mocniej stoisz nogami na ziemiŁukasz pisze:Jeśli dostałby angaż w Arsenalu to byłaby potwarz dla naszych włodarzy.
Darujmy sobie ten Arsenal. Powagi w tym tyle, co w opowiadaniu żartów o samolotach na pogrzebie Kaczyńskiego.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W Premiership to on może grać, ale w klubie walczącym o utrzymanie, a nie w Arsenalu, tam by grzał ławkę. Nie po to nie kończy jeszcze kariery by siedzieć na ławce(?). Rozumiem, że w Juventusie pewnie zgodziłby się na siedzenie jeszcze kilka sezonów, a jak chce (musi) zmienić otoczenie to raczej na takie gdzie mógłby pograć do tej czterdziestki.
Nie chcę go w żadnym innym wielkim klubie. Niech dadzą mu jeszcze na jeden sezon ten milionowy kontrakt. Kibice się po kilka Euro mogą zrzucić jak nie mają kasy.
W przyszłym sezonie być może będzie LM, wiele na to wskazuje, fajnie byłoby jeszcze zobaczyć w tych rozgrywkach Del Piero z wywalonym jęzorem.
Nie chcę go w żadnym innym wielkim klubie. Niech dadzą mu jeszcze na jeden sezon ten milionowy kontrakt. Kibice się po kilka Euro mogą zrzucić jak nie mają kasy.
W przyszłym sezonie być może będzie LM, wiele na to wskazuje, fajnie byłoby jeszcze zobaczyć w tych rozgrywkach Del Piero z wywalonym jęzorem.
FORZA JUVE!!!
- Łoles
- Juventino
jeżeli by grał to by było coś, ale nei sądzę że miałby tam grać więcej niż u nas.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- annihilator1988
- Juventino
Jak przeczytam news'a, że Alex usiadł do rozmów w sprawie nowego kontraktu to tak się schleje, że nie wstanę. Jedno jest pewne. Co najmniej 1 napastnik po tym sezonie odejdzie. Pierwotnie ma być to Il Capitano, ale fatalna forma Fabio może spowodować, że to właśnie były piłkarz Udine zajmie miejsce kapitana "Starej Damy".
- Bartek88
- Juventino
Znaczy sie kto? Del Piero albo Vucinic? Bo innych napastnikow nie mamyannihilator1988 pisze:Jak przeczytam news'a, że Alex usiadł do rozmów w sprawie nowego kontraktu to tak się schleje, że nie wstanę. Jedno jest pewne. Co najmniej 1 napastnik po tym sezonie odejdzie. Pierwotnie ma być to Il Capitano, ale fatalna forma Fabio może spowodować, że to właśnie były piłkarz Udine zajmie miejsce kapitana "Starej Damy".

Ja bym mu kontrakt jeszcze o rok przedluzyl jak tak dalej bedzie gral, tylko pytanie czy sie Alex zgodzi na role rezerwowego jokera, bo teraz jak by nie patrzec gra b.b.b. rzadko i raczej tak zostanie.
I pytanie czy jak nie odejdzie to nasz super dyrektor generalny nie pomysli, ze skoro mamy jeszcze mistrza to po co kupowac drugiego?
- koki90
- Juventino
Jeśli solidnie wzmocnimy atak, to Del Piero będzie miał jeszcze mniej okazji do występów niż teraz i lepiej będzie dla niego jeśli odejdzie. Co najwyżej mógłby pograć w Coppa Italia, a zważywszy na to jaką prawdopodobnie zajmiemy pozycję w lidze to będzie to jeszcze mniej meczy niż w tym roku. Sam bym chciał, żeby Del Piero został, ale jeśli zależy mu na regularnej grze, to w Juve niestety już tego nie zazna.
Tak jak w obozie Barcy mówi się o tym, że Pique to piłkarz, którego się nie sprzedaje, tylko sam decyduje, kiedy chce odejść - tak w przypadku Del Piero uważam, że decyzja powinna wypłynąć ze strony Il Capitano.
Tak jak w obozie Barcy mówi się o tym, że Pique to piłkarz, którego się nie sprzedaje, tylko sam decyduje, kiedy chce odejść - tak w przypadku Del Piero uważam, że decyzja powinna wypłynąć ze strony Il Capitano.
- royal'ek
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... szlosc.php
W tej wypowiedzi pachnie mi nieoficjalnie już podpisaną umową
W tej wypowiedzi pachnie mi nieoficjalnie już podpisaną umową

PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322