WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 15:22

Co, znowu Puszek oberwał?!

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 15:33

Ale była obora... Delakha, jak mieszkanie wygląda?

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 16:07

No mieszkanie już z grubsza ogarnąłem. Nie jest źle. Nie ma dużych strat. To było godne jego pożegnanie.

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 16:07

delakha pisze:Co, znowu Puszek oberwał?!
Tak, raz od Kubusia, ale to przynajmniej wiem za co, a Jarecki to będzie dla mnie zagadka. Podszedł do mnie z hasłem "Puszek, uderz mnie, bo zasłużyłem, tylko wal mocno...".

Edit: Właśnie stwierdziłem, że mam opuchnięty policzek Gratki dla was.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:18

Puszek nieźle zasuwał po daszku nad barem :P, ale jakoś cios przeoczyłem :lol:.

UNO już chyba jest dla nas historią (z drugiej strony mówiliśmy już tak dwukrotnie :P). Wczoraj okazaliśmy olbrzymią siłę destrukcyjną, co odczuły zwłaszcza szklane przedmioty. Mimo wszystko zabawa była przednia, jeszcze jakby wynik był ciut lepszy...

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:31

Greger pisze:Puszek nieźle zasuwał po daszku nad barem :P
Zasuwał? Przecież ja tylko nogami dotknąłem tego dachu. No chyba, że czegoś nie pamiętam.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:37

Push3k pisze:
Greger pisze:Puszek nieźle zasuwał po daszku nad barem :P
Zasuwał? Przecież ja tylko nogami dotknąłem tego dachu. No chyba, że czegoś nie pamiętam.
Czegoś nie pamiętasz :).

Swoją drogą, widział ktoś złotą koszulkę Juve z podpisem Kielona? :P

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:39

Ja z niepokojem przypominam sobie scenę, kiedy ktoś od nas zrzucił z góry kufel, który rozbił się na barze gdzie ludzie generalnie składają zamówienia ciągle...

No nic. Do następnej grubej akcji mamy miesiąc, więc macie sporo czasu, żeby wymyślić jak teraz przebić to co tam wczoraj odstawiliśmy. Tyle rzeczy już sie wydarzyło na tych meczach, że ja już poważnie nie wiem, co więcej można odje*ać.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 20:18

Puszek, to była taka zabawa. Ty mi, ja Tobie. Daliśmy sobie po jednym nie ma co roztrząsać. Znalazłem swój sweter loz. Ja wam powiem co mnie spotkało jak wracałem. Generalnie poszedłem się posilić do KFC i tam przed wejściem stała grupka kibiców śląska. Podszedłem zagaiłem chyba na temat meczku który się dziś odbył. Jako że miałem bilet to chciałem podyskutować z chłopakami. Chyba mi nie wyszło za dobrze bo chcieli mi wszyscy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, sam nie pamiętam za co. Jeden gość chyba nawet się na mnie zamachnął ale nie trafił więc szybko wszedłem do KF-a tam już ochrona zatrzymała kiboli przy wejściu. Nie pozwolili mi wyjść przed dobre 40 minut:P A tamci sami nie wiedzieli że mi chcieli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ;P jakaś masakra. Później jak już wyszedłem to chciałem zrobić użytek z kufla, który <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z uno i na koniec się jeszcze pociąłem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać.

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 20:25

jareckik pisze:Puszek, to była taka zabawa. Ty mi, ja Tobie. Daliśmy sobie po jednym nie ma co roztrząsać.
Tak, tylko ja nie bardzo chciałem się w to bawić.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:11

Puszek biegał po daszku? Ładnie :D Co tu dużo mówić, dobrze że jeszcze UNO istnieje. Ale po wczorajszym meczu mogą nie chcieć nas wpuścić :P Greger, twoją złotą koszulkę ma Dżekson :) Także luz. A jak wogóle plecak? :P

Daro_KudlatY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 22:47

Widze że mnie dużo wczoraj omineło :D

Kiedy pod koniec XIX w. grupa licealistów z Turynu postanowiła założyć drużynę piłkarską, żaden z nich nie mógł nawet marzyc o tym, że 100 lat później będzie to najbardziej utytułowany piłkarski klub we Włoszech...
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 08:25

Pissu pisze:Puszek biegał po daszku? Ładnie :D Co tu dużo mówić, dobrze że jeszcze UNO istnieje. Ale po wczorajszym meczu mogą nie chcieć nas wpuścić :P Greger, twoją złotą koszulkę ma Dżekson :) Także luz. A jak wogóle plecak? :P
No tak właśnie myślałem z tą koszulką :P, ale szukałem potwierdzenia kto ją ma. Ogólnie plecak OK, ale chyba posprzątam go dopiero dziś przy recyklingowym koszu na szkło po 22 :rotfl: Swoją drogą zapraszam na jakiegoś browarka kiedyś wieczorem, bo kufli ci u mnie dostatek ;).

Ogólnie obora była piękna :P. Wszyscy bawili się wręcz tak dobrze jak Adrian Mierzejewski :).

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 08:43

Kim jest ku*wa Mierzejewski?!

U, to będą bany. Jednak ktoś tu pilnuje porządku...

greenjack85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 09:21

"Krajobraz po bitwie - UNO zdemolowane." :D Tak można podsumować sobotni wieczór. Nikt się nie spodziewał, że tak "destrukcyjnie" będzie. Po tej sobocie sądzę, że już nic Nas nie zaskoczy, ale ... mogę się mylić :P

ODPOWIEDZ