Jak radzą sobie byli Juventini
- Pabloz9
- Juventino
Zaledwie musnął włosami piłkę, która spadła na głowę Natalemu, więc jeszcze nie dziś. Ale pare setek zmarnował. Gałęziami pomachał, czyli stary -'dobry' Ent.gimlos pisze:Amauri właśnie strzelił bramkę dla Fiorentiny...
PS.
Ktoś dosłyszał co Boruc po nieobronionym karnym powiedział? Narzekał na coś w niewybrednych słowach...
- zippo01
- Juventino
Oglądałem tylko kawałek meczu Fiorentiny i można powiedzieć stary dobry Amuri, poklaskał, pomachał gałęziami, ale przez ten czas co oglądałem nie widziałem jego najlepszego triku poprawianie włosów
Nie wiecie dokonał tej sztuk, urzekł kibiców Fiorentiny ta magia? 

- Pabloz9
- Juventino
A bo to raz! Ale ogólnie spodobał się kibicom Violi. Dostał nawet gromkie brawa podczas zejścia z boiska.zippo01 pisze:Oglądałem tylko kawałek meczu Fiorentiny i można powiedzieć stary dobry Amuri, poklaskał, pomachał gałęziami, ale przez ten czas co oglądałem nie widziałem jego najlepszego triku poprawianie włosówNie wiecie dokonał tej sztuk, urzekł kibiców Fiorentiny ta magia?
- Azazel
- Juventino
Fabio Cannavaro urządza sobie emeryturę. Został on pozyskany w bardzo, hmm... Ciekawy sposób. Całkiem fajny cyrk urządzają w Indiach.
- deszczowy
- Juventino
Ich cyrk, ich małpy. Lekko żenująca jest natomiast postawa piłkarzy takich, jak Pires, Crespo czy Canna, którzy dają sobą handlować, jak krowy na bazarku. Święte w dodatku.K.M. pisze:Fabio Cannavaro urządza sobie emeryturę. Został on pozyskany w bardzo, hmm... Ciekawy sposób. Całkiem fajny cyrk urządzają w Indiach.
- francois
- Juventino
Nasz były piłkarz, Ruben Olivera, dołączył do Amauriego we Florencji.
Swego czasu uważany był za wielki talent, ale Juventus w tamtych czasach nie był najlepszym miejscem dla młodych piłkarzy... I niestety, ciągle nie jest...
Swego czasu uważany był za wielki talent, ale Juventus w tamtych czasach nie był najlepszym miejscem dla młodych piłkarzy... I niestety, ciągle nie jest...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- deszczowy
- Juventino
Wszystko się zgadza, z wyjątkiem jednego - Oliveira talentu to akurat nie miał za grosz.francois pisze:Nasz były piłkarz, Ruben Olivera, dołączył do Amauriego we Florencji.
- D-Rose
- Juventino
Valeri Bojinow zostal wczoraj wypozyczony ze Sportingu do Lecce...
http://www.90minut.pl/news/179/news1794 ... rting.html
http://www.90minut.pl/news/179/news1794 ... rting.html

- aroninho11
- Juventino
http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/1 ... vid214991/
pierwsza bramka Trezeguet w River Plate. GRAZIE TREZE.
pierwsza bramka Trezeguet w River Plate. GRAZIE TREZE.