Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- Gruber95
- Juventino
Fajnie, że będzie okazja Padoina zobaczyć.
Caceresa też chętnie bym widział, ale wydaje mi się, że dostanie szansę dopiero w lidze.
Świetnie, że będzie grał Alex. Nie rozumiem dlaczego Conte daje mu tak mało szans, ktoś może powiedzieć, że to już nie ten zawodnik - z czym się w ogóle nie zgadzam, ale patrząc zupełnie obiektywnie zagrał świetne spotkanie z Romą w pucharze... powinien dostawać szanse równiez w lidze w szczególności, że nasz atak ostatnio nie błyszczy. Dziwnie spokojny jestem, że Del Piero dzisiaj zagra przynajmniej przyzwoicie.
Ciekaw jestem, co pokażemy. W tym sezonie San Siro jak na razie kojarzy się bardzo przyjemnie... oby tak zostało. :>
Forza!

Świetnie, że będzie grał Alex. Nie rozumiem dlaczego Conte daje mu tak mało szans, ktoś może powiedzieć, że to już nie ten zawodnik - z czym się w ogóle nie zgadzam, ale patrząc zupełnie obiektywnie zagrał świetne spotkanie z Romą w pucharze... powinien dostawać szanse równiez w lidze w szczególności, że nasz atak ostatnio nie błyszczy. Dziwnie spokojny jestem, że Del Piero dzisiaj zagra przynajmniej przyzwoicie.
Ciekaw jestem, co pokażemy. W tym sezonie San Siro jak na razie kojarzy się bardzo przyjemnie... oby tak zostało. :>
Forza!
Juve, storia di un grande amore.
- annihilator1988
- Juventino
Będę się cieszył nawet z bramkowego remisu. 1-1 albo 2-2 i będzie gitara 

- mati888
- Juventino
no Panie, taki wynik z pucharze na wyjeździe to prawie jak zwycięstwo :-D liczę i przeczuwam, e właśnie bramkowym remisem się wszystko zakończyannihilator1988 pisze:Będę się cieszył nawet z bramkowego remisu. 1-1 albo 2-2 i będzie gitara
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- jakku1
- Juventino
A ja cos czuje, ze przegramy ten mecz 2:0 lub 2:1 i skonczy sie ta seria bez porazki. I bardzo dobrze, troche zejdzie z Naszych cisnienie na szlifowanie tego rekordu.
No zobaczymy, czy uda mi sie trafic wynik ;p
- risto
- Juventino
jakie cisnienie?jakku1 pisze:A ja cos czuje, ze przegramy ten mecz 2:0 lub 2:1 i skonczy sie ta seria bez porazki. I bardzo dobrze, troche zejdzie z Naszych cisnienie na szlifowanie tego rekordu.

Takie mecze maja nas podbudowywac

- Gość
liczy się tylko zwycięstwo. ewentualna porazka może bardzo źle wpłynąć na morale. Nie rozumiem powyższych postów.
Mam nadzieję na co najmniej 0:2
Mam nadzieję na co najmniej 0:2
- Dante93
- Juventino
Już nie przesadzajmy, nie widze za wiele argumentów po stronie Milanu, oprócz jednego- Ibry. W meczach z topowymi zespołami są zdaje sie najgorsi z czołówki, mają spore braki kadrowe(przez kontuzje), ostatnio grają piach, a my jesteśmy w przyzwoitej formie, mimo remisu ze Sieną. Jak dla mnie mecz do wygrania. Z remisu będe zadowolony ale nie kryje, że oczekuje dobrego wyniku. Gdyby nie Ibra byłbym zupelnie spokojny o wynik, bo chyba nikt nie mysli, że mierny Robinho sam pociągnie calą gre Mediolańczyków.
PS. Bo rozumiem, że Rumun dziś z nami gra, za to w lidze pauzuje? (Nie miałem czasu sprawdzić :doh: )
PS. Bo rozumiem, że Rumun dziś z nami gra, za to w lidze pauzuje? (Nie miałem czasu sprawdzić :doh: )
- jakku1
- Juventino
Podbudowac to Nas mogla cala pierwsza polowa sezonu ; ) Jak czytam ostatnio prase wloska to co druga osoba nawija o mistrzostwie, o serii meczow bez porazki. Nie sadze, ze jedna przegrana z Milanem moglaby Nas jakos specjalnie zdemotywowac - powiedzialbym, ze moze byc wrecz odwrotnie. Zimny prysznic moze sie przydac.
Wiadomo, ze lepiej byloby gdybysmy zdobyli CI, ale ja cos czuje, ze dzisiaj to spotkanie przegramy i w sumie moze to Nam wyjsc na dobre. Zwyciestwo Milanu byloby potwierdzeniem ostatnich slow Conte o tym, ze to Mediolanczycy sa faworytem do zdobycia mistrzostwa (co znow nalozy presje na ekipe Allegriego).
PS. No i naprawde myslicie, ze wygramy gladko 2:0 z Milanem na wyjezdzie rezerowywm skladem?
@Alina
Wydaje mi sie, ze to byla ironia ze strony szczypka. Ale glowy nie dam ; )
Wiadomo, ze lepiej byloby gdybysmy zdobyli CI, ale ja cos czuje, ze dzisiaj to spotkanie przegramy i w sumie moze to Nam wyjsc na dobre. Zwyciestwo Milanu byloby potwierdzeniem ostatnich slow Conte o tym, ze to Mediolanczycy sa faworytem do zdobycia mistrzostwa (co znow nalozy presje na ekipe Allegriego).
PS. No i naprawde myslicie, ze wygramy gladko 2:0 z Milanem na wyjezdzie rezerowywm skladem?
@Alina
Wydaje mi sie, ze to byla ironia ze strony szczypka. Ale glowy nie dam ; )
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 18:06 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bramkowy remis brałbym w ciemno. I też nieco optymistycznie obstawiam podział pkt.jakku1 pisze:PS. No i naprawde myslicie, ze wygramy gladko 2:0 z Milanem na wyjezdzie rezerowywm skladem?
EDIT:
Szczypek jak zawsze uosobienie elokwencji.szczypek pisze:Co Wy pieprzycie.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 18:00 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co Wy pieprzycie. Wygrywamy ten mecz bez problemu.
Dobrze, że gramy chociaż trochę rezerwowym składem. Niech się pokażą ci, którzy normalnie nie mają większych szans. Liczę na geniusz Del Piero.
Dobrze, że gramy chociaż trochę rezerwowym składem. Niech się pokażą ci, którzy normalnie nie mają większych szans. Liczę na geniusz Del Piero.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nie trzeba bedzie czekac na te linki do Al Jazeera jesli ktos rozkmini jak tam zaladowac liste kanalow w EPG, mi cos nie dziala. Jeszcze jedno, tez wam wywalalo ostatnio transmisje co 3 minuty?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ciężki mecz. Bramkowy remis jak najbardziej mnie zadowoli. Miektórzy chyba zbyt pewnie podchodzą do tego spotkania. Jeśli zagramy tak jak w niedzielę to możemy pierwszy raz przegrać, niemniej jednak mecz ten będzie zupełnie inny niż ligowa porażka ze Sieną. Obie ekipy bedą atakowały a nie jak w weekend Siena zagra 9 obrońcami.
Nie wiem czy warto rezygnować z Barzagliego w 1 składzie, biorąc pod uwagę fakt, iż Ibra zagra najpewniej całe spotkanie (3 przerwy w lidze). Powienien od 1szej minuty zagrać Martin. Boriello za Fabio od początku? Ręce opadają...
Musimy dać z siebie 150%!
Nie wiem czy warto rezygnować z Barzagliego w 1 składzie, biorąc pod uwagę fakt, iż Ibra zagra najpewniej całe spotkanie (3 przerwy w lidze). Powienien od 1szej minuty zagrać Martin. Boriello za Fabio od początku? Ręce opadają...
Musimy dać z siebie 150%!

- kovalainen10
- Juventino
Nie trzeba czekać na linki od Al-Jazziry, wystarczy wkleić te z niedzielnego meczu.Mi również wywalało co 3 minuty w niedziele
JUVE
- eXoN
- Juventino
Ot to, mi też się tak działo w niedzielę. Myślałem, że to wina mojego słabego neta :roll:Pluto pisze:Jeszcze jedno, tez wam wywalalo ostatnio transmisje co 3 minuty?
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Corcky
- Juventino
Mnie tak.Pluto pisze:. Jeszcze jedno, tez wam wywalalo ostatnio transmisje co 3 minuty?
Różnie może być. Milan nie istniał z nami w pierwszym meczu, ale to było inne spotkanie. Nasz stadion, inni zawodnicy i inna forma drużyny. Ja akurat myślę, że oba zespoły będą się bronić i skupią na defensywie. Szczególnie my - jeśli wyjdziemy w 3-5-2, to raczej oddamy pole Milanowi skupiając się na kontrach.

Alessandro Del Piero ole!