BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- pezet1988
- Juventino
Co do meczu z Lazio to się sprawa komplikuje bo nakłada się kilka transmisji i przy ostatkach może tam być kupa ludzi. O 20 Real, po 20 także gala KSW, o 22 Barcelona. Obowiązkowo należy dokonać rezerwacji. Jak mniemam BH?

- KUZMA
- Juventino
Na Lazio pewnie będę bo to mój ostatni mecz będzie w tym rokubiałas pisze:wczoraj było przednio
kilka spraw:
- @killer, co z V? przypominam, że w sobotę ostatki i trzeba ekspresowo gdzieś rezerwację zrobić,
- dostałem paczkę z koszulkami
- wczoraj dokonana została od razu rezerwacja na mecz z Napoli (wtorek, 29.11).

Białas na meczu odbiorę też koszulkę

JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
po tym poście Kuźmy rozmawiałem z nim i może być [_|_] z lokalem, bo nie wiadomo, czy w BH KSW nie puszczą. będzie wiadomo dopiero jutro popołudniu, więc proponowałbym rzucać nazwami innych lokalów, gdzie będziemy mogli obejrzeć.
co jest z V?
co jest z V?
- białas
- Juventino
w sobotę w P jest dyskoteka :roll: tak jak gadaliśmy, przy weekendzie to tam jedynie w niedzielę o 15 możemy mecze oglądać ;/ trzeba coś szukać na sobotę, bo podejrzewam, że w BH będzie jednak KSW. obym się mylił. pomysły jakieś tak na zapas?
- białas
- Juventino
rezerwacje mamy w BH, ale tak, że oglądamy mecz a jak będzie walczył Pudzian, to przełączają na KSW. wie ktoś gdzie można znaleźć jakiś rozkład walk z podanym czasem? wiem jedynie, że walka Pudziana jest szóstą z siedmiu. wyrobimy się z meczem do końca?
- pezet1988
- Juventino
Znalazłem coś takiego:
http://www.boks.sport24.pl/pliki/image/ ... %20NEW.jpg
Walka pewnie bedzie po 23
http://www.boks.sport24.pl/pliki/image/ ... %20NEW.jpg
Walka pewnie bedzie po 23

- Judzio
- Juventino
gala zaczyna sie bodaj o 20:00, Pudzian walczy przedostatni więc bardzo prawdopodobne że zdążymy obejrzeć mecz do końca 
tak czy siak rozwiązanie znaleźli chyba dla nas najlepsze bo wątpię że znaleźlibyśmy coś na ostatnią chwilę

tak czy siak rozwiązanie znaleźli chyba dla nas najlepsze bo wątpię że znaleźlibyśmy coś na ostatnią chwilę

- Winner
- Juventino
Gala jak to gala wszystko zależy od tego jak długo będą walczyć ci co są przed Pudzianem. Jeśli będą same wali bez nokautów to będzie dobrze, często tak jest że główne walki zaczynają się później niż planowano.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
ok, jak jest tak będzie. nic już nie zmienimy.
do osób które zamawiały koszulki, czyli:
-Dagmara
-dimebag11
-Kuźma
-Winner
jeśli mam przynieść na mecz koszulkę, to chcę potwierdzenia (najlepiej na priv, gg, kom - w takiej kolejności), że mam ją wziąć.
do osób które zamawiały koszulki, czyli:
-Dagmara
-dimebag11
-Kuźma
-Winner
jeśli mam przynieść na mecz koszulkę, to chcę potwierdzenia (najlepiej na priv, gg, kom - w takiej kolejności), że mam ją wziąć.