Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- zippo01
- Juventino
Nie ważne w jakim stylu ,ważne że trzy punkty wracają do Turynu
Bardzo fajna pierwsza połowa w wykonaniu obu ekip .
Natomiast druga połowa była tragiczna problemy z utrzymaniem się przy piłce , brak odciążenia defensywy , głupie straty ale było zaangażowanie i chęć zwycięstwa

Bardzo fajna pierwsza połowa w wykonaniu obu ekip .
Natomiast druga połowa była tragiczna problemy z utrzymaniem się przy piłce , brak odciążenia defensywy , głupie straty ale było zaangażowanie i chęć zwycięstwa
- drewnaldinio
- Juventino
Pierwsza połowa dobra , w drugiej wypaliłem chyba z paczke fajek taka nerwicha ale wygraliśmy. Mimo niepodyktowanego karnego i kilku niewykorzystanych setek. Forza
- Mateuszello
- Juventino
Od dawna nie byłem zły z powodu wygranej. Mogliśmy wygrać i 5:1. Tyle zmarnowanych okazji. Widowisko bardzo ciekawe i emocjonujące, choć w drugiej połowie(zwłaszcza pod koniec) tempo przygasło. Sporo sytuacji ze strony obu ekip, ale to my mieliśmy ich więcej i własnie z tego powodu jestem niezadowolony, że w niektórych naprawdę groźnych akcjach zabrakło skuteczności. Najlepiej pamiętam ostatnią próbę Del Piero, gdzie w tak dogodnej sytuacji nieczysto trafił w futbolówkę. Trochę mi go szkoda, bo nasza legenda nie daję rady wykrzesać z siebie energii na niecałe 10 minut i już nie będę protestował w sercu do Conte o Alexa rzadkie występy
Myślę, że teoretycznie jeszcze dwie bramki zabrał nam sędzia, ponieważ karny na Marchisio powinien być wykorzystany, a Matriego, który "był na spalonym" nie zdołaliby dogonić obrońcy i wszystko zależałoby od reakcji Castellazziego.
Zawiódł mnie Estigarribia. Nie miał chyba żadnego dobrego zagrania, zwodu itp.
Chciałem zobaczyć w tym meczu 0 z tyłu, lecz o tego gola nie mam pretensji, bo wydaję mi się, że Buffon obroniłby strzał gdyby nie zmienił kierunku po nodze Bonucca.
Wydaję mi się, że trochę mniej kontrolowaliśmy piłkę w środku niż zwykle.
Ogólnie mecz zaliczany do udanych, ale strasznie szkoda mi tej ilości bramek z naszej strony(podobnie jak w straciu z Violą)
Myślę, że teoretycznie jeszcze dwie bramki zabrał nam sędzia, ponieważ karny na Marchisio powinien być wykorzystany, a Matriego, który "był na spalonym" nie zdołaliby dogonić obrońcy i wszystko zależałoby od reakcji Castellazziego.
Zawiódł mnie Estigarribia. Nie miał chyba żadnego dobrego zagrania, zwodu itp.
Chciałem zobaczyć w tym meczu 0 z tyłu, lecz o tego gola nie mam pretensji, bo wydaję mi się, że Buffon obroniłby strzał gdyby nie zmienił kierunku po nodze Bonucca.
Wydaję mi się, że trochę mniej kontrolowaliśmy piłkę w środku niż zwykle.
Ogólnie mecz zaliczany do udanych, ale strasznie szkoda mi tej ilości bramek z naszej strony(podobnie jak w straciu z Violą)
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Nie ma takich słów, żeby opisać to co teraz czuję. Grazie, grazie Grande Juve :płaczę: (ze szczęścia).

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Myzarel
- Juventino
Świetny wynik, dobra gra, zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Oby tak dalej a może wrócimy w końcu tam gdzie nasze miejsce.
Trzeba będzie uważać na kartki w meczu z Napoli bo sędzia był dzisiaj BARDZO hojny dla naszych...
Czas na "odczarowanie" Neapolu !
Trzeba będzie uważać na kartki w meczu z Napoli bo sędzia był dzisiaj BARDZO hojny dla naszych...
Czas na "odczarowanie" Neapolu !
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Bruce Badura
- Juventino
To jest wyjazd. Te 3 punkty z interem są bezcenne.
- jarmel
- Redaktor
Moratti płakał na sędziów i w końcu sobie załatwił przychylnego. Dawno nie widziałem takiego marnego sędziowania.
Co do meczu to dużo niewykorzystanych sytuacji po obu stronach, ale szczęście sprzyja lepszym. Wygrana nad interem zawsze smakuje cudownie
Brawa dla naszych za zaangażowanie i pokazanie pazura. Marchisio rozstrzelał nam się na dobre 
Zmian i taktyki Conte postaram się nie krytykować- najważniejsze, że udało mu się wygrać ten mecz.
P.S coś długo musimy czekać na deser- na newsa na fcinter
Co do meczu to dużo niewykorzystanych sytuacji po obu stronach, ale szczęście sprzyja lepszym. Wygrana nad interem zawsze smakuje cudownie

Zmian i taktyki Conte postaram się nie krytykować- najważniejsze, że udało mu się wygrać ten mecz.
P.S coś długo musimy czekać na deser- na newsa na fcinter
#AllegriOut
- blackadder
- Juventino
Chłopcy na fcinter ciekawie opisali sytuacje z Marchisio :
Zawodnik Juventusu wpadł jeszcze na wybiegającego Castelazziego i oczywiście (tak jak komentatorzy jednej z cyfrowych telewizji i polscy kibice Juventusu) domagał się karnego, ale sędzia go nie podyktował.

- pablo1503
- Juventino
Wynik bardzo cieszy, ale smuci natomiast postawa Matriego. Vucinić zagrał dwa mecze, w których biegał, a to już coś :-D Denerwuje troszkę nonszalancka gra Andrei. Kiedyś się to dla nas źle skończy. Szczerze mówiąc, to Inter mnie zaskoczył. Myślałem, że ich rozjedziemy jak Parme, ale ci pokazali, że potrafią grać. Szkoda tej sytuacji Del Piero, ale mimo wszystko dalej upieram się przy tym, że powinien grać częściej, bo udawania, że jest w formie.
Forza Juve!!
Forza Juve!!

- risto
- Juventino
dziwie sie ze Marchisio nie dostal kartki za to zagranie!! :lol: :lol:blackadder pisze:Chłopcy na fcinter ciekawie opisali sytuacje z Marchisio :
Zawodnik Juventusu wpadł jeszcze na wybiegającego Castelazziego i oczywiście (tak jak komentatorzy jednej z cyfrowych telewizji i polscy kibice Juventusu) domagał się karnego, ale sędzia go nie podyktował.
Przeciez bramkarz jest nietykalny!!!!! hehehehe
- Łukasz
- Juventino
Vidal chyba jeszcze lepiej niż ostatnio - świetny mecz.
- deszczowy
- Juventino
Cieszą trzy punkty, ale w drugiej połowie było to samo, co z Violą - brak poszanowania piłki i zepchnięcie do defensywy. Mimo wszystko nie jest to ważne, bo 3 oczka z Interem w Mediolanie mają smak szczególny.
Marchisio znowu gol z Interem?
:shock:
Marchisio znowu gol z Interem?

- Marian.
- Juventino
Po pierwszych 10 minutach śmiałem się z tych, którzy myśleli, że Juventus rozgromi inter. Inter z początku nas cisnął konkretnie. Ale na szczęście wygraliśmy ten mecz. Jestem bardzo zadowolony z wyniku i zaangażowania naszych piłkarzy. Sędzia - WTF?
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!