Sparing (13.08) JUVENTUS 0-0 Betis

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:37

Taaa, Vidal/Pepe/Markiz na lewym skrzydle :ok: DZIADOWIZNA sie z tym Juventusem dzieje.

Dzisiaj remis z hiszpanskimi kelnerami.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:40

Oficjalna pierwsza jedenastka Juve:
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Krasic, Pasquato, Matri, Vucinic.

Nie martwi Was czasem, że w kolejnym sparingu Cegła zaczyna w pierwszym składzie zamiast Zieglera?

Obrazek
Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:42

A już miałem pisać posta o De Ceglie, ale widzę że pumex mnie wyprzedził. Czuje że ta lewa strona boiska, będzie naszą piętą achillesową przez cały sezon.

TheWitcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:42

Nasz skład : Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Krasic, Pasquato, Matri, Vucinic.

Dużo osób śmiało się z tego, że De Ceglie bedzie podstawowym obrońcą. Jak jednak nasz geniusz Conte pokazuje on naprawdę widzi go w 1 jedenastce. Nie wiem czy to żart, czy po prostu dostał nakaz z góry , żeby jakiś wychowanek grał w 1 składzie, no bo co innego ? Raczej nie zaważyły tu umiejętności. Dobrze , że Zdenek nie powołany bo pewnie znowu by go na skrzydło dał:D

ReggaeMan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:44

Myślę że już w drugim meczu ligowym Conte zrezygnuję z Cegły jak nie wcześniej :)

Liczę na zwycięstwo i dobry występ duetu Vucinic-Matri .

johny55552

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:47

dajcie dobry link:)

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:49

Mi tutaj działa nieźle więc słuzę: http://thnxgoogle.blogspot.com/

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:51

johny55552 pisze:dajcie dobry link:)
Poszukajcie se

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Marchev'a

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 20:51

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:47

Hmmm ciężko ocenić. W sumie 2 akcjami mogliśmy to skończyć albo oni nas. Ładnie się przesuwamy i rozgrywamy. Trochę w ofensywie jeszcze wszystko nie trybi, ale nie ma co specjalnie narzekać. Betis gra typowo po hiszpańsku. Są przy piłce i to by było tyle.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:48

Na naszą grę patrzeć nie można było. Sprawdza się to, co pisałem wcześniej. My koniecznie musimy grać z lepszymi przeciwnikami, niż Ci z USA. Drugi raz przeciwnik nie jest jakimś no-name'm i nasza gra wygląda koszmarnie. Choć nie wiem, czy gorzej się nasze koszulki nie prezentują. Lichtsteiner gra dzisiaj co najmniej źle. Rzuciło się też w oczy, że zawodnik Juventusu (konkretnie Vucinić) dryblował w pewnym momencie. Niby mała rzecz, ale nie uświadczyliśmy tego w zeszłym sezonie.

@Castiel - jak dla Ciebie nie ma specjalnie na co narzekać, to zastanawiam się, jak wygląda źle grający Juventus.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2011, 21:49 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
TheWitcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:48

Wnioski po pierwszych 45 minutach według mnie:
-Lichsteiner tak jak go bardzo lubię i wierzę w niego, zagrał tragicznie , piłkarze betisu robili go jak Motte
- De Ceglie- nic nie pokazał nic nie sknocił , miał mało okazji do wykazania się
-Krasic jest tragiczny, co jest przy piłce to ją straci, jeśli sie utrzyma przy piłce wrzuci niczym Molinaro
-Vucinc and Matri - tragedia nic nie pokazali. Tak sie kończy kupowanie alternatywe alternatywy.
-Pasquato jedna fajna akcja zakończona strzałem tak to nic nie pokazał
-Marchiso i Pirlo w sumie poprawnie
-Buffon dzięki niemu nie przegrywamy 0-3
Ogólnie gra obronna wygląda katastrofalnie , piłkarze którzy pare tygodni temu grali w 2 lidze robili co chcieli z nami. Wszyscy chcemy lewoskrzydłowego na wysokim poziomie zanosi się na to , że zawita Giaccherini. Co gorsza potrzebujemy prawoskrzydłowego od zaraz , ponieważ Krasic jest tak tragiczny, że szkoda gadać.
Dobrze , że jest to tylko sparing i mamy czas na poprawę (wszystkiego). Jeśli nasza gra w lidze będzie tak wyglądać to możemy podzielić los Sampdorii.
Czekam na słowa, że Betis nas tak jedzie dlatego, że są dalej w przygotowaniach :D:D Ponieważ tydzień wcześniej zaczynają ligę.
Panowie jedyne co nam zostaje to modlitwa.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:51

Patrze na mecz od 35min, Vucinic mi się podobał, raz fajnie przeszedł dwóch graczy ;) Niestety ale powinniśmy przegrywać. Betis dużo więcej w posiadaniu piłki, słabo to wygląda :roll:

Marek na boisku :D
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2011, 21:51 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:51

Męka dla oka.

Znowu powtórzę to co zwykle - Pirlo i nic więcej. Wydoić z niego ostatnie siły, jak ze starego diesla, bo jedyny tak naprawdę jest gwiazdą światowego formatu w tym średnim już klubie...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2011, 21:53

Antichrist pisze:Na naszą grę patrzeć nie można było
Eeee no bez przesady :stop: W pierwszej połowie nie było może rewelacyjnie, ale tragicznie też nie było. Chłopaki starają się nie grać na przypał, grają w miarę mądrze. Pirlo gra świetnie, Pasquato dobrze, nawet Cegła daje radę. Trochę raził brak zrozumienia Vucinica (w ogóle niewidoczny) z Matrim, ale kaszany nie było.

Obrazek
Zablokowany