Sparing (26.07): JUVENTUS 1-0 Club America
- Molek big fun juve
- Juventino
Lepiej mi powiedz kiedy Krasić umiał dryblować?szczypek pisze:Moja ocena 30 minut gry. Mamy Pirlo, to jedyna optymistyczna wiadomość dnia. Poza wspomnianym Włochem trudno doszukać się pozytywów. No może jeszcze dobra gra Lichtsteinera.
Negatywnie? Krasic chyba zapomniał jak się dryluje, co więcej zapomniał też, że na boisko warto zabrać głowę, umiejętności chyba zamiast przybywać to mu ubywają. Słowa przykre, ale przykro się na niego patrzy. Może spowodowane jest to poniekąd tym, że ciągle gramy do niego. Znowu to powiem, ale lewej strony u nas nie ma. Jeszcze dziś jak zobaczyłem na obronie De Ceglie to wiedziałem, że nic z tego nie będzie. Oni się po prostu nie nadają, Pasquato również. Marchisio na początku jeszcze w porządku, ale później przebywał na boisku chyba tylko po to, aby zarobić żółtą kartkę. Bonucci.. Potrzebujemy stopera na już.

Wychwalanie Pirlo też nie jest na miejscu, fakt przerzuty , prostopadłe podania bardzo fajnie mu wychodziły, tylko czy on czasem nie za rzadko tą piłkę miał przy nogach? Problem Pirlo jest taki , że jest zbyt wolnym zawodnikiem na Juve aby zdziałać tyle rzeczy co w Milanie. Mając Andreę , albo gramy pressingiem , żeby szybko odebrać piłkę, albo stawiamy na bardziej dynamicznego pomocnika.
Ćwiczenie schematów, nie powinno schodzić na drugi plan kosztem mentalności, bo to właśnie schematy gry , powodują pewien automatyzm, przyzwyczajenie piłkarzy do określonych ról, poruszanie się na boisku. Mentalność, to jest dobra rzecz jako rozmowa motywacyjna przed meczem , czy w przerwie meczu, ale nie jako forma treningu. Więc jeżeli jest tak jak mówił Conte w wywiadzie, że na ćwiczenie schematów przyjdzie pora , teraz najważniejsza mentalność, to nie dziwne , że nie widzę Juve Conte, tylko Juve Del Neriego, poruszanie, swoboda taktyczna, ilość sytuacji, to jest to Juve z zeszłego sezonu.Mateuszello pisze:No trochę niefajna pora na oglądanie tych meczy w Polsce. Chyba nawet nie będę się kierował do łóżka, bo zdaję mi się, że mecz skończy się, kiedy będzie świt.![]()
Co masz na myśli?Molek big fun juve pisze:Nawet komentatorzy na ESPN śmieją się z Conte, który mówił, że nie ważne schematy tylko mentalność.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 03:11 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Bartek88
- Juventino
Jak przestanie padacmazi12 pisze:włąśie powinien zaczynać się ostatni kwadrans meczukiedy pojdę spac :płaczę:

Moze jakas Katrina sie pojawila

A tak sobie teraz mysle, ze Juventus po takich dwoch sezonach to nie powinien miec tournée po Ameryce, tylko wycieczke po Europie i zagrac sparingi z klubami jak M.U., Arsenal, Chealsy, Bayern, Barcelona, Madrid a nie grac, ze slabiakami, ktorzy nas niczego nie naucza.
Sory no z taka grą pamietajac ciagle prawdziwy Juventus Krasic sie na lawke nadaje.
Pirlo jak narazie dokladne podania, pozatym nic.
Jak nie kupimy dwoch solidnych skrzydlowych to moze byc ciezko....
Ide spac, dobranoc
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 03:08 przez Bartek88, łącznie zmieniany 2 razy.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Z 10 minut już jest 20 i raczej będzie więcej. Trochę się przedłuża.mazi12 pisze:Na ESPN w pasku na dole pisało, że w niedługim czasie mecz powinien zostac wznowiony. ehhh nie wiem czy obejrzę cały
...a tym czasem w Rzeszowie powoli się rozjaśnia.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Zawidowianin
- Juventino
Matri uderzał piętą z powietrza (coś jak Rudnevs) czy miałem tylko zwidy?
Bonucci nie grał źle do tej pory. Na samym początku posłał beznadziejną piłę do nikogo do przodu, ale potem całkiem fajnie wyprzedzał rywali.
Bonucci nie grał źle do tej pory. Na samym początku posłał beznadziejną piłę do nikogo do przodu, ale potem całkiem fajnie wyprzedzał rywali.
onliforpipul
- johny55552
- Juventino
wychodzą wreszcie 
2. post:
no nic ja bym dał malakę czuje ,że pokaże coś wreszcie :p

2. post:
no nic ja bym dał malakę czuje ,że pokaże coś wreszcie :p
- @Maras@
- Juventino
A gdzie Ty to widzisz ? Ja przed chwilą widziałem jedynie jak jakaś baba udzielała wywiadu, a przed chwilą jakichś strażaków...johny55552 pisze:wychodzą wreszcie
Wystarczyło edytować poprzedniego posta a nie pisać 2 w odstępie 1 minuty...johny55552 pisze:no nic ja bym dał malakę czuje ,że pokaże coś wreszcie :p
Coś wszyscy strasznie marudni... Zero poświęceniamazi12 pisze:nie wychodzązaraz ide spac

- johny55552
- Juventino