Felipe Melo
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Widzę to tak, wypożyczyliśmy go raz, za rok wypożyczymy go drugi raz i tak do końca kontraktu, a później zwyczajnie sobie podziękujemy za współpracę (patrz sprawa z Tiago). Melo jest wart trochę pieniędzy, wypożyczanie takich zawodników to kpina dyrektora sportowego. Turcy te pieniądze bez wątpienia mają.
Przypomnijcie mi, ale czy Marotta sprzedał chociaż jednego zawodnika za kwotę chociażby przyzwoitą? Albo chociaż jedna wymiana wyszła nam na dobre?
Przypomnijcie mi, ale czy Marotta sprzedał chociaż jednego zawodnika za kwotę chociażby przyzwoitą? Albo chociaż jedna wymiana wyszła nam na dobre?
- Bandiera_Rossa
A może byście wzięli pod uwagę to, że Melo nie chciał zostawać w Juve na ten sezon i nie odpowiadała mu rola rezerwowego? To nie FM, w rzeczywistości opcja "proponuj klubom" chyba tak dobrze nie działa.
- Kogut W.
- Juventino
Jedyne co przychodzi mi do głowy to Diego, chociaż patrząc na to ile wydał na niego Secco to jednak prawie 10 mln w plecy. No, ale teoretycznie za Ribasa przyszedł Quagliarella.szczypek pisze: Przypomnijcie mi, ale czy Marotta sprzedał chociaż jednego zawodnika za kwotę chociażby przyzwoitą? Albo chociaż jedna wymiana wyszła nam na dobre?
Melo mówił, że odchodzi dla pieniędzy.Bandiera_Rossa pisze:A może byście wzięli pod uwagę to, że Melo nie chciał zostawać w Juve na ten sezon i nie odpowiadała mu rola rezerwowego? To nie FM, w rzeczywistości opcja "proponuj klubom" chyba tak dobrze nie działa.
- bramek
- Juventino
Po za tym jeżeli chcecie pomocnika obrońcę napastnika, to trzeba najpierw zrobić finansowo miejsce na nich. Chodzi mi właśnie o płacę. Nigdzie nie gramy dostaliśmy jednorazowy zastrzyk gotówki, z którego będziemy musieli się jeszcze trochę rozliczyć. Więc Marotta chce zjeść jabłko i mieć jabłko.
Jeżeli grali byśmy w LM to wtedy taki Melo śmiało mógłby zostać nawet na ławce(tylko czy jego psycha by to wytrzymała). Natomiast bez pucharów nie ma co przepłacać rezerwowych , w dodatku do których trener nie jest przekonany
Jeżeli grali byśmy w LM to wtedy taki Melo śmiało mógłby zostać nawet na ławce(tylko czy jego psycha by to wytrzymała). Natomiast bez pucharów nie ma co przepłacać rezerwowych , w dodatku do których trener nie jest przekonany
- strong return
- Juventino
A teraz wersja "optymistyczna". Turcy do dwóch dokładają sześć, bo wszyscy zapomnieli w Turynie kto to jest Melo i do czego on tam był. I tym samym orżną nas tylko na te-cztery lub więcej mln-i wszyscy zadowoleni. :naughty:szczypek pisze: Widzę to tak, wypożyczyliśmy go raz, za rok wypożyczymy go drugi raz i tak do końca kontraktu, a później zwyczajnie sobie podziękujemy za współpracę (patrz sprawa z Tiago). Melo jest wart trochę pieniędzy
Równie dobrze ofertę rzędu poniżej 10mln można było zaakceptować w sierpniu. No chyba, że w klauzuli będzie zapisane 2+9/10, ale jak napisałeś Galata ma kasę na już i teraz, więc....

Ostatnio zmieniony 22 lipca 2011, 11:50 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- jakku1
- Juventino
Podobno informacja o wypozyczeniu Melo nie jest wcale oficjalna a Galatasaray zdjelo owa wiadomosc ze strony!
http://www.galatasaray.org/index.php
- Navar
- Juventino
Oby tylko nasze brazylijskie jabłuszko nie zepsuło się w Stambule(tak jak Tiago w Madrycie) i trzeba będzie je wyrzucić do kosza.bramek pisze:Po za tym jeżeli chcecie pomocnika obrońcę napastnika, to trzeba najpierw zrobić finansowo miejsce na nich. Chodzi mi właśnie o płacę. Nigdzie nie gramy dostaliśmy jednorazowy zastrzyk gotówki, z którego będziemy musieli się jeszcze trochę rozliczyć. Więc Marotta chce zjeść jabłko i mieć jabłko.
Juventus to nie tylko drużyna piłkarska, to styl życia.
- pumex
- Juventino
Nie znam Tureckiego, ale widzę, że jakaś informacja o Melo na głównej jest. Co jest grane? Czyli jest szansa, że Mierny nie oszalał?jakku1 pisze:Podobno informacja o wypozyczeniu Melo nie jest wcale oficjalna a Galatasaray zdjelo owa wiadomosc ze strony!

- jakku1
- Juventino
Tak, jest info o Melo, ale z wczoraj z godziny 20. Informuje ono o tym, ze Galata postanowila oficjalnie zaczac negocjacje w sprawie Felipe.pumex pisze:Nie znam Tureckiego, ale widzę, że jakaś informacja po Melo na głównej jest. Co jest grane? Czyli jest szansa, że Mierny nie oszalał?jakku1 pisze:Podobno informacja o wypozyczeniu Melo nie jest wcale oficjalna a Galatasaray zdjelo owa wiadomosc ze strony!
Jest jeszcze nadzieja, ze Marotta nie zwariowal.
- blackadder
- Juventino
Mój turecki jest taki sobie ale wygląda mi to na oficjalne potwierdzenie wypożyczenia.pumex pisze:Nie znam Tureckiego, ale widzę, że jakaś informacja o Melo na głównej jest. Co jest grane? Czyli jest szansa, że Mierny nie oszalał?jakku1 pisze:Podobno informacja o wypozyczeniu Melo nie jest wcale oficjalna a Galatasaray zdjelo owa wiadomosc ze strony!

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Ty tak na poważnie?Arielinho13 pisze:W tym roku by dostali 12 mln to wystąpiłby księgowa strata w wysokości 3 mln. W przyszłym pojdzie za 10 to straty nie będzie.

Przestańcie wreszcie zgrywać znawców finansów, bankowości, psychologii i cholera wie czego tam jeszcze. Bronicie tego Marotty jakimiś bezsensownymi argumentami, jakby wam za to płacili. Chciałbym, żeby transfer Rossiego nie wyszedł (tylko i wyłącznie z chęci przeczytania waszych teorii na temat X>Rossi>Aguero).
Mega sukcesy...Arielinho13 pisze:Poulsen? Almiron?szczypek pisze:Przypomnijcie mi, ale czy Marotta sprzedał chociaż jednego zawodnika za kwotę chociażby przyzwoitą? Albo chociaż jedna wymiana wyszła nam na dobre?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
jakku, Galata nie usunęło żadnej wiadomości ze swojej strony. Oni nie zamieścili oficjalnego komunikatu o wypożyczeniu tylko właśnie to co jest teraz, o rozpoczęciu rozmów z Melo.
Ale raczej z kosmosu się ta plotka nie wzięła, że go wezmą za 2 mln.
Ale raczej z kosmosu się ta plotka nie wzięła, że go wezmą za 2 mln.