Arturo Vidal
- Bakrlik24
- Juventino
TuttoJuve potwierdza te informację...zaki0 pisze:Vidal blisko Juventus
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=5987
Ten transfer wydaję się już bardzo prawdopodobny po tym jak dowiedzieliśmy się że Melo odejdzie, szkoda Felipe, ale według mnie wyjdziemy na tej "wymianie" korzystnie...
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=56566
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=56570

- martinbm
- Juventino
Jak dla mnie 15mln to bardzo mało jak za takiego piłkarza. Wiem, że za rok kończy mu się kontrakt, ale w pewnym momencie Bayern dawał za niego 18mln, tyle że Voller nie przyjął tej oferty, bo nie chce Vidala sprzedawać do rywala z ligi.
www.takdlakadry.pl - Naprawiamy wizerunek polskiego futbolu! TdK!
- ketraB
- Juventino
powiem tak, akurat Bayern potrafi wynajdywać utalentowanych piłkarzy... w zasadzie ich głównym polem na mercato jest rodzima liga..
druga sprawa (ja go osobiście nie widziałem w akcji) - jeśli koleś jest w jedenastce sezonu Bundesligi według rozmaitych stacji czy gazet, to musi być coś wart
druga sprawa (ja go osobiście nie widziałem w akcji) - jeśli koleś jest w jedenastce sezonu Bundesligi według rozmaitych stacji czy gazet, to musi być coś wart
- Vincitore
- Juventino
No nie wiem, ja bym ściągnął Vidala i zostawił Melo. Co teraz z Sissoko? Nie widzę sensu by Malijczyka zostawiać w drużynie, tym bardziej, że jest kontuzjowany przez 3/4 sezonu.
Pirlo, Vidal, Melo, Marchisio, Pazienza - jakoś by to wyglądało.
- francois
- Juventino
Dwa sparingi za nami iw obydwu Marchisio grał na lewym skrzydleVincitore pisze:No nie wiem, ja bym ściągnął Vidala i zostawił Melo. Co teraz z Sissoko? Nie widzę sensu by Malijczyka zostawiać w drużynie, tym bardziej, że jest kontuzjowany przez 3/4 sezonu.

Czyli zostają Pirlo, Pazienza, Ekdal, Melo i Momo.
Wszystko wskazuje na to, że odchodzi Felipe, a przyjdzie Vidal.
Nie wygląda to źle, ale Melo wg mnie powinien zostać

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Leverkusen potwierdza rozmowy z Juve na temat Vidala. Jak już potwierdzają, to znaczy, że jednak chyba wszystko idzie w dobrym kierunku, ale tfu, tfu, nie można zapeszyć 
Włoskie serwisy podają, że agent Vidala przyleci do Włoch za tydzień w poniedziałek i wtedy będą dogadywane ostatnie szczegóły. Podobno Bayer chce 13mln, Mierny daje dychę
Włoskie serwisy podają, że agent Vidala przyleci do Włoch za tydzień w poniedziałek i wtedy będą dogadywane ostatnie szczegóły. Podobno Bayer chce 13mln, Mierny daje dychę

- rh
- Juventino
mam troche mieszane uczucia bo Vidal in to Melo out. Melo jak jest w formie to jest niepokonanym tytanem. tyle ze jest idiota boiskowym i pewnie juz z tego nie wyrosnie. z bolem serca to czas zeby pozegnac brazuke. Vidal ma baaaaaardzo wysoko postawiona poprzeczke. wszyscy beda od niego oczekiwac conajmniej tego co pokazal w Bayerze w ost sezonie. czekam na ten transfer i wszystkie znaki na niebie w ostatnich dniach pokazuja ze dojdzie do skutku.
to bedzie kinder niespodzianka. moze okazac sie genialnym posunieciem Marotty lub niewypalem. wierze ze bedzie tym pierwszym
to bedzie kinder niespodzianka. moze okazac sie genialnym posunieciem Marotty lub niewypalem. wierze ze bedzie tym pierwszym

- hinx
- Juventino
Vidal jest dokładnie tym samym. Jeżeli chodzi o temperament przede wszystkim.rh pisze:mam troche mieszane uczucia bo Vidal in to Melo out. Melo jak jest w formie to jest niepokonanym tytanem. tyle ze jest idiota boiskowym i pewnie juz z tego nie wyrosnie. z bolem serca to czas zeby pozegnac brazuke. Vidal ma baaaaaardzo wysoko postawiona poprzeczke. wszyscy beda od niego oczekiwac conajmniej tego co pokazal w Bayerze w ost sezonie. czekam na ten transfer i wszystkie znaki na niebie w ostatnich dniach pokazuja ze dojdzie do skutku.
- martinbm
- Juventino
Vidal w tym tygodniu albo w poniedziałek ma podpisać kontrakt do 2015 roku z Juve i będzie zarabiał 4mln euro rocznie. Kwota transferu wyniesie około 14mln euro.
- jakku1
- Juventino
Tez mi sie wydaje, ze ten transfer jest coraz blizej. Jako ciekawostke podam, ze transfermarkt.de zdjal Vidala z tablicy z procentami prawdopodobienstwa.martinbm pisze:Vidal w tym tygodniu albo w poniedziałek ma podpisać kontrakt do 2015 roku z Juve i będzie zarabiał 4mln euro rocznie. Kwota transferu wyniesie około 14mln euro.
Jedynie kwoty mi sie nie zgadzaja, bo rzekomo Chilijczyk ma u Nas zarabiac okolo 2,5m euro i przyjdzie za kwote 10 - 13m. No ale jak to bedzie, to zobaczymy ; )
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Sporo Marotta z Conte ryzykują. Ciekawe jak Vidal wpasuje się w Serie A. Melo już był ograny, ostatni sezon miał poprawny. Po co znowu robić rewolucję jak rok temu? Jeśli nie wejdziemy do LM to pewnie będę słyszał te same tłumaczenia, że zespół potrzebuje zgrania... No zobaczymy jak to będzie. Niech pomyślą najpierw o priorytetowych pozycjach jakimi są bez wątpienia - lewe skrzydło i środek obrony.
FORZA JUVE!!!
- pumex
- Juventino
Zdecydowana większość serwisów donosi, że Vidal jest naprawdę blisko Turynu, jednak pojawiają się i takie newsy, które twierdzą, iż zawodnik wolałby przenieść się do Bayernu, np. ten
Trener Bayernu miał powiedzieć: "Arturo has assured me that he wants to come to Bavaria, and that he has his heart set on move to Bayern. If it does not happen this summer, it will next summer."
Trochę to niepokojące...
hehe, Chelsea się podobno obudziła
Podwójnie niepokojące...
Trener Bayernu miał powiedzieć: "Arturo has assured me that he wants to come to Bavaria, and that he has his heart set on move to Bayern. If it does not happen this summer, it will next summer."
Trochę to niepokojące...
hehe, Chelsea się podobno obudziła
Podwójnie niepokojące...

- martinbm
- Juventino
Znaczy zawodnik woli bardziej odejść do Monachium, bo jest tam Jupp Heynckes, ale tego możecie być pewni, że tam go Voller nie puści.
Ja powołuję się newsy z express.de - dosyć sprawdzone źródło niemieckie. Podobnie piszą w Bildzie i przede wszystkim kibice na oficjalnym forum Werkself. Express.de pisze nawet o kontrakcie do 2016 roku, ale to chyba trochę za długo.
Ja powołuję się newsy z express.de - dosyć sprawdzone źródło niemieckie. Podobnie piszą w Bildzie i przede wszystkim kibice na oficjalnym forum Werkself. Express.de pisze nawet o kontrakcie do 2016 roku, ale to chyba trochę za długo.