Stroje na sezon 2011/2012
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy dostali taką "mocną" wyjazdową. Już raz Nike uraczył takową jarzeniówką choćby Barcelonę. Gdyby była łososiowa - byłbym jak najbardziej "za", bo wzór raczej subtelny. Jeśli chodzi o domową - jakbyśmy dostali klasycznego pasiaka... Byłoby dobrze. Żadnych klawiszy sobie nie życzę. Jestem po szkole muzycznej i akcentów w ten deseń mam już dość.
- minimav
- Juventino
http://www.footballshirtblog.co.uk/3335 ... ys-201112/
I tutaj to samo... oby logo BetClica zostalo jakos wpasowane...
I tutaj to samo... oby logo BetClica zostalo jakos wpasowane...
- danielos511
- Juventino
Choć mam wrażenie że po mniejszych mistach nikt nie będzie sie czepiał o koszulke z BetClick`iem więc taka domowa to cudo stwierdzam 

FORZA JUVENTUS!!!
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Co wy z tym czepianiem się o koszulki?danielos511 pisze:Choć mam wrażenie że po mniejszych mistach nikt nie będzie sie czepiał o koszulke z BetClick`iem więc taka domowa to cudo stwierdzam
Wiceminister chlapnął głupotę a każdy portal rozdmuchuje sprawę.
Głowę dam że nie postawią nikogo za koszulkę przed sądem, ba, nikomu za to nie wlepią mandatu.
- Alexis93
- Juventino
Dokładnie. Afera się zrobiła z niczego, a nic się nie wydarzyło, nikogo nie zamknęli, nikt nie zapłacił żadnej kary.
Co do koszulek to mam mieszane uczucia. Jeśli chodzi o domówkę, sprawa jest dla mnie prosta: zero kombinowania, jakichś fortepianów, ząbków, nie wiadomo czego. Klasyczny pasiak i ładnie wkomponowana reklama sponsora. A strój wyjazdowy może być różowy pod warunkiem, że będzie to blady odcień owego koloru. Nie jakiś bijący po oczach bo to nie pasuje.
Co do koszulek to mam mieszane uczucia. Jeśli chodzi o domówkę, sprawa jest dla mnie prosta: zero kombinowania, jakichś fortepianów, ząbków, nie wiadomo czego. Klasyczny pasiak i ładnie wkomponowana reklama sponsora. A strój wyjazdowy może być różowy pod warunkiem, że będzie to blady odcień owego koloru. Nie jakiś bijący po oczach bo to nie pasuje.
Juventus na zawsze!
- Brana
- Juventino
Srednie te koszulki. Nadal twierdze, ze te z koncowki lat 90. byly najlpesze.
http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/dziew ... -maly.html
A to tak troche zartem. Taki stroj mi sie podoba najbardziej

- @Maras@
- Juventino
To się Quag widzę nieźle rehabilitowałBrana pisze:Srednie te koszulki. Nadal twierdze, ze te z koncowki lat 90. byly najlpesze.

To jakie w końcu mają być te koszulki ? Jest coś pewnego, czy dalej same spekulacje (bo ja jakoś nie w temacie) ??

- Nevermind
- Juventino
Rewelacyjne są koszulki wyjazdowe. Na bank bym taką nabył, bo rzeczywiście jest przepiękna. Nie mam kompleksu jeżeli chodzi o różowy kolor, więc strasznie mi się podoba. Zawsze uważałem, że do odważnych świat należy 
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nic się nie wydarzyło, ponieważ ustawa wchodzi w życie dopiero za dwa tygodnie... :roll:Alexis93 pisze:Dokładnie. Afera się zrobiła z niczego, a nic się nie wydarzyło, nikogo nie zamknęli, nikt nie zapłacił żadnej kary.
Jest ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego od kilku lat Juventus, Milan i Inter mają takie same koszulki? Nie chodzi tu o kolor, zastrzegam od razu dla mało skapliwych, lecz o wzór. Co z każdym sezonem zmieniała się liczba pasów to u każdej drużyny na taką samą. W poprzednim sezonie wprowadzono "postrzępione" pasy, to i Milan i Juve takie miały, choć Inter wprowadził większe oszpecenie w postaci rozjaśniania pikseli.
- Winner
- Juventino
Co do Juve i Interu sprawa jest prosta ten sama firma robi koszulki czyli Nike. A że nie są oni zbyt kreatywni to praktycznie wszystkie drużyny w danym sezonie mają takie same koszulki, zwłaszcza że w obu przypadkach są pasy. Inaczej jest trochę z wyjazdowymi raczej się nie pokrywają są robione bardziej indywidualnie. Co do koszulek Milanu to nie zgodzę się że te z ostatniego sezonu były podobne do naszych bo projektowała je firma Adidas.Kimi pisze:Nic się nie wydarzyło, ponieważ ustawa wchodzi w życie dopiero za dwa tygodnie... :roll:Alexis93 pisze:Dokładnie. Afera się zrobiła z niczego, a nic się nie wydarzyło, nikogo nie zamknęli, nikt nie zapłacił żadnej kary.
Jest ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego od kilku lat Juventus, Milan i Inter mają takie same koszulki? Nie chodzi tu o kolor, zastrzegam od razu dla mało skapliwych, lecz o wzór. Co z każdym sezonem zmieniała się liczba pasów to u każdej drużyny na taką samą. W poprzednim sezonie wprowadzono "postrzępione" pasy, to i Milan i Juve takie miały, choć Inter wprowadził większe oszpecenie w postaci rozjaśniania pikseli.
P.Fajnie by było gdyby Nike zrobił nam koszulki wzorowane na dawnych latach gdy nie było głupich udziwnień, takie są teraz koszulki Milanu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Filippo911
- Juventino
yyy , ale o co chodzi z tym Milanem ??Kimi pisze:Nic się nie wydarzyło, ponieważ ustawa wchodzi w życie dopiero za dwa tygodnie... :roll:Alexis93 pisze:Dokładnie. Afera się zrobiła z niczego, a nic się nie wydarzyło, nikogo nie zamknęli, nikt nie zapłacił żadnej kary.
Oni mają stroje Adidasa i ich wzór był zupełnie inny niż nasz
http://store.acmilan.com/images/product ... 1280404925
Inter miał ten "anty-aliasing" - więc udziwnione , ale inne od naszych .
Nike robi kilka wzorów na Europę , a później rozdziela je na kilka klubów - taka polityka firmy . Łatwiej zrobić te kilka projektów i tylko kolory zmieniać niż dla każdego od nowa robić .
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
mieli mieliKimi pisze:A to sorencja, wydawało mi się, że Milan również miał poszarpane pasy tak jak my...

http://www.nikys-sports.com/productcart ... detail.jpg

- JuveFilip_8_
- Juventino
to pikseledr.DeV pisze:mieli mieliKimi pisze:A to sorencja, wydawało mi się, że Milan również miał poszarpane pasy tak jak my...tylko, że nie było to tak widoczne.
http://www.nikys-sports.com/productcart ... detail.jpg

Mam nadzieje ze stroje wyjazdowe beda jakies takie "ekstrawaganckie", jakies jaskrawe kolory czy cos