Która formacja Juve jest najlepsza ?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja też uwarzam że pomoc ale na równi z atakiem nie wiem która jest leprza, obie są wspaniałe.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Olszan
- Juventino
Wszystkie nasze formacje są po prostu genialne ja nie wiem wogle jak można stworzyć tak genialną druzynę przecież to jest kosmiczne to jest geniusz itd itp a moim zdaneim można porownywać niektóre formacje i Juve z innymi druzynami i Juve w kazdym elemencie piłkarskiego rzemiosła jest świetne ale moim zdaniem nei mają sensu porównywania naszego brakarza to wszystkich innych i to uważam za najlepsiejszą formacje Juve 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- bblackk
- Juventino
Jak to nie wiesz, spojrzyj na Juve ;P...Olszan pisze:Wszystkie nasze formacje są po prostu genialne ja nie wiem wogle jak można stworzyć tak genialną druzynę przecież to jest kosmiczne to jest geniusz itd itp
- kouba
- Qualità Juventino
patrząc z góry to wszystkie formacje są tak obstawione jak u nikogo w innym klubie, ale w tym roku cos szwankuje obrona, ale ja myśle że to tylko kwestia czasu i będzie wszystko grało i juve będzie wygrywac wszystko 

- fanka-juve
- Juventino
jasne że atak ale Nedved i spółka w pomocy też dużo robią ale jednak stawiam na atak z Trezeguetem Alexem i Marco na czele nie mozna tez innych pominąć...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Wydaje mi się że w Juve wszystkie formacje są na tym samym, bardzo wysokim poziomie. Wszędzie mamy świetnych piłkarzy
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak takkk, ja się zgodzęJuveQL pisze:Jeszcze rok lub dwa lata temu musiałbym napisać:
1. Obrona
2. Pomoc
3. Atak
Jednak w tym sezonie jest dokładnie odwrotnie:
1. Atak
2. Pomoc
3. Obrona
Mysle ze wiekszosc osob zgodzi sie ze mna 8)

Chociaż czasem zastanawiam się czy pomoc nie jest naszą najlepszą formacją...