Liga Mistrzów 2010/11
- deszczowy
- Juventino

No tak, przecież "wielka Barcelonka" musi przejść dalej.... Rzygać się chce.
- Slim
- Juventino

Wole ich niz Real ;-) Nie przezylbym cieszacego sie Realu z pucharu, a tak rosna szanse ze Manchester wygra ;-)deszczowy pisze:No tak, przecież "wielka Barcelonka" musi przejść dalej.... Rzygać się chce.
- Kubba
- Juventino

Po tym meczu jedno wielkie ---> :rotfl:
Nie lubię Realu, nie lubię Barcelony, ale jeszcze bardziej nie lubię Starka. Beznadziejne sędziowanie, a podsumowaniem jego dzisiejszej pracy jest odesłanie Pepe, za faul, który kwalifikował się najwyżej na żółty kartonik.
Nie lubię Realu, nie lubię Barcelony, ale jeszcze bardziej nie lubię Starka. Beznadziejne sędziowanie, a podsumowaniem jego dzisiejszej pracy jest odesłanie Pepe, za faul, który kwalifikował się najwyżej na żółty kartonik.
- Eric6666
- Juventino

Pedro i Sergio są tak żenujący, że miałem ochotę wyrzucić telewiZor za okno. Pedro wbiega na obrońcę i trzyma się za "ryj" -_- dziewczynki z farsy, nie lubię Realu też, ale zawsze Juve ich biło, więc wolę ich niż aktorków.Castiel pisze:Ta czerwona kartka to jakaś kpina...
Za to Pedro i Sergio grają dalej...aktorstwo ma szanse.
Ps. czemu komentator co spotkanie i co błąd Pique wspomina o SHakirze? zazdrości mu? czy złapał "świeżego" newsa i szpanuje.
Ps. drugi gol Messiego czapki z głów, za to ogromy ! dla obrońców, którzy nadal nie widzą, że stając przed Messim jest większa szansa, niż stać obok niego.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A więc jednak Barcelona. Mecz generalnie wyrównany, mógł się momentami podobać. Messi wygrał Barcelonie mecz. Szykuje nam się finał Barca - MU. Z dwojga złego chyba już lepiej niech Barcelona ma tytuł.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wiem, co bierze Messi, ale chcę to samo. :shock: Absolutnie genialny zawodnik, który potrafi zrobić coś z niczego. Barcelona biła głową w ścianę, ale od czego ma tego konusa z Argentyny... Mega.
Czerwona kartka dla Pepe to zdecydowana przesada, w o wiele większym stopniu na czerwo zasłużył w końcowej fazie spotkanie Adebayor.
No to mamy tegorocznych finalistów. Ciekawe, czy historia zatoczy koło...
Czerwona kartka dla Pepe to zdecydowana przesada, w o wiele większym stopniu na czerwo zasłużył w końcowej fazie spotkanie Adebayor.
No to mamy tegorocznych finalistów. Ciekawe, czy historia zatoczy koło...
- Pan Mietek
- Juventino

Tak wszyscy chwalili Pepe ale miałem jakieś dziwne przeczucie, że znowu coś odwali
I wg mnie to ewidentna czerwona. Ale widzę, że hejterów Barcy coraz więcej
Dodam, że na czerwo zasłużył też Marcelo a Adebayor tak na dobrą sprawę też mógł dostać.
Ale ja nie cierpię Busquetsa, gość ciągle się tarza po ziemi. Ale kibice Barcelony też go nie trawią
Aha i pozdrawiam też tych co wyzywali i śmiali się z Afellaya - gość uznał, że bycie jokerem w być może najlepszej drużynie świata jest fajniejsze niż kiszenie się w słabszej drużynie a tak to swoje do tego triumfu dołożył.
Skład finału CL już chyba przesądzony - będzie powtórka sprzed 2 lat.
Ale ja nie cierpię Busquetsa, gość ciągle się tarza po ziemi. Ale kibice Barcelony też go nie trawią
Aha i pozdrawiam też tych co wyzywali i śmiali się z Afellaya - gość uznał, że bycie jokerem w być może najlepszej drużynie świata jest fajniejsze niż kiszenie się w słabszej drużynie a tak to swoje do tego triumfu dołożył.
Skład finału CL już chyba przesądzony - będzie powtórka sprzed 2 lat.
- Fonczek1947
- Juventino

Real już nie ma najmniejszych szans wywieźć dwubramkową przewagę z Camp Nou ;/
Juventusie, kiedy Ty dojdziesz do tej fazy rozgrywek?
Juventusie, kiedy Ty dojdziesz do tej fazy rozgrywek?
Chyba nigdy nie widziałeś w akcji Marco Motty albo Martineza ;]Smok-u pisze: Jestem Fapaczem, jeżeli chodzi o Messiego, zdecydowanie najlepszy piłkarz na świecie.
- Ciro85
- Juventino

A co do czego to wszyscy gadaja, że Włosi są niby największymi aktorami ehhhEric6666 pisze:
Pedro i Sergio są tak żenujący, że miałem ochotę wyrzucić telewiZor za okno. Pedro wbiega na obrońcę i trzyma się za "ryj" -_- dziewczynki z farsy, nie lubię Realu też, ale zawsze Juve ich biło, więc wolę ich niż aktorków.
- deszczowy
- Juventino

:shock:Mietson pisze:Tak wszyscy chwalili Pepe ale miałem jakieś dziwne przeczucie, że znowu coś odwaliI wg mnie to ewidentna czerwona.
Mieciu... jakbym Cię nie lubił... to chyba powinieneś sobie kieliszek czegoś innego, niż rumianek na noc strzelić.
- Kubba
- Juventino

Marcelo zachował się chamsko, pokazał buractwo i zasłużył na czerwoną... Pepe nie zrobił tego specjlanie (aż chce się powiedzieć "o dziwo!"Mietson pisze:I wg mnie to ewidentna czerwona. Ale widzę, że hejterów Barcy coraz więcejDodam, że na czerwo zasłużył też Marcelo a Adebayor tak na dobrą sprawę też mógł dostać.
Well done! Well done! Well done!
Pedro i Buskets za tą maniane z łapaniem się za twarz i robienie cyrku z niczego powinni dostać kartki... Po tylu takich teatrzykach powinno być jakieś zawieszenie. A nasz Milos mógł dostać zawiasy... 8)
- dawid1897
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Nie ma kogoś takiego jak najlepszy piłkarz na świecie. To nie jest kurna tenis.
Barca - ManU hmm, obu drużyn nie cierpię ale wolę żeby to jednak czerwone diabły wygrały tą edycję.
Ciekawe za ile lat zobaczymy Juventus w półfinale LM? Zniszczyli nas, dziady.
Barca - ManU hmm, obu drużyn nie cierpię ale wolę żeby to jednak czerwone diabły wygrały tą edycję.
Ciekawe za ile lat zobaczymy Juventus w półfinale LM? Zniszczyli nas, dziady.
FORZA JUVE!!!