Liga Mistrzów 2010/11
- kosciu88
- Juventino

Moze byc roznie, w drugiej polowie Chelsea cisnela a Man Utd kontrowal, jeszcze nic nie jest pewne. No i 2 1 dla Chelsea daje im awans wiec wszystko jest mozliwe.Negri pisze:
Pytanie do tych, co oglądali MU - pozamiatane już? Czy Chelsea może wygrać 2-0 w rewanżu?
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Poza tym, mogło być równie dobrze 1:1 lub 2:1 dla Chelsea (vide ten nieszczęsny słupek i dobitka wybita z linii końcowej, niepodyktowany karny w końcówce meczu). Jak dla mnie to wszystko jeszcze się może zdarzyć.kosciu88 pisze:Moze byc roznie, w drugiej polowie Chelsea cisnela a Man Utd kontrowal, jeszcze nic nie jest pewne. No i 2 1 dla Chelsea daje im awans wiec wszystko jest mozliwe.Negri pisze:
Pytanie do tych, co oglądali MU - pozamiatane już? Czy Chelsea może wygrać 2-0 w rewanżu?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pan Mietek
- Juventino

Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy. W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.lenor pisze:Jeśli ktoś ma szanse ograć Barcę to wydaje mi się, że może zrobić to tylko ManU. Real to indywidualności, Barca to drużyna.steru pisze:Czyli wszystko zgodnie z przewidywaniami.
Jeśli ktoś ma Barcelonę zatrzymać to właśnie Real.
- steru
- Qualità Juventino

Oczywiście, że Manchester jest w stanie pokonać Barceloną. Uważam jedynie, że Mourinho jako trener jest w stanie tak ustawić i zmotywować piłkarzy, że jego szanse z Barceloną będą większe. Szczególnie, że już w tym sezonie zaliczył przeciwno Barcelonie wpadkę i jego ambicja jest podrażniona.Mietson pisze:Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy.
Słowo zniszczyć tu nie pasuje.Mietson pisze:W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.
- Pan Mietek
- Juventino

Real osiągnie najlepszą dyspozycję w drugiej połowie drugiego roku pracy Mourinho - tak jak inter. Obecnie, Real nie ma większych szans w walce z Barcą wg mnie.steru pisze:Oczywiście, że Manchester jest w stanie pokonać Barceloną. Uważam jedynie, że Mourinho jako trener jest w stanie tak ustawić i zmotywować piłkarzy, że jego szanse z Barceloną będą większe. Szczególnie, że już w tym sezonie zaliczył przeciwno Barcelonie wpadkę i jego ambicja jest podrażniona.Mietson pisze:Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy.
Pokonać?steru pisze:Słowo zniszczyć tu nie pasuje.Mietson pisze:W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
Barca teraz będzie miała dwie ciężkie przeszkody do wzięcia: Real w półfinale i prawdopodobnie MU/Chelsea w finale.
Stawiam na finał Barca - MU.
ManU ma solidne przesłanki tu temu by zagrać z Barceloną dobry mecz i zwyciężyć, a na pewno ma większe powody do optymizmu, powołam się na wnioski poprzedników: ManU to zespół kompletny, jedenastka ludzi w której wszyscy piłkarze są na równym, wysokim poziomie, nie ma w MU słabych punktów. Ponadto, drużyny Jose M. osiągają szczyt i rąbią wszystkich zawsze w drugim sezonie jego pracy. Tak więc Real jeszcze nie w tym roku, ale za rok będą niezwykle groźni i w lidze, i w LM.
Stawiam na finał Barca - MU.
ManU ma solidne przesłanki tu temu by zagrać z Barceloną dobry mecz i zwyciężyć, a na pewno ma większe powody do optymizmu, powołam się na wnioski poprzedników: ManU to zespół kompletny, jedenastka ludzi w której wszyscy piłkarze są na równym, wysokim poziomie, nie ma w MU słabych punktów. Ponadto, drużyny Jose M. osiągają szczyt i rąbią wszystkich zawsze w drugim sezonie jego pracy. Tak więc Real jeszcze nie w tym roku, ale za rok będą niezwykle groźni i w lidze, i w LM.
- pan Zambrotta
- Juventino

I co Kamilku, dalej płaczesz że nie puścili ManU i Twoją ukochana Chelsea ?
Szkoda Szachtaru, w drugiej połowie podwinęli jaja. Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
Szkoda Szachtaru, w drugiej połowie podwinęli jaja. Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

A Barca ma jakiś słaby punkt? Kontuzje Puyola i Abidala chybaNegri pisze:ManU to zespół kompletny, jedenastka ludzi w której wszyscy piłkarze są na równym, wysokim poziomie, nie ma w MU słabych punktów.
Angielski mecz był znacznie ciekawszy niż kanonada Barcy. Nie wiem do czego pijesz teraz.pan Zambrotta pisze:I co Kamilku, dalej płaczesz że nie puścili ManU i Twoją ukochana Chelsea ?![]()
- pan Zambrotta
- Juventino

To chyba mamy inne odczucia.Ouh_yeah pisze:Angielski mecz był znacznie ciekawszy niż kanonada Barcy. Nie wiem do czego pijesz teraz.
- Negri
- Juventino

Czytaj ze zrozumieniem, cycu.Ouh_yeah pisze:A Barca ma jakiś słaby punkt? Kontuzje Puyola i Abidala chyba![]()
Porównywałem Real z ManU, nie MU z Barcą.
Obronie Barcy wczoraj też nieraz zdarzyło się machnąć, swoją drogą, więc masz trochę racji.
No nie wiem... skąd w ogóle taki wniosek? Chociaż z taką chwiejną obroną Barcelony jak wczoraj...pan Zambrotta pisze:Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
- pan Zambrotta
- Juventino

Jak zobaczyłem wczorajszą grę w obronie Barcelony, to się za głowę złapałem. A Mourinho głupi nie jest.Negri pisze:No nie wiem... skąd w ogóle taki wniosek? Chociaż z taką chwiejną obroną Barcelony jak wczoraj...pan Zambrotta pisze:Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
- Negri
- Juventino

Masz rację z tą grą obronną Barcy, też to zauważyłem.pan Zambrotta pisze:Jak zobaczyłem wczorajszą grę w obronie Barcelony, to się za głowę złapałem. A Mourinho głupi nie jest.
Tylko, że w przodzie dalej Barca robi sieczkę z każdej defensywy, wątpię, czy Real utrzyma się na 1-2 bramki z tyłu w każdym z meczów, bo strzelić w tej chwili gola Barcelonie nie jest jakimś strasznym wyzwaniem. Nieosiągalnym jest strzelić jednego więcej.
- pan Zambrotta
- Juventino

Hiddink postawił autobus i się mu 'prawie' udało. Wiem, prawie.... ale jedna akcja Iniesty to przypadek. Barca waliła głową w mur.
Ale dotąd Barca nie miała problemów w LM. Gorzej będzie jak Guardiola stanie w szranki z Ancelotti, Fergusonem czy Mourinho. A w obronie mu zabraknie Puziola.
Ale dotąd Barca nie miała problemów w LM. Gorzej będzie jak Guardiola stanie w szranki z Ancelotti, Fergusonem czy Mourinho. A w obronie mu zabraknie Puziola.
- Negri
- Juventino

Ouh_yeah pisze:Cycu.

Wątpię, czy Real Mourinho jest tak dobrze zorganizowany w defensywie jak była zorganizowana Chelsea Hiddinka. I chyba Real nie ma aż tak klasowych obrońców jak The Blues.pan Zambrotta pisze:Hiddink postawił autobus i się mu 'prawie' udało. Wiem, prawie.... ale jedna akcja Iniesty to przypadek. Barca waliła głową w mur.
Nie gadaj, mieli w 1/8 dwumecz z Arsenalem.pan Zambrotta pisze:Ale dotąd Barca nie miała problemów w LM. Gorzej będzie jak Guardiola stanie w szranki z Ancelotti, Fergusonem czy Mourinho. A w obronie mu zabraknie Puziola.
A co do Puziola - faktycznie, jego brak w środku jest widoczny, jak wczoraj.