Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 09:23

Negri pisze:
Pytanie do tych, co oglądali MU - pozamiatane już? Czy Chelsea może wygrać 2-0 w rewanżu?
Moze byc roznie, w drugiej polowie Chelsea cisnela a Man Utd kontrowal, jeszcze nic nie jest pewne. No i 2 1 dla Chelsea daje im awans wiec wszystko jest mozliwe.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 09:47

kosciu88 pisze:
Negri pisze:
Pytanie do tych, co oglądali MU - pozamiatane już? Czy Chelsea może wygrać 2-0 w rewanżu?
Moze byc roznie, w drugiej polowie Chelsea cisnela a Man Utd kontrowal, jeszcze nic nie jest pewne. No i 2 1 dla Chelsea daje im awans wiec wszystko jest mozliwe.
Poza tym, mogło być równie dobrze 1:1 lub 2:1 dla Chelsea (vide ten nieszczęsny słupek i dobitka wybita z linii końcowej, niepodyktowany karny w końcówce meczu). Jak dla mnie to wszystko jeszcze się może zdarzyć.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 10:48

lenor pisze:
steru pisze:Czyli wszystko zgodnie z przewidywaniami.

Jeśli ktoś ma Barcelonę zatrzymać to właśnie Real.
Jeśli ktoś ma szanse ograć Barcę to wydaje mi się, że może zrobić to tylko ManU. Real to indywidualności, Barca to drużyna.
Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy. W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 11:00

Mietson pisze:Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy.
Oczywiście, że Manchester jest w stanie pokonać Barceloną. Uważam jedynie, że Mourinho jako trener jest w stanie tak ustawić i zmotywować piłkarzy, że jego szanse z Barceloną będą większe. Szczególnie, że już w tym sezonie zaliczył przeciwno Barcelonie wpadkę i jego ambicja jest podrażniona.
Mietson pisze:W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.
Słowo zniszczyć tu nie pasuje.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 11:06

steru pisze:
Mietson pisze:Popieram. Jeśli ktoś ma znaleźć patent na Barcę to będzie to doświadczony trener mający doświadczonych i zgranych piłkarzy.
Oczywiście, że Manchester jest w stanie pokonać Barceloną. Uważam jedynie, że Mourinho jako trener jest w stanie tak ustawić i zmotywować piłkarzy, że jego szanse z Barceloną będą większe. Szczególnie, że już w tym sezonie zaliczył przeciwno Barcelonie wpadkę i jego ambicja jest podrażniona.
Real osiągnie najlepszą dyspozycję w drugiej połowie drugiego roku pracy Mourinho - tak jak inter. Obecnie, Real nie ma większych szans w walce z Barcą wg mnie.
steru pisze:
Mietson pisze:W tym starciu nadal Barca będzie faworytem ale sądzę, że tylko United może ich zniszczyć.
Słowo zniszczyć tu nie pasuje.
Pokonać?

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 11:18

Barca teraz będzie miała dwie ciężkie przeszkody do wzięcia: Real w półfinale i prawdopodobnie MU/Chelsea w finale.

Stawiam na finał Barca - MU.

ManU ma solidne przesłanki tu temu by zagrać z Barceloną dobry mecz i zwyciężyć, a na pewno ma większe powody do optymizmu, powołam się na wnioski poprzedników: ManU to zespół kompletny, jedenastka ludzi w której wszyscy piłkarze są na równym, wysokim poziomie, nie ma w MU słabych punktów. Ponadto, drużyny Jose M. osiągają szczyt i rąbią wszystkich zawsze w drugim sezonie jego pracy. Tak więc Real jeszcze nie w tym roku, ale za rok będą niezwykle groźni i w lidze, i w LM.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 12:25

I co Kamilku, dalej płaczesz że nie puścili ManU i Twoją ukochana Chelsea ? :(

Szkoda Szachtaru, w drugiej połowie podwinęli jaja. Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 12:26

Negri pisze:ManU to zespół kompletny, jedenastka ludzi w której wszyscy piłkarze są na równym, wysokim poziomie, nie ma w MU słabych punktów.
A Barca ma jakiś słaby punkt? Kontuzje Puyola i Abidala chyba :prochno:
pan Zambrotta pisze:I co Kamilku, dalej płaczesz że nie puścili ManU i Twoją ukochana Chelsea ? :(
Angielski mecz był znacznie ciekawszy niż kanonada Barcy. Nie wiem do czego pijesz teraz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 12:33

Ouh_yeah pisze:Angielski mecz był znacznie ciekawszy niż kanonada Barcy. Nie wiem do czego pijesz teraz.
To chyba mamy inne odczucia.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 12:46

Ouh_yeah pisze:A Barca ma jakiś słaby punkt? Kontuzje Puyola i Abidala chyba :prochno:
Czytaj ze zrozumieniem, cycu.
Porównywałem Real z ManU, nie MU z Barcą.

Obronie Barcy wczoraj też nieraz zdarzyło się machnąć, swoją drogą, więc masz trochę racji.
pan Zambrotta pisze:Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
No nie wiem... skąd w ogóle taki wniosek? Chociaż z taką chwiejną obroną Barcelony jak wczoraj...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 12:49

Negri pisze:
pan Zambrotta pisze:Myślę, że w pojedynku Real-Barca w LM, górą będzie Mourinho.
No nie wiem... skąd w ogóle taki wniosek? Chociaż z taką chwiejną obroną Barcelony jak wczoraj...
Jak zobaczyłem wczorajszą grę w obronie Barcelony, to się za głowę złapałem. A Mourinho głupi nie jest.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 13:03

pan Zambrotta pisze:Jak zobaczyłem wczorajszą grę w obronie Barcelony, to się za głowę złapałem. A Mourinho głupi nie jest.
Masz rację z tą grą obronną Barcy, też to zauważyłem.

Tylko, że w przodzie dalej Barca robi sieczkę z każdej defensywy, wątpię, czy Real utrzyma się na 1-2 bramki z tyłu w każdym z meczów, bo strzelić w tej chwili gola Barcelonie nie jest jakimś strasznym wyzwaniem. Nieosiągalnym jest strzelić jednego więcej.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 13:06

Hiddink postawił autobus i się mu 'prawie' udało. Wiem, prawie.... ale jedna akcja Iniesty to przypadek. Barca waliła głową w mur.
Ale dotąd Barca nie miała problemów w LM. Gorzej będzie jak Guardiola stanie w szranki z Ancelotti, Fergusonem czy Mourinho. A w obronie mu zabraknie Puziola.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 13:13

Negri pisze:Czytaj ze zrozumieniem, cycu.
Porównywałem Real z ManU, nie MU z Barcą.
Ale pisałeś w kontekście szans w pojedynku z Barcą :smile: Cycu.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 13:27

Ouh_yeah pisze:Cycu.
Obrazek
pan Zambrotta pisze:Hiddink postawił autobus i się mu 'prawie' udało. Wiem, prawie.... ale jedna akcja Iniesty to przypadek. Barca waliła głową w mur.
Wątpię, czy Real Mourinho jest tak dobrze zorganizowany w defensywie jak była zorganizowana Chelsea Hiddinka. I chyba Real nie ma aż tak klasowych obrońców jak The Blues.
pan Zambrotta pisze:Ale dotąd Barca nie miała problemów w LM. Gorzej będzie jak Guardiola stanie w szranki z Ancelotti, Fergusonem czy Mourinho. A w obronie mu zabraknie Puziola.
Nie gadaj, mieli w 1/8 dwumecz z Arsenalem.
A co do Puziola - faktycznie, jego brak w środku jest widoczny, jak wczoraj.

ODPOWIEDZ