Juventus - Brescia 2-0
- Yari
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:Przecież wcale do mediolanu nie pojechał, milan ma taką samą różnicę bramek jak my ( chyba 12-3, a my mamy 16-7) więc bilans 9.fanka pisze:dokładnie :-D wiec Zbysiontko ciesz sie puki mozesz...Yari pisze:
Za tydzień błyskawicznie zawróci i pojedzie gdzie jest jego prawowite miejsce czyli do Turynu:):)
A zbysiontko chyba poniosła fantazja.
Świetnie, że mamy GIGGIEGO on jest niezastąpiony. Nareszcie nie straciliśmy bramy. teraz rozwalimy milan 2-0 i będzie git
niestety jednak do milanu. Nie policzyłeś bramek za dzisiejszą koljke a z niej wychodzi że milan ma różnice 12 a Juve 11. Ale i tak za tydzień Juve wróci na fotel:):).
- Jaro
- Juventino
Jesteśmy po prostu najlepsi!!!!!!!!
Buffon broni karnego Nedved strzela jeden z najładniejszych goli w karierze,Treze jak zawsze zdobywa bramkę.Juventus gra fenomenalnie.Czekam z niecierpiwością na mecz z Milanem.
POKAŻEMY KTO RZĄDZI W ITALLI!!!!!!!!!!!!!!!!
Buffon broni karnego Nedved strzela jeden z najładniejszych goli w karierze,Treze jak zawsze zdobywa bramkę.Juventus gra fenomenalnie.Czekam z niecierpiwością na mecz z Milanem.
POKAŻEMY KTO RZĄDZI W ITALLI!!!!!!!!!!!!!!!!
- Alexxxxx
- Juventino
Grande Juve :!: Juventus duo Bescia Calcio zero ( zapachniało meczem z Realem
) Jestem bardzo szcześliwy. Wygraliśmy. Buffon obronił karnego wykonywanego przez Baggio. Super. Wreszcie czyste konto. Widąć siła i forma Juve rośnie, a jak wróci Alex to wtedy bedziemy góry przeskakiwać z łatwoaścią :deviL: Więc Grande Juve :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- e-kacper
- Juventino
... mam nadzieje że juve nie bedzie tracił bramek, ostatni mecz w którym zachowaliśmy czyste konto to spotkanie z Regginą ale przynajmniej strzelami duzo bramek no przynajnmiej więcej niż w zeszłym sezonie i zawsze więcej o przynajmniej jedną niż przeciwnik.

- fanka-juve
- Juventino
dla mnie najwazniejsze jest to ze nadal juva jest niepokonana w lidze i ze znowu zdobyla 3 pkt. a to ze sie nie wysilala to juz co innego Brawo Treze i Nedevd
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo cieszy zwycięstwo co jest rzeczą normalną 8)
Na dodatek wygraliśmy do ,,0'' co cieszy podwójnie.
Najpier prawdziwą klasą błysną Buffon 8)
Potem NEDVED, ludzie jaki gol :!: :!: :!: Ja pierdzile, właśnie przed chwilą ściągnełem i już 10 raz oglądam
kurde coś niesamowitego! Złota piłka jego!
Potem Treze, bardzo dobra forma tego zawodnika. Szkoda, że Miccoli mnic niestrzelił, miał pecha
W sumie mecz podobno bardzo dobry w wykonianiu JUVE :twisted:
Co do koszulek jak mi mówił juveluck to są to nasze 3, lecz tylko na Serie A, w LM mamy pasy i róż
Potem NEDVED, ludzie jaki gol :!: :!: :!: Ja pierdzile, właśnie przed chwilą ściągnełem i już 10 raz oglądam

Potem Treze, bardzo dobra forma tego zawodnika. Szkoda, że Miccoli mnic niestrzelił, miał pecha

Co do koszulek jak mi mówił juveluck to są to nasze 3, lecz tylko na Serie A, w LM mamy pasy i róż

- kouba
- Qualità Juventino
tak musze też potwierdzic że bramka Nedveda była pasjonująca, a bramka treze to było tylko dopełnienie formalności, ale strzelił....Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Bardzo cieszy zwycięstwo co jest rzeczą normalną 8)Na dodatek wygraliśmy do ,,0'' co cieszy podwójnie.
Potem NEDVED, ludzie jaki gol :!: :!: :!: Ja pierdzile, właśnie przed chwilą ściągnełem i już 10 raz oglądamkurde coś niesamowitego! Złota piłka jego!
Potem Treze, bardzo dobra forma tego zawodnika. Szkoda, że Miccoli mnic niestrzelił, miał pechaW sumie mecz podobno bardzo dobry w wykonianiu JUVE :twisted:
Co do koszulek jak mi mówił juveluck to są to nasze 3, lecz tylko na Serie A, w LM mamy pasy i róż![]()
- Johnny777
- Juventino
...no cóż.."zarabia" na swój charakterystyczny zwrot (jak ja z gardłowym klubem ?BIGGI pisze:Ehh te kobiety..... :? :? :? :?fanka-juve pisze: nadal juva jest niepokonana
A co do meczu z Brescią to nareszcie do zera! Bo to daje podstawy aby sądzić że w meczu z Sami Wiecie Kim.. (kolejny taki klub? :twisted: ) nie stracimy bramek... :twisted:
No i zgadzam się z Medi - granatowe koszulki rulezzzzzz!
- JuveQL
- Juventino
Nareszcie zero na koncie przeciwnika :!: Jak tak patrze na tabele to oczom nie wierze. Siedem kolejek na koncie i Juve ma az 7 straconych bramek :shock: :shock: :shock: Ale na szczecie skutecznosc nie zawodzi naszych strzelcow wiec jakos idzie
Bramka Nedveda....achhhhhhhh
Bramka Nedveda....achhhhhhhh

- kouba
- Qualità Juventino
ma ktoś...hajdix pisze:Ma ktoś linka do bramki Nedveda??

http://216.127.66.92/~admin200/goals/goals.htm