Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:36

to jest najgorsze w tym wszystkim że ma kasy jak lodu i może wszystko :evil:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:51

Łukasz.juventihno pisze:ja zazdroszcze chelsiem ze ma takiego prezydenta.Jakby juve milo takiego dupka to by wymiatali ja cholera.
A po co nam taki ktoś. Przecież i tak jesteśmy najlepsi, a ja bym nie chciał żeby JUVE się takie zrobiło, że wykupuje samych "gwiazdorów".

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 18:08

pewnie ten tamat zostanie zaraz zamknięty, bo o panu Abramowiczu jest juzza duzo mowy, co on nas obchodzi :?: przeciez jeszcze nikogo nie kupił z juve, to czego my sie go czepiamy, ma pieniądze to nich sobie kupuje, jak mu wyjdą te transfery to mu sie to zwróci, a jak nie to bedzie miał pecha i pretensje tylko do siebie :!:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 19:32

Może zaraz założymy nowy pokój "Abramowicz" 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 19:50

Może i trovhę te jego zakupy są wkurzające, ale nie można powiedzieć że za dużo sobie pozwala, jakby chciał to niech kupuje nawet pałac kultury i nauki. Ale nie znaczy to że można mu sprzedać najlepszych zawodników nawet za wielką kasę

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 17:42

Ej stary.Rano cie kury budzą???
Bo to brzmi dziwnie lepiej zmień "SE" jezyk bo na forum dziko sie to czyta <respekt>
ja cie nie obraziłem!!!

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 17:47

wicior pisze:Ej stary.Rano cie kury budzą???
Bo to brzmi dziwnie lepiej zmień "SE" jezyk bo na forum dziko sie to czyta <respekt>
ja cie nie obraziłem!!!
:shock: :shock: :shock:
Wytłumaczy mi ktoś co tu jest napisane ???

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
CuMeL__

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 18:14

hehe to ejst frajer..nieaniwdze hama nech dizie leiej pedzic ro rosji wode haha...wogule to ejst niemozliwe kupic chelsea masakra..szkoda mi wgule pisac o nich..toejst nieadokfatne z tym co sie dziejew europejskiej pilce...ma aksekpi pare matolow ktorzy leca na kase id... mu liza za rzeproszeniem i mysli ze bedzie wielki ..ah nie chce sie denerwowac..przyszlo by im grac z takim juve manchesterem czy kims to nawet nie pierneliby..fuksiarze dzis kolejny mecz fuksem wygraly palyhehe :>> stzrala ..i pozdro dla holsow

Hooligans
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 19:28

CuMeL__ pisze:hehe to ejst frajer..nieaniwdze hama nech dizie leiej pedzic ro rosji wode haha...wogule to ejst niemozliwe kupic chelsea masakra..szkoda mi wgule pisac o nich..toejst nieadokfatne z tym co sie dziejew europejskiej pilce...ma aksekpi pare matolow ktorzy leca na kase id... mu liza za rzeproszeniem i mysli ze bedzie wielki ..ah nie chce sie denerwowac..przyszlo by im grac z takim juve manchesterem czy kims to nawet nie pierneliby..fuksiarze dzis kolejny mecz fuksem wygraly palyhehe :>> stzrala ..i pozdro dla holsow
umiesz Ty pisać :shock:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 19:43

kouba pisze:
CuMeL__ pisze:hehe to ejst frajer..nieaniwdze hama nech dizie leiej pedzic ro rosji wode haha...wogule to ejst niemozliwe kupic chelsea masakra..szkoda mi wgule pisac o nich..toejst nieadokfatne z tym co sie dziejew europejskiej pilce...ma aksekpi pare matolow ktorzy leca na kase id... mu liza za rzeproszeniem i mysli ze bedzie wielki ..ah nie chce sie denerwowac..przyszlo by im grac z takim juve manchesterem czy kims to nawet nie pierneliby..fuksiarze dzis kolejny mecz fuksem wygraly palyhehe :>> stzrala ..i pozdro dla holsow
umiesz Ty pisać :shock:

Zapewniam Cie że umie:):). On tak zawsze:):).

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 19:55

Noodels napisał:
JaK Kupi Jakiegos pIŁKARZA Z JUVE TO JA PROPONUJE JECHAC DO LONDYNU I MU DYNAMIT W ### WSADZIC

Popieram tą prpozycję, ciekawe czy by nową ### też sobie kupił

Popieram ich propozycję, wsadzić ten dynamit mu w #### :evil: To zresztą jest bez sensu np.
-Cudicini zawinił przy paru akcjach, ale to nie powód żeby odrazu kupywać gwiazdy :!:
Ale to nic on jest głupi nie ja TYLKO ZDALA PRECZ MI OD JUVE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EG85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 22:52

Jestem tutaj pewnie jedyna osoba, ktora kibicuje temu klubowi Co wy o nim sadzicie :?: :?: :?:

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 22:55

Khe khe. No i przybyl na nasze forum kibic Chelsey :D. Ciekawe jaka bedzie mial nazwe. Chelseyowiec?? Chelseyczyk?? A moze The Blues :P.

A co do Chelsey, to wszstko jest wporzo dopuki pan R.A. (nie, nie Salvadore ;P) trzyma sie zdala od zawodnikow Juve. No chyba ze chce kupic Davidsa, to prosze bardzo ;P.

R.A Salvatore chyba że mówimy o kim innym :DD

Jako Moderator witam cie na Forum Juventusu.

Dam ci dwie dobre rady.
1 Przeczytaj regulamin i go stosuj.

2. Zbyt duzo nie krytukuj Juve bo będziesz miaał duzo wrogów(hehe)
nie żartuje kazda krytyka jest dobra jesli będzi poparta odpowiednimi argumentami.

Ciekawe jaki bedzie miał przydomek :)

srali muszki będzie wiosna
EG85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 23:26

hehe wiedzialem ze ktos tak powie ... powody sa jasne (abramovicz kupuje gwiazdy) - mnie tez to denerwuje bo gdzie byli wszyscy kiedy nie bylo abramovicza .. kiedy grali w cwiercfinale LM z barcelona 99/00 i odpadli????? wtedy raczej prawie wszyscy obstawiali wielka barce

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 23:27

ja do Ciebie nic nie mam, i sie ciesze ze pszyszłeś na nasze forum, wole takich kibicó niż takiego milanu, przynajmniej nie będzie to kolejny z klubu włoskiego, teraz będzie bardziej europejsko
P.S przyszłeś tu bo sie chcesz dowiadywac kogo to nowego chce pan Abramowić kupić z juve :?: :D :D
-------------------WITAMY NA NASZYM FORUM--------------------------------

ODPOWIEDZ