HipHopowa strona Forum.
- DiaVolO
- Juventino
Płyta już wyszła jakiś czas temu ale i tak się zapytam,jakie macie odczucia słuchając nowego Ice Cube'a ? Według mnie bardzo dobry krążek kocham tego starego wkurzonego Cube'a a kawałki No Country For Young Man,Hood Robbin jak i I Rep That West wciskają w fotel,bardzo fajnie się go słucha,dobry klimat,zarówno lirycznie,technicznie jak i muzycznie na wysokim poziomie ;]
- sk1le
- Juventino
DiaVolO pisze:Płyta już wyszła jakiś czas temu ale i tak się zapytam,jakie macie odczucia słuchając nowego Ice Cube'a ? Według mnie bardzo dobry krążek kocham tego starego wkurzonego Cube'a a kawałki No Country For Young Man,Hood Robbin jak i I Rep That West wciskają w fotel,bardzo fajnie się go słucha,dobry klimat,zarówno lirycznie,technicznie jak i muzycznie na wysokim poziomie ;]
Według mnie Ice Cube'a można bez wątpienia zaliczyć do ścisłej czołówki amerykańskiego rapu. Do tego grona zaliczyłbym także Vinnie Paz'a - polecam tego gościa tym, którzy jeszcze nie zdążyli się zapoznać z jego kawałkami

PS. Ten kawałek miażdży
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://www.sklep.maxflorec.pl/product_i ... cts_id=130
RAH!M – Amplifikacja – płyta kolekcjonerska
Amplifikacja to specjalna limitowana płyta zawierająca zremiksowane utwory z albumu Podróże Po Amplitudzie, okraszonej kilkoma nowymi utworami nagranymi specjalnie na to wydawnictwo. Promuje je singiel OTC na bicie DiNO z gościnnym udziałem Minixa. Płyta dostępna jest jedynie w sieci oraz na koncertach artysty. Polecamy się pośpieszyć, bo więcej nie będzie!
Opakowanie: digipack
Tracklista:
1. Amplifikacja (prod. DiNO)
2. Sekunda (Vixen Remix)
3. Kawałek (DJ Scof Remix) feat. Majkel & Bu
4. Dzisiaj (Vixen Remix) feat. MiniX
5. Darkside (Adek Remix)
6. Fejm (DonDe Remix) feat. GrubSon & AbradAb
7. OTC (prod. DiNO) feat. MiniX
8. Kropeczka (Karma Remix) feat. Fokus & Śliwka
9. Ciii (DiNO Remix)
10. Pasażer (lukeing forward Remix)
11. Zachęta (DonDe Remix) feat. Ńemy
12. Wiersz (Skorup Remix)
13. Padrone (Adek Remix)
14. Można? (Ludwik Zamenhof Remix) feat. Lilu & Grafit
15. Dinozaury (DonDe Remix)
16. M-ów (Stahu Beats Remix) feat. Fokus & Puq
17. Chęć (prod. Esty Beats) feat. Siwas & Puq
bonus: Pasażer (O.S.T.R & Killing Skills Remix)
Cena 25zł
Na http://www.rahim.pl jest napisane, że "Zapraszam zarazem na spotkanie premierowe, które odbędzie się w środę o 18.30 w sklepie Totem (M-ów, ul.Okrzei 5). Będzie można kupić płytę, zdobyć personalny podpis, czy zdjęcie. Czas umili nam DJ Bambus, który odpali swoje decki."
- sk1le
- Juventino
Fakt bardzo podobni są do siebie

A nasz Leonardo przypomina mi troszeczkę Wilka z Hemp Gru.
http://www.theworldcup2010.net/upload/n ... 171940.jpg
http://c.wrzuta.pl/wi211/5b096b2d000f74 ... 5564552468
Małpa to świetny raper, miałem przyjemność być na jego koncercie i było kozacko.
A czeka ktoś na solo Shellki ?
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dokładnie, jeszcze tylko ośmieszył się zaczepiając Owala w 2007 roku.jarmel pisze:Mi jakoś Scheller nie podchodził nigdy
Tak ogólnie wie ktoś jakie są teraz relacje między Owalem a Shellerem ? I ogólnie jestem ciekaw co Owal wymodzi w swoim epizodzie V, który podobno powstaje, jego rapnastyk i wirus mistrzostwo, ostatnio też dobra forma na mixtape Brudny Zachód.
- jarmel
- Redaktor
Rapnastyk mistrzostwo, później gdzieś przepadł, podobno dlatego, że się zeszmacił tak jak jego starzy kumple tj. Doniu czy Mezo.
Sam dokładnie nie wiem czy rzeczywiście tak źle skończył, jedynie czytałem coś takiego w komentarzach na youtube chyba właśnie pod teledyskiem do rapnastyk
Tak czy inaczej chyba już się wypalił, miał swoje 5 minut które nie wykorzystał, wątpie żeby nawet po udanej płytce zyskał teraz rzesze fanów..
Sam dokładnie nie wiem czy rzeczywiście tak źle skończył, jedynie czytałem coś takiego w komentarzach na youtube chyba właśnie pod teledyskiem do rapnastyk

Tak czy inaczej chyba już się wypalił, miał swoje 5 minut które nie wykorzystał, wątpie żeby nawet po udanej płytce zyskał teraz rzesze fanów..
#AllegriOut