Nowym trenerem interu jest......
- agata
- Juventino
(kurde nie myślałam ze on sie zgodzi) :shock: Alberto Zaccheroni, wiecie co sobie myśle, ze jak szybko zgada się z chłopakami to inter moze dołaczyc do wyścigu po mistrzostwo, to dobry trener jest ,miał nawet prowadzić reprezentacje narodowa, ale może nie dogada sie i będzie tak jak z Lippim :idea:
- juveluck
- Juventino
Czy to jest dobry trener
Dla mnie nie. Co najwyzej sredni. Napewno nie ma takich umiejetnosci by odmienic gre Interu na tyle zeby zdobyli mistrzostwo. Jak zwykle beda w czolowce ale ktok za nami

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z tego co wiem to Zacch miał parę osiągnięć ale chyba stracił już smykałkę do tego zawodu, jest średniakiem.
Ale w piłce wszystko jest możliwe więc trzeba na Inter uwarzać.
Ale w piłce wszystko jest możliwe więc trzeba na Inter uwarzać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Dla potwierdzenia, że trenerem Interu bedzie Zacheroni (juz napewno) daje wam ten swiezy news z triball football:
Inter Milan have appointed former Lazio and AC Milan trainer Alberto Zaccheroni as new head coach following the dismissal of Hector Cuper.
Cuper was sacked yesterday, along with all his backroom staff, after a poor start to the Serie A season.
Zaccheroni is believed to have agreed terms on a two-year contract, worth £2 million.
Corrado Verdelli will be in charge for Tuesday's Champions League tie with Lokomotiv Moscow before Zaccheroni takes up the reigns on Wednesday.
To znaczy mniejwiecej, że podpisał umowe na dwa lata, za kwota 2 miliony funtów i przejmje drużyne w środe , a w meczu z Lokomotivem drużyne poprowadzi Corrado Verdelli . Zobaczymy co bedzie, ale mi się wydaje, ze im nic juz nie pomorze...
Ps. Pozdro Seiru
Inter Milan have appointed former Lazio and AC Milan trainer Alberto Zaccheroni as new head coach following the dismissal of Hector Cuper.
Cuper was sacked yesterday, along with all his backroom staff, after a poor start to the Serie A season.
Zaccheroni is believed to have agreed terms on a two-year contract, worth £2 million.
Corrado Verdelli will be in charge for Tuesday's Champions League tie with Lokomotiv Moscow before Zaccheroni takes up the reigns on Wednesday.
To znaczy mniejwiecej, że podpisał umowe na dwa lata, za kwota 2 miliony funtów i przejmje drużyne w środe , a w meczu z Lokomotivem drużyne poprowadzi Corrado Verdelli . Zobaczymy co bedzie, ale mi się wydaje, ze im nic juz nie pomorze...
Ps. Pozdro Seiru
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Yari
- Juventino
oceniać będziemy go dopiero po tym sezonie. Mało wiem niestety o tym trenerze. Ale sądze że naprawde może pomóc interowi. Mój kumpel ( fan interu) mówi że w końcu da pograć Recobie - podobno Cuper nie widział go w składzie ( mnie inter nie interesuje):):).
- fanka-juve
- Juventino
albo i jeszcze szybciej
on nic z Interem nie zrobi juz Inter juz jest na straconej pozycji w tym sezonie moze w przyszlym...w co tez watpie

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!