LE (gr. A) [03]: Salzburg 1-1 JUVENTUS
- Donnie
- Juventino
Środek pola nie istnieje, skrzydła nie isntnieją, nasze akcje wyprowadza tylko Del Piero. Amauri nawet nieźle, jak na to, czym karmią go skrzydłowi.
Najgorszy dla mnie Sissoko, jakby umiał uczciwie piłkę przyjać, to mogliśmy prowadzić. Do zmiany też Pepe, wiadomo kto za niego.
Zdaje się, że ten puchar, to my oblewamy ciepłym moczem.
Najgorszy dla mnie Sissoko, jakby umiał uczciwie piłkę przyjać, to mogliśmy prowadzić. Do zmiany też Pepe, wiadomo kto za niego.
Zdaje się, że ten puchar, to my oblewamy ciepłym moczem.
- Kubba
- Juventino
Pierwsza połowa w Naszym wykonaniu to po prostu koszmar... Może Salzburg nie rozjechał Nas jak samochód kota na drodze, ale przeważali.
Na grę Malaki nie mogę patrzeć. Od początku wiedziałem, że te 12mln to będzie kasa wywalona w błoto. Nie wierzę, w to, że Martinez będzie dobrze grał.
Krasić - bez tego człowieka (nie zawaham się użyć tych słów) nie istniejemy. Z nim mamy szansę na wywiezienie 3pkt.
W drugiej połowie chce zobaczyć Melo.
Na grę Malaki nie mogę patrzeć. Od początku wiedziałem, że te 12mln to będzie kasa wywalona w błoto. Nie wierzę, w to, że Martinez będzie dobrze grał.
Krasić - bez tego człowieka (nie zawaham się użyć tych słów) nie istniejemy. Z nim mamy szansę na wywiezienie 3pkt.
W drugiej połowie chce zobaczyć Melo.
- stahoo
- Juventino
I dobrze, że gramy słabszym. Olać tą LE. cele na ten sezon są zupełnie inne.Kubba pisze: Przeciwnik od początku atakuje, a my słabszym składem gramy. Brawo Gigi!
Ten mecz pokazuje dlaczego chcemy sprzedać Sissoko. On nie gra przeciętnie, tylko wręcz słabo. Melo na chwile obecna go przewyższa chyba we wszystkim. grygera grał dobrze do momentu gola, później znowu dobrze

PS. 1-1 Krasić:)
- Kubba
- Juventino
Wiadomka. Musimy ugrać jak najwięcej na własnym podwórku. Ale nie wyjść z takiej grupy to kompromitacja... A ja mam już dość pośmiewiska z Juve. Nawet Lech wygrał z Austriakami...stahoo pisze: Olać tą LE. cele na ten sezon są zupełnie inne.
Dobrze, że zszedł Malaka, a wszedł Felipe... Od tego pierwszego to nawet chyba "boski" Marco Marchionni jest lepszy.
Co do Momo. Ostatnio dobrze, a teraz znów kicha... Co się dzieje z tym gościem od dłuższego czasu? Jak tak dalej będzie, niech bierze go Wolfsburg w rozliczeniu za Dzeko + Martinez do polerowania zaplątanymi nogami Volkswagenów...
- juventini22
- Juventino
brazylijczyk nasz amauri dalej macha rekoma i wywraca sie, on jest 1 do odstrzalu w meracato jak dlaq mnie, juz dawno stracilem do niego zaufanie
- Shrek_Rybnik
- Juventino
hm... mamy Dwóch Zdenkow w druzynie ? 

pozdROWienia @ll
- Shrek_Rybnik
- Juventino
historieGozzer pisze:Co tworzy sissoko?

pozdROWienia @ll
- Bartek88
- Juventino
Powiem tylko tyle, NIE MOGE JUZ PATRZEC NA MECZE Z AMAURIM.
Ile akcji schrzanil to nie policze.
A Martinez po tym meczu wyglada mi na polaczenie Grossa z Amaurim...Moze mieli wspolna matke?
A Mannigera to powinni na rekach dzisiaj nosic.
Ile akcji schrzanil to nie policze.
A Martinez po tym meczu wyglada mi na polaczenie Grossa z Amaurim...Moze mieli wspolna matke?
A Mannigera to powinni na rekach dzisiaj nosic.
Ostatnio zmieniony 21 października 2010, 22:53 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilom
- Juventino
i po raz kolejny wstyd. Cała polske znów usłyszy o wspaniałym juve. remis z jakąs maskotką red bulla. Z którą nawet średniak ligi polskiej lech poznań wygrał 2:0.
po prostu WSTYD
i to bezczelne 'juve juve vafancullo' lecz jak prawdziwe...
po prostu WSTYD
i to bezczelne 'juve juve vafancullo' lecz jak prawdziwe...