[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- faja69
- Juventino
niestety taka prawda, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć..
jeśli to nie doszło by do skutku proponuje zrobić reedycje t-shirtów fruita, z nowymi wzorami kolorami, kto kupił poprzednio wie że rozmiary idaelanie się zgadzały i jakość jest świetna, nie wykluczam również różowego(łososiowego) koloru, i takiego wzoru jak zapodał stahoo, być może jak będą jakieś fajne pomysły 3-4 do wyboru. lub jednego czy 2 w różnych wersjach kolorystycznych tak jak to było w przypadku longów.

nie chce tez aby stało się takie coś, że wpłaci np 20 osób z powiedzmy 80 na liście i reszta napisze że ma inne wydatki, czy co bardzo prawdopodobne jedzie na mecz do Poznania. dlatego nie wiem czy jest sens pakować się w "drogie rzeczy" bo minimalne zamówienie to 50szt.
jeśli to nie doszło by do skutku proponuje zrobić reedycje t-shirtów fruita, z nowymi wzorami kolorami, kto kupił poprzednio wie że rozmiary idaelanie się zgadzały i jakość jest świetna, nie wykluczam również różowego(łososiowego) koloru, i takiego wzoru jak zapodał stahoo, być może jak będą jakieś fajne pomysły 3-4 do wyboru. lub jednego czy 2 w różnych wersjach kolorystycznych tak jak to było w przypadku longów.

nie chce tez aby stało się takie coś, że wpłaci np 20 osób z powiedzmy 80 na liście i reszta napisze że ma inne wydatki, czy co bardzo prawdopodobne jedzie na mecz do Poznania. dlatego nie wiem czy jest sens pakować się w "drogie rzeczy" bo minimalne zamówienie to 50szt.

- maciekdelpiero
- Juventino
ja wchodze w ciemno w akcje z koszulkami
- stahoo
- Juventino
Faja, pamiętasz ofertę takiego pana:

EDIT.
Niezależnie jaki byłby wykonawca, proponowałbym 3-4 kolory i 3-4 wzory, żeby można było zamówić nie tylko jedną koszulkę
[oczywiście do danego koloru byłby jeden wzór, żeby nie było zamieszania]. Jeśli to nie problem Mistrzu.
Pisałem do niego żeby zrobił mi ta różowa koszulkę, tlyko że dla jednej osoby to koszt około 80-90 zł (tłumaczył mi czemu, nie pamiętam jednak:D).Ale dla kilkunastu (!) zamówień cena podobno miała mocno spaść. Może warto mu się przyjżeć? Ale Ty tu rządzisz szefie!"Witam serdecznie.
Przeczytałem wszystkie posty od deski do deski i mam dla Was propozycję.
Posiadam własną małą drukarnię i szwalnie. Szyję koszulki, bluzy, polówki, kurtki z najwyższej jakości materiałów.
Wykonuję nadruki metodą sitodruku z zastosowaniem różnych farb tworzących ciekawe efekty (farby puchnące, żelowe, świecące w ciemności, brokatowe itp.)
Co do koszulek to uważam, że jeżeli macie zapłacić za koszulkę 40-50 złotych to najlepszym rozwiązaniem będzie uszycie tych koszulek (nieporównywalna jakość z "chińskim importem", który jest dobry dla osób którym szkoda na koszulkę wydać 18 zł)
Jeśli chodzi o nadruk mogę podesłać osobom które będą odpowiedzialne za organizację tej produkcji przykładowe zdjęcia nadruków, które wykonywałem.
Jeśli chodzi o max wielkość nadruku to wykonuję nadruki nawet o wymiarach 48x68 cm
Pozdrawiam wszystkich kibiców i czekam na komentarze i opinie.
Marcin Ejdys "

EDIT.
Niezależnie jaki byłby wykonawca, proponowałbym 3-4 kolory i 3-4 wzory, żeby można było zamówić nie tylko jedną koszulkę

- faja69
- Juventino
stachu kombinuj swój wymarzony wzór (ten różowy) i myślę, że nie będzie problemu z jej wykonaniem, tak jak w poprzedniej akcji z t-shirtami fruita. jak nic nie znajdziesz w odpowiedniej rozdzielczości to ja coś w Corelu pokminie ten twój wzór.
sam kolor koszulki:

info do wszystkich jeśli ktoś znajdzie coś naprawdę fajnego i możliwego do wykonania to zbieramy pomysły i ja coś z tego wykombinuje
sam kolor koszulki:

info do wszystkich jeśli ktoś znajdzie coś naprawdę fajnego i możliwego do wykonania to zbieramy pomysły i ja coś z tego wykombinuje

- kdzr
- Juventino
Oczywiście koszuliny białe i czarne do wyboru będą?;> Róż dla mnie odpada, "nie dorosłem" do ubierania się w róż :doh: Co do wzoru.. hmm.. ten z różowej jest świetny, ale można poszukać jakiś na zapas, dlaczego nie. Proszę tylko ludzi mało słownych o zrezygnowanie z zapisów, bo znowu przez takich osobników wysyłka przeciągnie się o 1-2 tygodnie, co mimo wszystko lekko mnie zdenerwowało.
Dla mnie świetny wzór, ładnie wyglądałby np. na szarej koszulce :

Dla mnie świetny wzór, ładnie wyglądałby np. na szarej koszulce :

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- stahoo
- Juventino

Tu coś wyciąć (znaczek nike), tam coś lekko zmienić i byłby fajny.

Ten wyszperał faja. Pisałbym się na niego, oprócz różowego

Taki wymyśliłem na podstawie bluzy, nad która ostatnio były zachwyty na forum. Oczywiście projekt do dopracowania przez kogos kompetentnego

Ostatnio zmieniony 19 października 2010, 21:27 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- kdzr
- Juventino
Mam kolejny projekcik, tyle, że herb przesunąłbym na ramię.

Stasik, kozak, nie trzeba żadnych poprawek, róbcie identycznie taką, z takim herbem jaki narysował stasiu i biorę ich 49017186141 :rotfl: :rotfl:

Stasik, kozak, nie trzeba żadnych poprawek, róbcie identycznie taką, z takim herbem jaki narysował stasiu i biorę ich 49017186141 :rotfl: :rotfl:
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- jaworznianin
- Juventino
Ja jeszcze w temacie polaru...
Nie rozumiem gadania Darius19 o zdziwieniu kwotą. Według mnie 100 zł za polar to bardzo rozsądna kwota i podobnie jak niektórzy - podtrzymuje zainteresowanie w razie ewentualnej akcji;)
Nie rozumiem gadania Darius19 o zdziwieniu kwotą. Według mnie 100 zł za polar to bardzo rozsądna kwota i podobnie jak niektórzy - podtrzymuje zainteresowanie w razie ewentualnej akcji;)
slask.naszemiasto.pl