LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szkoda, że nie zauważyłem tego wczesniej... pośmiejscie się http://www.fcinter.pl/forum/index.php/t ... #msg123770
Ich 3ch nas prawie 30 os. :twisted: 8) O czym tu mówić.
Druga sprawa to post niejakiego śmiecia jose, nie mogę tylko zlokalizować czy jest on z Lublina czy tylko podkręcał temat, bo sposów w jaki nas obraził zasługuje żeby dać mu porządnie w papę.
Ponadto niejaki mora ma koszulke anty Juve, jakoś go nie było widać w niedzielę, bo stało tyko jakiś 2 szczypiorów. Jak go w niej zobaczę też dostanie po ryju i ją szybko zdejmie. Niech nam powiedzą to w oczy cwaniaczki
Generalnie trzeba chyba uporządkować coponiektorych bo piszą o nas obraźliwe rzeczy a na mecz przychodzi ich 3 :rotfl: komedia!! Co za kompromitacja :!: 8) Tifosi tylko drżało od naszej atmosfery i tak ma być :twisted:
Druga sprawa to post niejakiego śmiecia jose, nie mogę tylko zlokalizować czy jest on z Lublina czy tylko podkręcał temat, bo sposów w jaki nas obraził zasługuje żeby dać mu porządnie w papę.
Ponadto niejaki mora ma koszulke anty Juve, jakoś go nie było widać w niedzielę, bo stało tyko jakiś 2 szczypiorów. Jak go w niej zobaczę też dostanie po ryju i ją szybko zdejmie. Niech nam powiedzą to w oczy cwaniaczki

Generalnie trzeba chyba uporządkować coponiektorych bo piszą o nas obraźliwe rzeczy a na mecz przychodzi ich 3 :rotfl: komedia!! Co za kompromitacja :!: 8) Tifosi tylko drżało od naszej atmosfery i tak ma być :twisted:

- DYZIO_STW
- Juventino
Chetnie bym się pośmiał z nich, ale mam bana na tym forum
( w sumie za komentarz w tym temacie do jakiegoś kretyna co pisał żebyśmy zlot robili na Majdanku
) .
( "InterPaezzoDiMerda" to ja :twisted: )

( "InterPaezzoDiMerda" to ja :twisted: )
Ostatnio zmieniony 10 października 2010, 10:32 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 1 raz.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- DYZIO_STW
- Juventino
PS. I tak jesteśmy lepsi nawet będąc w 3ech 8)
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- romek20.20
- Juventino
jeszcze gnoji sie dorwie, ale ten jose sroze przegiął i to konkret
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- Darius19
- Juventino
Patrzcie jaka żenada z ich strony u nas jak idziemy to minimum 10 osób jest a u nich nawet 4 nie mogą zebrać. I oni się nazywają kibicami....
A co do postów aby ich ustawić siłą. Nie bardzo mi się to podoba bo tak robiąc zniżymy się do ich niskiego poziomu. Więc to według mnie jest bez sensu. I tak widać, że nas się boją bo na mecze nie przychodzą jak wiedzą, że my tam będziemy. A i jeszcze jedno na forum oni widać są mocni ciekawe czy w rzeczywistości też tacy są?
A co do postów aby ich ustawić siłą. Nie bardzo mi się to podoba bo tak robiąc zniżymy się do ich niskiego poziomu. Więc to według mnie jest bez sensu. I tak widać, że nas się boją bo na mecze nie przychodzą jak wiedzą, że my tam będziemy. A i jeszcze jedno na forum oni widać są mocni ciekawe czy w rzeczywistości też tacy są?
FORZA JUVE
- JaPs
- Juventino
Jak ogarnalem typow, to powiem tyle - z takim ryjem sam bym na mecze nie chodzil
Prezencja godna podziwu :lol:
Dla niewtajemniczonych - barman zdemaskowany jako interista, to nie interista
to "milosnik hiszpanskiej pilki" 8) Beda mieli o czym gadac z matejem 

Dla niewtajemniczonych - barman zdemaskowany jako interista, to nie interista

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe
Darius tu nie chodzi o to, żeby podejść i dam im w ryj bez powodu, ale jak wypisują na nas takie bluzgi, muszą wiedzieć, że w internecie nie ma już anonimowości i mogą spotkać przykrą niespodziankę.
Kiedy ten nastepny mecz!? :twisted:
Zamawia ktoś jeszcze bluzy JPC?? Póki co biorę ja, Romek, Japi i Stan.

Darius tu nie chodzi o to, żeby podejść i dam im w ryj bez powodu, ale jak wypisują na nas takie bluzgi, muszą wiedzieć, że w internecie nie ma już anonimowości i mogą spotkać przykrą niespodziankę.
Kiedy ten nastepny mecz!? :twisted:
Zamawia ktoś jeszcze bluzy JPC?? Póki co biorę ja, Romek, Japi i Stan.

- Darius19
- Juventino
Jeśli dobrze mi wiadomo to interniści powinni się pokazać teraz w niedzielę bo mają mecz z Cagliari. A my mamy z lecce ciekawe czy pokażą w tifosi?
Ostatnio zmieniony 11 października 2010, 19:44 przez Darius19, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE
- Bukol87
- Juventino
Noj <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> stało się
Z jednej strony cieszę się, że mam robotę w swoich jasielskich stronach, z drugiej strony krew mnie zalewa, że w Lublinie będę tylko we wtorek i pół środy, bo to oznacza, że spotkania w super gronie lubelskich tifosich będą dla mnie, przynajmniej na jakiś czas, sentymentem przeszłości.
Nie chcę pisać tutaj wzniosłych poematów na temat naszej ekipy i ekstazie jaka towarzyszyła mi podczas spotkań, dlatego ograniczę się do jednego zdania:
Dzięki za wszystko.
Mam nadzieję, że z niektórymi jeszcze kiedyś się spotkam, choć w najbliższej przyszłości na razie się na to nie zapowiada.
Bawcie się dobrze, pozdrawiam.

Z jednej strony cieszę się, że mam robotę w swoich jasielskich stronach, z drugiej strony krew mnie zalewa, że w Lublinie będę tylko we wtorek i pół środy, bo to oznacza, że spotkania w super gronie lubelskich tifosich będą dla mnie, przynajmniej na jakiś czas, sentymentem przeszłości.
Nie chcę pisać tutaj wzniosłych poematów na temat naszej ekipy i ekstazie jaka towarzyszyła mi podczas spotkań, dlatego ograniczę się do jednego zdania:
Dzięki za wszystko.
Mam nadzieję, że z niektórymi jeszcze kiedyś się spotkam, choć w najbliższej przyszłości na razie się na to nie zapowiada.
- STAN
- Juventino
To już studia zakończone? ja również nie zawszę będę oglądać z Wami mecze w weekendy, staram się o przeniesienie na studia zaoczne do Wawy, także zostanie mi oglądanie tam z piwem za 10zł ;p o tyle o ile się uda ;pBukol87 pisze:Noj ### stało się![]()
Dzięki za wszystko.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nooooo, jak łatwo zlokalizować leszcza:Dragon pisze:w internecie nie ma już anonimowości
http://www.fcinter.pl/profil/98010-jose ... _Alkorator
niezbyt mądrze podał gg a w nim...
http://www.mojageneracja.pl/6240239
...nick, którego używa na innych portalach, np.
http://www.fotka.pl/profil/jose1990
ps. nie popieram lania po mordach jakby ktoś pytał
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Radek_88
- Qualità Juventino
- CzarnyZkultury
- Juventino
haha

- romek20.20
- Juventino
tosz to dziecko jeszcze...