Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS
- chapi
- Juventino
- juventini22
- Juventino
A jest gdzies po polsku?
- Gandalf8
- Juventino
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- boniek1995
- Juventino
marchisio jaki gol widze że nasze juv powoli zaczyna graćo co powinno grać czyli piękną piłkę
sdad
Nie chce zapeszać ale może w końcu wygramy
Miejmy nadzieję, że to będzie przełomowy mecz i w końcu nasi "zaskoczą".
P.S Krasić jest świetny

P.S Krasić jest świetny

Ostatnio zmieniony 19 września 2010, 15:50 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Chyba nawet Melo nie odbierze nam tego zwyciestwa :C. Dwie asysty Krasicia, piekne gole... i bardzos alby przeciwnik. Zeby jeszcze Palermo dalo rade w drugiej polowie
.

- juventini22
- Juventino
Przepraszam Milosa Krasicia za to ze nie bylem co do niego przekoanany, oficjalnie bardzo cie Milos przepraszam i licze ze za rok spotkasz sie u nas z dzeko czlowiekiem ktorego wolalem za ciebie, i nadal go chce ale ciesze sie ze jestes milos
- SirRose
- Juventino
Ten zespół jest zupełnie nieprzewidywalny... Wszyscy się martwili jak sobie poradzą z Udine na wyjeździe z którym zawsze mieliśmy problemy, a tu szykuje się pogrom. Piękna brama Marchisio 
Btw Grygera gra lepiej na lewej niż DeCeglie
To znaczy, że młody Włoch na prawdę jest słaby...

Btw Grygera gra lepiej na lewej niż DeCeglie

- juventusprzemek
- Juventino
No fenomenalnie 3-0 do końca pierwszej połowy!
Takie Juve można oglądać, wiedziałem, że FQ zdobędzie gola a Melo ŻK.
A kto gra od początku bo nie mogę oglądać transmisji...
Takie Juve można oglądać, wiedziałem, że FQ zdobędzie gola a Melo ŻK.
A kto gra od początku bo nie mogę oglądać transmisji...
- Kubba
- Juventino
Jestem dość zdziwiony dzisiejszą grą i wynikiem! Myślałem, że nie poradzimy sobie z Udinese i Nasza gra będzie zła... Myliłem się z czego bardzo się cieszę.
Gramy dziś ładną piłkę. Pierwszy mecz Juventusu w tym sezonie, który mi się podoba. Nie wiem tylko czy to dlatego, że Udine jest tak słabe podczas tego sezonu czy na tyle poprawiliśmy grę...
Dziś chyba każda formacja gra dobrze. Nie wiem czy mogę się do czegoś doczepić. Chyba, że do tego, iż nie podoba mi się duet Del Piero - Q. Obaj są strasznymi samolubami i jeden drugiemu nie podaje gdy w danej sytuacji byłoby to najlepszym rozwiązaniem.
Grygera na lewej? Myślałem, że ten pomysł jest strasznie chybiony... a tu Zdenas całkiem przyzwoicie sobie gra.
Jeszcze trzy bramki i będę podłechtany
Gramy dziś ładną piłkę. Pierwszy mecz Juventusu w tym sezonie, który mi się podoba. Nie wiem tylko czy to dlatego, że Udine jest tak słabe podczas tego sezonu czy na tyle poprawiliśmy grę...

Dziś chyba każda formacja gra dobrze. Nie wiem czy mogę się do czegoś doczepić. Chyba, że do tego, iż nie podoba mi się duet Del Piero - Q. Obaj są strasznymi samolubami i jeden drugiemu nie podaje gdy w danej sytuacji byłoby to najlepszym rozwiązaniem.
Grygera na lewej? Myślałem, że ten pomysł jest strasznie chybiony... a tu Zdenas całkiem przyzwoicie sobie gra.
Jeszcze trzy bramki i będę podłechtany

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Słaby przeciwnik? Gra tak, jak Juventus na to pozwala. A Juve gra dzisiaj bardzo dobrze. Mało niedokładnych podań, fajne pomysły na grę... Miód 8) Krasić kolejne znakomite spotkanie ligowe
Cudowne trafienia Fabio oraz Claudio. Szkoda sytuacji, w której Quagliarella znalazł się sam na sam, ale sędzia niesłusznie dopatrzył się faulu naszego zawodnika. Obrona gra pewnie i z całą pewnością widać spory progres. Gramy do przodu i to się liczy. Oby tak wyglądała druga połowa, a dołożymy jeszcze jakiegoś gola, może 2. Póki co optymistycznie.
Bravo

Bravo

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A co to za zespół gra w tych białych strojach? Chyba będę im od dzisiaj kibicował.
Do ideału brakuje, ale wygląda to całkiem fajnie. Krasić będzie królem asyst w Serie A. Ma chłopak wyczucie. Quagliarella zdobył swojego pierwszego dreamgola w Juve. Miejmy nadzieję, że nie ostatniego. Nie ma co się zanadto podniecać, bo to dopiero pierwszy dobry mecz w tym sezonie.
FORZA JUVE!!!
Do ideału brakuje, ale wygląda to całkiem fajnie. Krasić będzie królem asyst w Serie A. Ma chłopak wyczucie. Quagliarella zdobył swojego pierwszego dreamgola w Juve. Miejmy nadzieję, że nie ostatniego. Nie ma co się zanadto podniecać, bo to dopiero pierwszy dobry mecz w tym sezonie.
FORZA JUVE!!!