Lech Poznań - Juventus

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2010, 23:03

hubijuve pisze:
jeśli uda się załatwić wejściówkę na sektor JUVE to bardzo chętnie pojadę, z tym, że szanse mam znikome, gdyż nie jestem w JPC, ani żadnym innym fanklubie.
także wydaje mi się, że na JUVE muszę poczekać do otwarcia stadionu w Gdańsku Confused
Myślisz że w Gdańsku będzie inaczej? Też nie jestem w JPC ale myślę pozytwnie;)
W Gdansku odbedzie sie mecz towarzyski, tam Juve nie bedzie wrogiem tylko "zaproszona gwiazda"...

Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 00:27

A dla uczniów i studentów jest jakaś ulga?

Obrazek
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 00:43

Damianoss60 pisze:A dla uczniów i studentów jest jakaś ulga?
zawsze jest ale liczba biletów ograniczona, więc jeśli nie jesteś z Poznania to się nie nastawiaj:P

Don Tom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 00:58

hubijuve pisze:
jeśli uda się załatwić wejściówkę na sektor JUVE to bardzo chętnie pojadę, z tym, że szanse mam znikome, gdyż nie jestem w JPC, ani żadnym innym fanklubie.
także wydaje mi się, że na JUVE muszę poczekać do otwarcia stadionu w Gdańsku Confused
Myślisz że w Gdańsku będzie inaczej? Też nie jestem w JPC ale myślę pozytwnie;)
będzie inaczej. A ja bd dalej realistą :smile:

JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
kamix86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 10:07

Nie ma co sie spinać mecz odbędzie się dopiero 1 grudnia. Po drodze na bułgarskiej zawita już MC i będziemy wiedzieć jak wygląda sprawa biletów czy da się dostać czy nie. Nie wydaje mi się aby nagle w polsce gdzie stadiony mają maks 15 tys. był taki boom żeby na 46 tys. nie mozna było otrzymać biletu.

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 10:26

kamix86 pisze:Nie ma co sie spinać mecz odbędzie się dopiero 1 grudnia. Po drodze na bułgarskiej zawita już MC i będziemy wiedzieć jak wygląda sprawa biletów czy da się dostać czy nie. Nie wydaje mi się aby nagle w polsce gdzie stadiony mają maks 15 tys. był taki boom żeby na 46 tys. nie mozna było otrzymać biletu.
widze masz zero pojęcia. stadion lecha w 2007 miał 24 166 miejsc
i na klasykach było pełno

średnia frekfencja w sezonie 2007/2008 sezonie to 20,8 tys.
http://www.lechpoznan.pl/art,8352,frekw ... _lechu.htm

mecz z Legią oglądało około 26 tyś widzów
http://fansports.pl/index.cgi?action=01 ... =11&kind=1

Obrazek
WADMIN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 10:39

Słuchajcie , mam rodzinke w poznaniu i gadałem już z wujkiem i powiedział ze da się załatwić bilety. Mój wujek ma firme swoja a w niej karneciaży i już gadał z nimi (bo go o to prosiłem) i powiedział że może załatwić bilety pytanie tylko ile , moge zrobić taka drobną akcje i zorganizować bilety, BILETY BEDĄ ZAREZERWOWANE JESZCZE PRZED SPRZEDAŻA WIEC NIKT NAM ICH NIE ZABIERZE !!
Są chetni ?? czekam na informacje

Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!

"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 10:39

kamix86 pisze:Nie ma co sie spinać mecz odbędzie się dopiero 1 grudnia. Po drodze na bułgarskiej zawita już MC i będziemy wiedzieć jak wygląda sprawa biletów czy da się dostać czy nie. Nie wydaje mi się aby nagle w polsce gdzie stadiony mają maks 15 tys. był taki boom żeby na 46 tys. nie mozna było otrzymać biletu.
na MC będzie inaczej z biletami to nie JUVENTUS oni mają mało kibiców nawet w Anglii w Polsce to znikome ilośći a na JUVE to ludzie z całej Polski się zjadą na MC to pewnie Poznan i okolice

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 10:42

Ale na MC dużo kibiców innych klubów chętnie przyjedzie jak i tzw. niedzielnych kibiców, bo jak by nie patrzyć to drużyna naszpikowana gwiazdami.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Pesmerga

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 11:57

WADMIN pisze:Słuchajcie , mam rodzinke w poznaniu i gadałem już z wujkiem i powiedział ze da się załatwić bilety. Mój wujek ma firme swoja a w niej karneciaży i już gadał z nimi (bo go o to prosiłem) i powiedział że może załatwić bilety pytanie tylko ile , moge zrobić taka drobną akcje i zorganizować bilety, BILETY BEDĄ ZAREZERWOWANE JESZCZE PRZED SPRZEDAŻA WIEC NIKT NAM ICH NIE ZABIERZE !!
NO ja bym sie pisal,specjalnie sie na forum zalogowalem zeby znalezc taki temat wlasnie (wczesniej tylko przegladalem jako "widz" :-D )

Ogolnie fajnie by bylo zebrac jakas grupe ludzi i ustawic sie przed meczem,tak zeby usiasc razem+ ew. osoby towarzyszace.

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 12:09

Pesmerga pisze:
WADMIN pisze:Słuchajcie , mam rodzinke w poznaniu i gadałem już z wujkiem i powiedział ze da się załatwić bilety. Mój wujek ma firme swoja a w niej karneciaży i już gadał z nimi (bo go o to prosiłem) i powiedział że może załatwić bilety pytanie tylko ile , moge zrobić taka drobną akcje i zorganizować bilety, BILETY BEDĄ ZAREZERWOWANE JESZCZE PRZED SPRZEDAŻA WIEC NIKT NAM ICH NIE ZABIERZE !!
NO ja bym sie pisal,specjalnie sie na forum zalogowalem zeby znalezc taki temat wlasnie (wczesniej tylko przegladalem jako "widz" :-D )

Ogolnie fajnie by bylo zebrac jakas grupe ludzi i ustawic sie przed meczem,tak zeby usiasc razem+ ew. osoby towarzyszace.
jestem za zawsze to inna atmosfera w gronie i jeszcze jak byśmy mieli bilety obok siebie to laluna ale ciezko bedzie

Obrazek
Taszen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 12:44

maydayxxx pisze:
Pesmerga pisze:

jestem za zawsze to inna atmosfera w gronie i jeszcze jak byśmy mieli bilety obok siebie to laluna ale ciezko bedzie

nie wiem czy to bedzie dla was kibiców Juventusu bezpieczne siedziec w sektorze lecha, no chyba ze bez barw i bez emocji.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 12:52

Blacklord pisze:Szykuje się cudowny 2 - mecz dla wszystkich fanów Juventusu! Szansa by obejrzeć Juventus w Polsce i polski klub we Włoszech! :D

Oto terminarz Lecha Poznań:
16 września, Juventus Turyn - Lech Poznań
30 września, Lech Poznań - FC Salzburg
21 października, Manchester City - Lech Poznań
4 listopada, Lech Poznań - Manchester City
1 grudnia, Lech Poznań - Juventus Turyn
16 grudnia, FC Salzburg - Lech Poznań

Jak widać 1 grudnia wszyscy fani Juve otrzymają prezent świąteczny :>

Pozdrawiam!
Faktycznie to będzie wspaniały prezent tylko troszkę za wcześnie jak na święta ale to nic :C

FORZA JUVE
Juve22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 13:20

A mnie bardzo bedzie ciekawic sytuacja z Legia ... Podejrzewam ze Juventus moze odstapic troche biletow zaprzyjaznionej druzynie , ale z tego co wiem duzo osob z Warszawy podobnie mysli i tez bedzie bardzo ciezko o bilet :? :? :?

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2010, 13:35

Juve22 pisze:A mnie bardzo bedzie ciekawic sytuacja z Legia ... Podejrzewam ze Juventus moze odstapic troche biletow zaprzyjaznionej druzynie , ale z tego co wiem duzo osob z Warszawy podobnie mysli i tez bedzie bardzo ciezko o bilet :? :? :?
Tu nie ma co myśleć, bo będzie tak na pewno. Tak samo życzę powodzenia we wchodzeniu w szaliku Juve na trybuny Lecha, które będa identyfikowane z Legią. Oczywiście na te droższe trybuny może być różnie, ale jak widać każdy z Was rozpatruje najtansze bilety. (Niestety dla osób nie sympatyzujących z Legią) Juventus to jedyny większy klub mający zgodę z polską drużyną. Wyobrazcie sobie analogiczna sytuacje - Wy w szaliku Pogoni Szczecin (zgoda z Legia) czy Śląska (zgoda z Wisłą)na trybunach Lecha, bo tam Wasza drużyna gra jako gość. W ogole dla mnie to z deka niepowazne rozpatrywac taka mozliwosc. To powinna byc ewentualna opcja - ale tylko dla dzieciaków, a nie kibiców.
A pytania o karty kibica są śmieszne, bo widać, że w Polsce na mecze nie chodzicie ;)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Zablokowany