Lechia zagra z Juventusem!!
- juventini22
- Juventino

- PrzemasJuve
- Juventino

- Fonczek1
- Juventino

? Ogarnąć to możesz mówić do swoich koleżanek albo kolegów na osiedlu a nie tutaj i nie nabijam postów, co możesz zobaczyć ile napisałem przez jaki okres czasu, więc nie spinaj się chłopaczku bo to nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. A wnioskując po twojej wypowiedzi to Ty może nabijasz sobie posty treścią typu "Już się odbył". Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ludzie coś wiedzą więcej na ten temat.sata pisze:Juz sie odbyl.Fonczek1 pisze:Refresh
Panowie wiecie może już coś więcej kiedy mecz?
Ogarnij sie dziecko wreszcie, zasmiast pisac co rusz bezsensowne posty.
- juventusiak_94
- Juventino

kuźwa, ludzie nie potraficie narmalnie odpisywać???
co za problem napisać, "nie wiem kiedy będą bilety", lub nic nie pisać
jak wiesz kiedy ten mecz ma być lub kiedy będzie można kupić bilety i po ile, to odpowiedz, a nie jakieś głupoty wypisujesz...
forza Juve ! pozdro
jak wiesz kiedy ten mecz ma być lub kiedy będzie można kupić bilety i po ile, to odpowiedz, a nie jakieś głupoty wypisujesz...
forza Juve ! pozdro
- tylko juve
- Juventino

-
sdfrew
- Juventino

- juventusiak_94
- Juventino

hmm, mamy maj 2011, a co z meczem ? próbowałem coś wskurać na forum Lechii, ale tam tez nic nie wiadomo. Jedyne co się dowiedziałem, to to że bilety można kupić przez internet, ale wtedy będziemy siedzieć razem z gospodarzami. (o ile w ogóle jest coś takiego jak sektor gości na meczu otwarcia stadionu)
Jeszcze tak na koniec - 9 czerwca Polska zagra na tym stadionie z Francją. A o Juve ciiiiiisza ;c
Jeszcze tak na koniec - 9 czerwca Polska zagra na tym stadionie z Francją. A o Juve ciiiiiisza ;c
- JuveFilip_8_
- Juventino

"Można" czy "będzie można"??juventusiak_94 pisze:Jedyne co się dowiedziałem, to to że bilety można kupić przez internet, ale wtedy będziemy siedzieć razem z gospodarzami.
Jeżeli pierwsza opcja tak jak napisałeś, to podaj www : )
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011, 18:24 przez JuveFilip_8_, łącznie zmieniany 2 razy.

- Juras_Senat
- Qualità Juventino

Serio? Chcesz iść na mecz swojej drużyny i stać w wrogim sektorze?JuveFilip_8_ pisze:"Można" czy "będzie można"??juventusiak_94 pisze:Jedyne co się dowiedziałem, to to że bilety można kupić przez internet, ale wtedy będziemy siedzieć razem z gospodarzami.
Jeżeli pierwsza opcja tak jak napisałeś, to podaj www : )
Gratuluje pomysłu.
- juventusiak_94
- Juventino