Reprezentacja Polski - sparingi
- deszczowy
- Juventino
Mała poprawka: Dudka w kadrze to nieporozumienie. No i pytanie: czemu na kadrę pojechał Małecki? Ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi przekonująco?IGI pisze:Dudka na lewej, to nieporozumienie.
- Łukasz
- Juventino
Bo na bok ataku to bardzo przyzwoity piłkarz, zwinny, dynamiczny, z niezłym dośrodkowaniem i strzałem, a że głupi i pyskaty to inna rzecz. Ty mi wytłumacz po co grać trzema "9"?deszczowy pisze:Mała poprawka: Dudka w kadrze to nieporozumienie. No i pytanie: czemu na kadrę pojechał Małecki? Ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi przekonująco?IGI pisze:Dudka na lewej, to nieporozumienie.
- Wojtek
- Juventino
Gra naszych mi się bardzo podobała oddaliśmy aż 20 strzałów pech chciał że nic nie wpadło
Najbardziej szkoda słupka Kuby i zmarnowanej okazji Sobiecha na koniec meczu...
Teraz mądrzą się ci co się nie znają na piłce mówią ,,z taką grą to się lepiej nie pokazujmy na euro 2012''
Smuda ma pomysł na repe zagraliśmy bardzo dobry mecz a to przecież nie był najmocniejszy skład :!:
btw.Jeleń ma kontuzje i opuści zgrupowanie szkoda :roll:

Teraz mądrzą się ci co się nie znają na piłce mówią ,,z taką grą to się lepiej nie pokazujmy na euro 2012''

Smuda ma pomysł na repe zagraliśmy bardzo dobry mecz a to przecież nie był najmocniejszy skład :!:
btw.Jeleń ma kontuzje i opuści zgrupowanie szkoda :roll:
- sebastian10
- Juventino
Szkoda że nie wygrali bo zawsze to jakieś punkty w rankingu , aprzeciwnik był dzis słaby ale w dzisiejszych czasach z nikim już sie łatwo nie wygrywa ,
cieszy fakt że nowi ludzie znowu w kadrze graja i pokazuja śie dobrze, w nastepnych meczach musza duzo lepiej zagrać zwłaszcza Dudka i lewandowski , widac brak Morawskiego i Ludo to jest trzon zespołu , na razie gramy to na co stac tych chłopaków po prostu nie ma lepszych
cieszy fakt że nowi ludzie znowu w kadrze graja i pokazuja śie dobrze, w nastepnych meczach musza duzo lepiej zagrać zwłaszcza Dudka i lewandowski , widac brak Morawskiego i Ludo to jest trzon zespołu , na razie gramy to na co stac tych chłopaków po prostu nie ma lepszych
- Łukasz
- Juventino
Wczoraj akurat nie było tego widać. Mierzejewski i Jodłowiec dobrze się wywiązywali z roli zastępców.sebastian10 pisze:widac brak Morawskiego i Ludo to jest trzon zespołu
- Majos
- Juventino
Byłem na meczu, fajna atmosfera, szkoda tylko, że nie było bramek. Co do samej gry to na pewno Polacy dużo walczyli, starali się, ale jakoś brakowało ostatniego podania czy odważnego strzału na bramkę. Jak na debiut to Matuszczyk trochę słabo, ale myślę, że w późniejszym czasie pójdzie mu trochę lepiej. Dudka rzeczywiście nie zagrał rewelacyjnie, nie wiem po co dostał powołanie do reprezentacji. Kuba jak zwykle na swoim poziomie, czyli międzynarodowym.
- ArtHur
- Juventino
Sytuacja z Jeleniem jest śmieszna i żenująca. On nie złapał żadnej kontuzji, po prostu miał("jego przyszły klub") w planach operację i wyjeżdża, ale jak widać pzpn i Franz tolerują to bez problemu, co z tego, że przed nami mecze z Serbią i Hiszpanią......
A wczoraj? Przez dłuższy okres czasu wyglądało to sympatycznie. I kurde Mierzejewski z Jodłowcem? Wyśmiałem te powołania, teraz mogę tylko odszczekać. No i na plus mocna ławka! Sadlok, Sobiech, Nowak, Peszko to są przyzwoici piłkarze, z których możemy mieć pociechę jeśli wybiorą odpowiednią drogę emigracji, co niestety jest nieuniknione.
Kibice Korony jak zwykle nie zawiedli. No dobra doping był słabszy w stosunku do meczu z San Marino, ale w końcu to mecz towarzyski, godz. 17, obiad nieprzetrawiony...
A wczoraj? Przez dłuższy okres czasu wyglądało to sympatycznie. I kurde Mierzejewski z Jodłowcem? Wyśmiałem te powołania, teraz mogę tylko odszczekać. No i na plus mocna ławka! Sadlok, Sobiech, Nowak, Peszko to są przyzwoici piłkarze, z których możemy mieć pociechę jeśli wybiorą odpowiednią drogę emigracji, co niestety jest nieuniknione.
Kibice Korony jak zwykle nie zawiedli. No dobra doping był słabszy w stosunku do meczu z San Marino, ale w końcu to mecz towarzyski, godz. 17, obiad nieprzetrawiony...
Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, 13:49 przez ArtHur, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
Nie było zbyt dużo sytuacji żeby go ocenić, nie miał chłopak roboty o czym zresztą mówił sam.Mateo21 pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć jak zagrał Tytoń?
Chwalił go sam Selekcjoner.Przemysław Tytoń pisze:Nie miałem za dużo do roboty, ale te sytuacje, które były, złapałem. Dlatego będę bardzo miło wspominał to spotkanie
Jest młody, na pewno jeszcze będzie szansa go zobaczyć, oby się rozwijał i nie poszedł w ślady Kuszczaka i Fabiańskiego, którzy z młodych obiecujących stali się grzejącymi ławę w Anglii...Franciszek Smuda pisze:Uważam, że ma talent. Widziałem to już na treningach. Dla bramkarza ważne jest też to, że w debiucie nie puścił bramki
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Miejsce w kadrze mu się należy. Ale jeśli chodzi o defensywnego pomocnika. Na lewej obronie gra słabiutko. Od 14 czerwca 06' nie wiele się zmieniło. Końcówkę sezonu w Auxerre rozgrywał całkiem niezłą, ale w roli właśnie DM-a.Majos pisze:Dudka rzeczywiście nie zagrał rewelacyjnie, nie wiem po co dostał powołanie do reprezentacji. Kuba jak zwykle na swoim poziomie, czyli międzynarodowym.
- D-Rose
- Juventino
Nie wiedzialem gdzie to wkleić, myslalem zeby do smiesznych linków. Ale ze obaj sa w jakims stopniu powiazani z Reprezentacja to postanowilem tu to wkleić(mam nadzieje ze zółtka nie dostane)
Messi Smloarek i Lennox Lewis Matuszczyk :lol: :lol: :lol:
Nie wiem jak mozna miec nasrane w garze zeby takie imiona powymyslać :shock: Ja poprostu umarłem po przeczytaniu tego "njusa"fot. Newspix
Niedawno narodzony syn Euzebiusza Smolarka został obdarowany imieniem Messi - informuje "Futbol News".
Dziennik zauważa, że to nie pierwszy taki "incydent" w rodzinie Smolarków. Sam Euzebiusz dostał imię na cześć Eusebio, przed laty doskonałego portugalskiego zawodnika.
Ciekawostką jest też to, że być może w przyszłości w polskiej kadrze wystąpią obok siebie... Messi Smolarek i Lennox Lewis Matuszczyk. Drugi z nich jest urodzonym kilka miesięcy temu potomkiem Adama Matuszczyka, który w meczu z Finlandią zadebiutował w koszulce z orzełkiem na piersi.
Messi Smloarek i Lennox Lewis Matuszczyk :lol: :lol: :lol:

- Majos
- Juventino
Właśnie, ale Smuda wysyłał mu powołanie jako lewemu obrońcy, wystarczy spojrzeć w kadrę. Na defensywnego pomocnika byli szykowani raczej inni, dobrze z finami na tej pozycji zagrał Jodłowiec, nawet bardzo często wybiegał z akcjami ofensywnymi.zoff pisze:Miejsce w kadrze mu się należy. Ale jeśli chodzi o defensywnego pomocnika. Na lewej obronie gra słabiutko. Od 14 czerwca 06' nie wiele się zmieniło. Końcówkę sezonu w Auxerre rozgrywał całkiem niezłą, ale w roli właśnie DM-a.Majos pisze:Dudka rzeczywiście nie zagrał rewelacyjnie, nie wiem po co dostał powołanie do reprezentacji. Kuba jak zwykle na swoim poziomie, czyli międzynarodowym.
- Wojtek
- Juventino
No a dzisiaj kolejny mecz naszych tym razem z Serbią...
Składy:
Polska:Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Grzegorz Wojtkowiak, Kamil Glik, Maciej Sadlok - Dariusz Dudka, Sławomir Peszko, Adrian Mierzejewski, Jakub Błaszczykowski - Dawid Nowak, Robert Lewandowski.
Serbia:Bojan Isailović - Branislav Ivanović, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Aleksandar Koralov - Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Milan Jovanović, Milos Krasić - Danko Lazović, Nikola Zigić.
Nowak dostaje szanse od 1 minuty bo nie ma Jelenia :doh: Mam nadzieje że w II połowie zobacze Sobiecha :roll:
Serbowie mimo iż zagrają na mundialu myśle że to my wygramy
typ:3-1
PS.Fajnie że Krasić zagra zobaczymy co pokaże miejmy nadzieje nasz przyszły piłkarz
Składy:
Polska:Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Grzegorz Wojtkowiak, Kamil Glik, Maciej Sadlok - Dariusz Dudka, Sławomir Peszko, Adrian Mierzejewski, Jakub Błaszczykowski - Dawid Nowak, Robert Lewandowski.
Serbia:Bojan Isailović - Branislav Ivanović, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Aleksandar Koralov - Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Milan Jovanović, Milos Krasić - Danko Lazović, Nikola Zigić.
Nowak dostaje szanse od 1 minuty bo nie ma Jelenia :doh: Mam nadzieje że w II połowie zobacze Sobiecha :roll:
Serbowie mimo iż zagrają na mundialu myśle że to my wygramy
typ:3-1
PS.Fajnie że Krasić zagra zobaczymy co pokaże miejmy nadzieje nasz przyszły piłkarz