Nowy zarząd?
- Mati
- Juventino
Bo Ferrara na ławkę trenerską Juve to przyszedł z ulicy...<<W@jTEk>> pisze: Tylko żeby nie było tak jak z Ferrarą(Nedved chociaż nie pcha się odrazu do seniorów tylko zacznie od młodzieżówki i to się podoba)
Jak czytam o objęciu stanowiska przez Andreę Agnellego, oraz o możliwym powrocie Nedveda, to serce się wyjątkowo raduje.
- Monte Cristo
- Juventino
A wiecie czego ja sie obawiam? Zebysmy za rok nie bluzgali tutaj na Andree ze jest posmiewiskiem, ze nie jest warty imienia Agnelli ze juz nic nas nie uratuje. Mam nadzieje ze sie myle.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Wojtek
- Juventino
Sorry że post pod postem ale tak wyszło :?
Mamy już Agnelliego może będziemy mieć Pavla teraz czas na Marotte ?
Juve dogadane z Marottą
Może zajść nieciekawa sytuacja ponieważ:
Marotta jeśli będzie miał okazje dołączy do juve ponieważ sytacja może się już niepowtórzyć...Następny taki słaby sezon będzie za kilkadziesiąd lat.
Mamy już Agnelliego może będziemy mieć Pavla teraz czas na Marotte ?
Juve dogadane z Marottą
Może zajść nieciekawa sytuacja ponieważ:
:shock: :shock: :shock:Marotta chciałby zabrać ze sobą dyrektora akademii Sampdorii Fabio Paraticiego, ale ten jest przymierzany do objęcia funkcji dyrektora sportowego w klubie z Genui.
Jednak jeśli obaj panowie dołączą do Bianconerich, wtedy przymierzany do zastąpienia Alberto Zaccheroniego Rafael Benitez będzie musiał zrezygnować z zatrudnienia kolejnego ze swoich współpracowników, przez co menedżer Liverpoolu może zrezygnować z przeprowadzki do Turynu.
Marotta jeśli będzie miał okazje dołączy do juve ponieważ sytacja może się już niepowtórzyć...Następny taki słaby sezon będzie za kilkadziesiąd lat.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nie chciałem osobnego tematu zakladac takze tutaj wrzuce link dociekawego artykulu na temat Johna Elkanna.
Nowy szef Fiata. Włoska robota dla młodego
http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,781 ... odego.html
Swoja droga, ktos obeznany w niuansach najnowszej historii rodu Agnellich moglby napisac na ten temat jakis konkretny artykul. Najbardziej zalezaloby mi na przyblizeniu sylwetek ludzi na samej gorze, o ktorych w ogole sie nie pisze, a ktorzy maja decydujacy wplyw na najwazniejsze decyzje w klubie.
Nowy szef Fiata. Włoska robota dla młodego
http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,781 ... odego.html
Swoja droga, ktos obeznany w niuansach najnowszej historii rodu Agnellich moglby napisac na ten temat jakis konkretny artykul. Najbardziej zalezaloby mi na przyblizeniu sylwetek ludzi na samej gorze, o ktorych w ogole sie nie pisze, a ktorzy maja decydujacy wplyw na najwazniejsze decyzje w klubie.
calma calma
- Wojtek
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=20634
Pavel Nedved po wysłuchaniu obu prezydentów klubów którzy byli nim zainteresowani czyli Lazio i Juve wybrał Juve więc powróci do Juve oczywiście nie jako piłkarz ma się rozumieć...
Pavel Nedved po wysłuchaniu obu prezydentów klubów którzy byli nim zainteresowani czyli Lazio i Juve wybrał Juve więc powróci do Juve oczywiście nie jako piłkarz ma się rozumieć...

- Monte Cristo
- Juventino
Jesli mnie pamiec nie myli dzisiaj mialo byc jakies spotkanie zarzadu czy cos w tym stylu
Wie ktos cos o tym?

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Było i nawet coś konkretnego z tego spotkania wynikło. Stronę główną czytamy?Monte Cristo pisze:Jesli mnie pamiec nie myli dzisiaj mialo byc jakies spotkanie zarzadu czy cos w tym styluWie ktos cos o tym?
- Monte Cristo
- Juventino
Siewier pisze:Było i nawet coś konkretnego z tego spotkania wynikło. Stronę główną czytamy?Monte Cristo pisze:Jesli mnie pamiec nie myli dzisiaj mialo byc jakies spotkanie zarzadu czy cos w tym styluWie ktos cos o tym?
Aa... widzialem tego newsa gdy bylo jeszcze napisane "Wiecej informacjii w ktorce" a potem po prostu zapomnialem

- Wojtek
- Juventino
No i Secco podobno sam zrezygnował z funkcji którą pełni w Juve link
nawet dobrze że Secco sam zrezygnował
No panowie od poniedziałku czas zacząć wielką rewolucje w Juve i jak najszybciej zapomnieć o tym sezonie
No tak bierzemy MarotteJego następca ma zostać Beppe Marotta. Zarówno Secco, jak i Castagnini złożyli już podobno swoje rezygnacje. Rozstanie z nimi ma zostać oficjalnie ogłoszone nie wcześniej niż po poniedziałkowym zebraniu zarządu.

No panowie od poniedziałku czas zacząć wielką rewolucje w Juve i jak najszybciej zapomnieć o tym sezonie

- bendzamin
- Redaktor
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ean-claude
Secco i Blanc out. Widać, że Agnelli chce posprzątać tego 'burdla' i trzymam kciuki, żeby mu się udało.
Secco i Blanc out. Widać, że Agnelli chce posprzątać tego 'burdla' i trzymam kciuki, żeby mu się udało.
- Peter
- Juventino
Blanca to bym zostawił, bo na czym jak na czym, ale na finansach to się zna. Wcześniej były takie informacje, że miałby zajmować się tylko finansami, marketingiem itp. Myślę, że takie rozwiązanie nie byłoby złe.beka pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ean-claude
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=21160
Prezydent Sampdorii zakomunikował, że Marotta podał się do dymisji, wniosek złożył 2 dni temu. Powiedział też, że nie sprzeda Pazziniego.
Także to już pewne, Marotta w Juventusie. Teraz jestem średnio zadowolony tym, co się w prasie pojawia. Chce nam drugą Sampdorię zrobić :doh:
Prezydent Sampdorii zakomunikował, że Marotta podał się do dymisji, wniosek złożył 2 dni temu. Powiedział też, że nie sprzeda Pazziniego.
Także to już pewne, Marotta w Juventusie. Teraz jestem średnio zadowolony tym, co się w prasie pojawia. Chce nam drugą Sampdorię zrobić :doh:
- kamilu_87
- Juventino
Ale o Cassano nic nie wspomniał 8)Mati1990 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=21160