LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- JaPs
- Juventino
Tlo jak najbardziej odpowiednie, rzeklbym - jedyne sluszne
Bardziej martwi mnie "rozmieszczenie" tego wszystkiego. Jakies takie bez polotu i fantazji, jak od linijki :lol: --> Szalik w poprzek, flaga ukosem... Troche zycia w to!
(mysleliscie o vlepkach w pustym polu?)
Domyslam sie, ze moje pojekiwania nic nie zmienia? :C Dziurki porobione? :o

Bardziej martwi mnie "rozmieszczenie" tego wszystkiego. Jakies takie bez polotu i fantazji, jak od linijki :lol: --> Szalik w poprzek, flaga ukosem... Troche zycia w to!

- STAN
- Juventino
Jak bym słyszał Emilkę;p że tak lekko za sztywno , za prosto poukładane...zawsze można coś zmienić żeby było okJaPs pisze:Tlo jak najbardziej odpowiednie, rzeklbym - jedyne sluszne![]()
Bardziej martwi mnie "rozmieszczenie" tego wszystkiego. Jakies takie bez polotu i fantazji, jak od linijki :lol: --> Szalik w poprzek, flaga ukosem... Troche zycia w to!(mysleliscie o vlepkach w pustym polu?)
- Darius19
- Juventino
I tu się z tobą zgodzę na razie niech tak zostanie jak jest.kuba90 pisze:może niech zostanie tak jak jest, a jak będziemy chodzili na mecze i będą jakieś wspólnie pomysły co do zmiany układu, albo dodania czegoś do ramki to wtedy zagłosujemy
FORZA JUVE
- livinglegend
- Juventino
Well done. Z dostępnych niebieski najprzystojniejszy. Niech wiedzą że tam jesteśmy. Juvenalia yooo!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W Lublinie jest flaga FDP, którą skradziono w Gdańsku, akcja znana. Miejsca flagi nie podajemy ale po ewentualnym mistrzostwie tych ###, mamy pozwolenie na to aby się nią odpowiednio zająć 8)

- CzarnyZkultury
- Juventino
to kiedy "świętujemy" ? 

- Bukol87
- Juventino
No to trzeba się ustawić. Może mendy będą chciały odebrać, w co wątpie:)Dragon pisze:W Lublinie jest flaga FDP, którą skradziono w Gdańsku, akcja znana. Miejsca flagi nie podajemy ale po ewentualnym mistrzostwie tych ###, mamy pozwolenie na to aby się nią odpowiednio zająć 8)
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- JaPs
- Juventino
Nie wytrzymalem i musialem oblukac
ale szmata
sa juz pewne pomysly na "akt ostateczny" ale wszystko w swoim czasie :C
Oczywiscie tych wszystkich 30 polskich ultra, bo dwoch miejscowych lebkow to sorry, ale... no sami rozumiecie 

Zapraszamy na KresyMoże mendy będą chciały odebrać

- romek20.20
- Juventino
spalić to ścierwo :lol:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Właśnie sprawdziłem program i... rzeczywiście piszą, iż puszczą nasz mecz na żywo :roll: Jestem bardzo zdziwiony, gdyż byłem pewien, że puszczą na przemian #CENZURA# i romę, wiadomo jaka stawka... a nasz pojedynek nie jest nawet o przysłowiową pietruszkę z podejściem naszych.Darius19 pisze: A tak nawiasem mówiąc co z meczem z Milanem??
Niemniej jednak, ktoś chętny??

- romek20.20
- Juventino
przyjdę