Serie A (23): Livorno 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:32

Kolejny nieudany mecz, kolejne rozczarowanie..
Oceniajac taktyke, starania, i sytuacje z obu stron to zasluzony wynik bylby 2:1 dla Livorno (setka w 72min)

Czerwona kartka dla Melo... no bez jaj .. sędzia predzej powinien ukarac zawodnika Livorno za symulacje - slepak wpadl sam na Melo przy predkosci 0,5 metra/sec.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:32

To jaja są z tymi zmianami?

Zacznijmy od zwalniania zarządu.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:37

Dawno sie tak nie meczylem ogladajac mecz;/ To jest zenada! Jedyny plus to gra Candrevy! NIe chce mi sie nawet rozpisywac na temat tego meczu;/

Obrazek
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:40

Byl Ciro byly przegrane, jest Zac sa remisy, to teraz jak zmienia trenera beda wygrane? :doh:

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:41

Mamy 16 zdrowych graczy nie licząc Primavery. Gramy skrzydłowymi, z których jedyny dostępny zawodnik nadający się na tą pozycje to Giovinco, a on nawet nie wchodzi z ławki. Jak nam zostanie 8 graczy z pierwszego składu i reszta Primavera to wtedy Giovinco wejdzie na 6 minut :D

Cenny punkt wywieziony z trudnego terenu przybliża nas do utrzymania w lidze. Kartki dla Melo obie z dupy, Candevra przyzwoicie tylko co z tego jak skrzydłowych brak.

2 mecze z rzędu bez porażki to nasza najlepsza passa w lidze od października. Są powody do radości :prochno:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:44

Obrazek
Tyle w temacie.

Z buraków barszczu nie będzie.

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Czerwona kartka dla Melo - nie wiem co sędzia myślał.
Amauri dno...
Taktyka z 5 obroncami, 1 def pom, 1 ŚP, 1 OP, Del Piero i Pachołkiem nie za bardzo mi sie podoba. Tragedia.
Niedługo bedziemy walczyc o Ligę Europejską...

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

giovinco jak był nielubiany przez trenerów tak dalej jest :/// on się u nas marnuje

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Ide się wyrzygać

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:46

Krótko tym razem:
Mam już dość. Mamy drużynę składającą się z pseudo-gwiazdeczek, kolejnego trenera bez jaj broniącego remisu w meczu z wielkim Livorno i w dodatku ustawiającego zespół w archaicznym 3-5-2 w którym zawodnicy nie potrafili się odnaleźć.
Całego obrazu zakłady dopełnia trójka bezmózgowców siedzących na stadionie i kontynuujących swój projekt niszczenia tego klubu od wewnątrz.
Dziękuję za uwagę.

przemek

Juventino
Juventino

|Dno totalne dno. Zaraz będą wypowiedzi ze walczyli :) LM to sen Blanca - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> prezydenta:)

maldini
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Ten sedzia ma fajne brwi :D
Kanzodzieja strzelil gola, amen. Ogladajac ten mecz odnosze wrazenie, ze Livorno gra... moze w 14, moze w 15? Ale na pewno wieksza iloscia zawodnikow niz Juve, bo zawsze, praktycznie wszedzie jest wiecej czerwonych koszulek niz bialych w czarne pasy. Nie mamy grajkow to tego systemu Zaca, zastanawiam sie czy mamy grajkow do jakiegokolwiek ustawienia :think: Grali przyzwoicie w 4-2-3-1, no ale po co mamy wygrywac...
Gigi - dziekujemy za kilkukrotne uratownie pup.
Caceres jak wiemy ma ofensywne zapedy, ale w tym dzisiejszym ustawieniu w obronie to go wcale nie ma.
Diego! Candrevo! Wiecej porzadnych strzalow z dystansu :!:
Canna - kontuzja (?)
Czy Melo zasluzyl na wyrzucenie...? Nie wiem, chyba sedzia za bardzo sie na niego uwzial, co nie zmienia faktu, ze Brazylijczyk w obydwu przypadkach zachowal sie po prostu glupawo.
proZac zmiana po usunieciu Melo pokazal, ze... broni wyniku - TRAGEDIA.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:48

Jedyne co się zmieniło od odejścia Ferrary to taktyka, która zresztą i tak nie przynosi rezultatów.
Blanc powinien pierwszy w kolejności wylecieć. Jego decyzje są beznadziejne. Mieliśmy szanse na Hiddinka, ale on wolał zadowolić się jakimś Zaccheronim. Szkoda, że Elkann się za to nie bierze.

Co do meczu to Candreva na plus, a czerwona kartka Melo nie słuszna.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:49

Tym razem najsłabsze w meczu nie było Juve tylko sędzia, tylu błędów w obie strony dawno nie widziałem. A 2 żółta kartka dla Melo to normalnie załamka. Powiem tak 2 połowa trochę lepsza ale nie na tyle żeby patrzeć z optymizmem w przyszłość. A teraz ogólnie. Nasz nowy trener to Ferrara bis taka sama słaba taktyka na Amauriego i tak samo fatalne zmiany w meczu. Po co sprowadzać "świetnego" Paulucciego skoro nie potrafi on wygryźć ze składu fatalnie grającego od wieków Amauriego który by w stodołę nie trafił a co dopiero w bramkę. Giovinco to musi być w fatalnej formie skoro nie łapie się do składu albo trenerzy wybitnie go nie lubią. Jak szybko się nie obudzimy to o europejskich pucharach w przyszłym roku będzie można zapomnieć a z Ajaxem będzie kolejny blamaż.
P.S Jedyny progres Zaccheroniego to nieprzegranie od 2 meczy
P.S2 Jak przychodził Amaurii myślałem że będzie takim samym nie wypałem jak Salas, w pierwszym sezonie się myliłem ale patrzę teraz na jego grę nie pomyliłem się.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2010, 22:54 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:49

Tragedia... Ta taktyka raczej się nie sprawdzi. Nie podoba mi się to ustawienie piłkarzy, nie podobało mi się to w dziesiejszym , meczu. Może w przyszyłem będzie lepiej, bo wątpie aby Zac ustawił zespół inaczej niż dziś, ale na dłuższą metę? Szczerze wątpie.

Mam dość Amauriego, chce aby odszedł w tym roku... Nigdy jego transferem nie byłem, zawsze uważałem go za przeciętnego piłkarza, który nie nadaje się na Juve...

Gdzie do choelry jest Giovinco?!

Zablokowany