T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- zebol
- Juventino
Mam takie pytanie ten wzór na którym leży herb to jakaś plama
Może głupie pytanie ale jakoś nie widzę w tym żadnych innych kontur.
Jeśli jest to plama to może warto było by dać kontury Europy albo Włoch?

Może głupie pytanie ale jakoś nie widzę w tym żadnych innych kontur.
Jeśli jest to plama to może warto było by dać kontury Europy albo Włoch?
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- stahoo
- Juventino
Dobra mam pomysł.
Nie podoba mi sie ogólnie ta plama, więc:
Z przodu HERB JUVE lekko przekrzywiony w prawo (tak jak teraz) a za nim przekrzywiona tarcza scudetto w lewo. Z tyłu na kołnierzu data, a na rekawie 2 gwiazdki. Co myślisz faja?
Nie podoba mi sie ogólnie ta plama, więc:
Z przodu HERB JUVE lekko przekrzywiony w prawo (tak jak teraz) a za nim przekrzywiona tarcza scudetto w lewo. Z tyłu na kołnierzu data, a na rekawie 2 gwiazdki. Co myślisz faja?
- KeRmit19
- Juventino
Dobre by to bylo, bardzo dobre.Oczywiscie w kolorze szarym.stahoo pisze:Z przodu HERB JUVE lekko przekrzywiony w prawo (tak jak teraz) a za nim przekrzywiona tarcza scudetto w lewo. Z tyłu na kołnierzu data, a na rekawie 2 gwiazdki. Co myślisz faja?
- juveninhoo
- Juventino
A w pierwszym projekcie nie mogłoby być zamiast kolorów żółtego i czarnego pod herbem, kolory włoskiej flagi?
Tak czy siak bym się pisał ;-)
Tak czy siak bym się pisał ;-)
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- tabo89
- Juventino
faja, pozwolę sobie zacytować Twoją wypowiedź, w której zresztą masz dużo racji:

Nie pociesze Cie ale z rozmiarami problem będzie taki sam jeśli nie większy
Ogólnie rzecz biorąc, osobiście jestem za wzorem nr 2 (teraz w 1 poście bo wcześniej był to wzór 3.) z tym, że w kolorze szarym.. Sam niewiele zdziałam i zapewne przyjdzie mi dostosować się do większości, ale nie narzekam 8)
a więc może jednak ten drugi wzór też niech będzie szary, po co komu ta bielfaja69 pisze:wydaje mi się, że biały jest oklepany.

no właśnie podziwiam Cie, sam już dawno sobie powiedziałem, że taka akcja to nie dla mnie, za dużo nerwów, za dużo problemów, a za podjęcie się tego dużefaja69 pisze:widzicie można tak przemyślać do usr**** śmierci...

Nie pociesze Cie ale z rozmiarami problem będzie taki sam jeśli nie większy

Ogólnie rzecz biorąc, osobiście jestem za wzorem nr 2 (teraz w 1 poście bo wcześniej był to wzór 3.) z tym, że w kolorze szarym.. Sam niewiele zdziałam i zapewne przyjdzie mi dostosować się do większości, ale nie narzekam 8)
- FalsoVero
- Juventino
faja69 pisze:dobra nie ma co kombinować, pozostaje wersja pierwsza w kolorze szarym, i ta wersja którą dodałem przed chwilą w kolorze białym!
Właśnie tak, to będzie najlepsze rozwiązanie

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- białas
- Juventino
szczerze, to już mi się trochę znudziło to samo, czyli gwiazdki na rękawach, data, coś tam jeszcze. ta szara dośc niebanalna, nawet te bąbelki wyglądają całkiem nieźle. chciałbym coś takiego bardziej na luzie. niemniej, i tak pewnie wezmę to co będzie