AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- faja69
- Juventino
no ludzie ręce opadająCharo pisze:jak jest możliwość to można by zamienić format A4 na A3![]()

- Buri
- Juventino
dopisz mnie do listy, ale te angielskie tłumaczenia bezsensu naprawdę. Nie mam pretensji i nie wybrzydzam bo kalendarz ekstra tylko po co tłumaczenie ? po niemiecku albo po rosyjsku też moza by tłumaczyc dni tygodnia i miesiące 

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- faja69
- Juventino
buri, ale to już nie ode mnie zależy, ja mogę tylko grafikę i daty pozmieniać, mi tam to np nie przeszkadza, przynajmniej nie jest pusto.
aha to już wiecie dlaczego jest Marchisio a nie inny zawodnik w kalendarzu:P:P:P chyba wczorajszy mecz rozwiał wszystkie wątpliwości:P
Btw w dalszym ciągu można się zapisywać! zapisy trwają do 15 grudnia i warunkiem koniecznym jest natychmiastowa wpłata!
aha to już wiecie dlaczego jest Marchisio a nie inny zawodnik w kalendarzu:P:P:P chyba wczorajszy mecz rozwiał wszystkie wątpliwości:P
Btw w dalszym ciągu można się zapisywać! zapisy trwają do 15 grudnia i warunkiem koniecznym jest natychmiastowa wpłata!

- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
wszystko jest ok
nie ma co zmieniać. Wszystko zatwierdzone, a tertaz tylko wpłacać kasiwo
co do wczorajszego spotkania to braciak miał niezły ubaw. Cytuję jego słowa" młody warto tak się podniecać i przeżywać ten mecz??? Przecież to tylko gra...a Ty się zachowujesz jakbyś rodził", po drugiej bramce dla Juve " Ty chyba na prawdę rodzisz". hehehe suuuuuuper

- Mateuszello
- Juventino
To jak ktoś wpłacił kase to ma ci napisać na PW, że wpłacił?
Chyba że coś źle zrozumiałem

Chyba że coś źle zrozumiałem
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Ale skąd będziesz wiedział, że osoba, która pisze do ciebie adres, na który masz wysłać kalendarz w ogóle wpłaciła???
Nie lepiej by ci było tak jak TABO robił? Czyli w tytule przelewu nick z JuvePoland?
Nie lepiej by ci było tak jak TABO robił? Czyli w tytule przelewu nick z JuvePoland?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- faja69
- Juventino
tak w tytule przelwu tylko nick z forum
o to się już nie martw, mój bank ma bardzo dziwną obsługę internetową,
pokazuje mi tylko tytuł wpłaty, i imie i nazwisko wpłacającego. nie pokazuje żadnych danych.
dlatego jak już ktoś wpłaci to mam jego nick z forum, na PW wysyła mi adres do wysyłki.
nie martwcie się z brelokami robiłem tak i było ok.
o to się już nie martw, mój bank ma bardzo dziwną obsługę internetową,
pokazuje mi tylko tytuł wpłaty, i imie i nazwisko wpłacającego. nie pokazuje żadnych danych.
dlatego jak już ktoś wpłaci to mam jego nick z forum, na PW wysyła mi adres do wysyłki.
nie martwcie się z brelokami robiłem tak i było ok.

- Mateuszello
- Juventino
Aha to mnie uspokoiłeś :-D
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero